HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Zamčeno
ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » pon bře 17, 2008 20:39

Setting - Input - World Completition a odskrtnut Suggest words when entering text. Ale pochybujem ze to mozoze, kedze na internete je plno diskusii o tom ako to vypnut.

to hxg614: mas aj dobre skusenosti? :D lebo zatial sa mi zda ze ta 614c neposlucha uplne tak ako by si chcel :)

brendon_PK
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát bře 07, 2008 9:24

Příspěvek od brendon_PK » pon bře 17, 2008 20:43

Nevadi vam ta funkcia danie HP do pohotovosneho rezimu??? Lebo je to dost blbo vyriesene. Lebo podstate ak ho prepnem do toho rezimu vsetko takmer stopne. Gps, nahravanie zvuku a neviem co este. A najhorsie je na tom to, ze tom HP stale svieti displej. Mne to dost prekaza. Neda sa tato vec nejako vyriesit aby bateriu zbytocne neminalo?

EDIT: Inak ja som sa opital ako je to s tou lokalizaciou a vraj ju treba kupit. Co je na tom pravda? Lebo mne povedali, ze stoji cca 1800Sk co je dost :( . Hovorim o legalnom ziskani.

Používej tlačítko EDIT (Upravit)!! lukasm

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » pon bře 17, 2008 21:53

Ike blaster - to znie ako rozumný nápad nahradiť trebárs to EN xt9 prázdnou databázou slovíčok. Len je otázne, či pôjde ten súbor prepísať, keď je dodávaný už s OS v zariadení. Inak ona extistuje xt9 aj v SK verzii, ale sakra kde sa k tej databáze dostať? Ja by som si aj zaplatil, ale kde?

Napadlo mi, nepomohla by nejaká aplikácia, ktorá by vypínala displej a potom by sa dalo to automatické vypínanie odstaviť? Aj mne to vadí, že sa po tom jeho vypnutí mnoho vecí odstaví. A napríklad v aute sa to potom v pravidelných intervaloch samo zapína a po hodinke jazdy sa tak baterka úplne zbytočne vybije.

Ešte stále však bojujem s problémom ovládania jasu. Našiel už niekto aplikáciu, ktorá dokáže sprístupniť ovládanie jasu na obrazovke Today?

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte bře 18, 2008 14:24

zeby konecne? na me sunnysoft drahy, tak stejne pockam, az bude v mem vyvolenem obchode :D

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/010IPA ... ratem.html

bagy11
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte bře 11, 2008 19:08

Příspěvek od bagy11 » úte bře 18, 2008 14:47

labac píše:zdravim vas, neviete mi poradit ako by som sa dostal k SK, alebo CZ lokalizacii na 614c ?? Diky

Odpoved od Bagy11: Na stranke WWW.sunnysoft.cz si stiahni Interwrite pre HP114. Pri intalacii z Tvojho PC potom zvol HP Q114. Je to skusobna verzia na 14dni Plna verzia je platena. Funguje spolahlivo: Ak neman na plnu verziu tak po skonceni skusobnej verzie pouzij HARD RESET a znova ides na 14. Ale nezabudni ze pred tym si urob zalohu aspon kontaktov.

labac
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob bře 15, 2008 13:43

Příspěvek od labac » úte bře 18, 2008 15:18

diky moc...

len pre info pripajam:
Dobrý den,
Lokalizace se vyvíjí, ale v tuto chíli Vám nemohu říci kdy bude hotova, počítejte prosím v řádu týdnů až mesíc. Lokalizace se bude dodávat jako součást balení HP iPAQ 614c dodávaných v České Republice.

bagy11
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte bře 11, 2008 19:08

Příspěvek od bagy11 » úte bře 18, 2008 16:19

Od bagy11: Plati to iste ako v predchadzajucom prispevku k lokalizacii od Sunnysoft pre 614c. Vyskusaj 14dennu verziu pre HP Q114 a uvidis sam.

Necituj poslední příspěvěk. Přečti si pravidla fóra!! lukasm

homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: pon úno 05, 2007 9:52

Příspěvek od homi » úte bře 18, 2008 16:53

Ja se omlouvam,uz to bylo v predesle diskuzi,ale najednou se nejak ztratilo to pismenko c (614c) z inet nabidek(napr.ten Sunnysoft),uvadi se 614 s fotoaparatem,jsem pred objednavkou,je treba si toho nejak vsimat,resp. jsou nejake 614 bez fotaku?

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » úte bře 18, 2008 18:16

614 je bez fotaku a 614c je z fotakom.. to "c" je znamena "camera" podla mna. Nevsimal by som si to. Ked je tam napisane ze s fotoaparatom a ajk v specifikacii je fotak, tak je to v pohode

P.S. Skusal niekto vypnutie automaticke doplnanie slov, podla mojho maleho navodu hore?:)

Uživatelský avatar
hxg614
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob bře 15, 2008 16:26

Příspěvek od hxg614 » úte bře 18, 2008 19:28

ikeblaster: Ak sa ti podarí trvalo vypnúť xT9, a bude fungovať zadávanie písmen cez numerickú klávesnicu, tak máš u mňa minimálne pivo, ak nie viac. U ostatných WM6 zariadení to vypnúť ide, len niektoré zariadenia s WM5 mali ten bug, že to nešlo vypnúť. Ja mám bohužiaľ dojem, že na 614c len HP vzalo pôvodnú zabugovanú aplikáciu z WM5 a túto nám podstrčilo pod nos...
Prázdna databáza pre xT9 bohužiaľ nepomôže, lebo začne ponúkať rôzne kombinácie písmen, úplne nelogické ako "ad1, aad" a podobne. Skúšal som, je to nepoužiteľné.

ftakgabo: SKúšal som aj to, nepomohlo. Možno neuveríš, ale mám aj dobré skúsenosti s 614kou :-) Som však puntičkár a všetko musí fungovať na 100% a zároveň nový telefón či pda musí byť aspoň tak dobré, ako to predošlé. A toto zatiaľ 614 nesplnilo, napriek tomu, že malo. Pritom sú to triviálne blbosti, no kazia dojem a neumožňujú využívať pda podľa pôvodných predpokladov (viď nemožnosť vypnutia xT9 , čo má za následok nemožnosť napísať smsku 1 rukou či príliž slabá hlasitosť pri zvonení aj telefonovaní a naozaj je problém telefonovať v hlučnejšom prostredí).

brendon: Ten pohotovostný režim je podľa mňa ok... Veď aj normálne pda máš zapnuté spolu s obrazovkou, keď ho používaš, nie? A ak je to telefón, tak stačí, keď sa obrazovka rozsvieti ak prichádza hovor alebo smska... A v prípade, že chceš pda využiť ako diktafón, tak vypneš jas obrazovky a je to. Možno by ale mohla existovať aplikácia, ktorá by displej vypla, no všetko by bežalo ďalej.

homi: Presne tak, oficiálne je 614 bez foťáku a 614c s foťákom. Prípadne pozri product code, 614 bez foťáku je FA988AA, verzia s foťákom je FA992AA.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte bře 18, 2008 19:55

na to si budes muset pockat :) jeste ho u sebe nemam, xt9 se budu pokouset vypnout a pevne verim, ze toho nakonec nejak docilim :) (ja vim, ta naiivita), ale jestli je dobry slovnik pro czk, tak bych to teoreticky snesl, nejspis na tom budu psat jen sms a zbytek na sw klavesnici, ktere mi vyhovuji vice

Uživatelský avatar
DonJuanKarlos
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon úno 11, 2008 20:22
Zařízení: HP 614c
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DonJuanKarlos » úte bře 18, 2008 20:02

Myslíte že by mohl být začátkem dubna hp 614c v ČR v prodeji a skladem na eshopech? Docela bych ho už chtěl :lol:

homi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: pon úno 05, 2007 9:52

Příspěvek od homi » úte bře 18, 2008 20:05

Vsak ja vim,ze c znamena camera,ale zrovna na sunnysoftu je to 614 s kamerou(bez c)
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/010IPA ... ratem.html
Pri te cene je to snad s kamerou, spis upozorneni,ze je na to treba davat pozor pri objednavce.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte bře 18, 2008 20:35

paneboze je to s kamerou a neres detaily. tak jim napis, nebo si to objednej jinde, stejne je sunny predrazeny.

kdyz to vezmu inteligentne, tak to je jako 1+1 vs 2

ja si myslim, ze nejpozdeji zacatkem dubna bude vsude, osobne bych ho uz taky moc chtel, ale musime pockat, jak se situace vyvine. jestli nebude do pulky dubna, tak uz fakt kupuju neco jinyho...


Tedka znovu ctu poradne sunnysoft !!! . Po dobu zobrazení této informace přijímáme nezávazné objednávky přes internetový obchod. Objednávky budou vyřizovány postupně v pořadí dle data Vaši rezervace. Jakmile bude zboží k dispozici, budeme Vás kontaktovat telefonicky pro potvrzení objednávky a expedici objednaného zboží.

To vypada verohodne a... pekne :) (jenom info "ocekavame zitra" jim tedy o den nesedi)

Uživatelský avatar
Anton Bernolak
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte bře 18, 2008 20:05
Bydliště: Hlohovec
Kontaktovat uživatele:

product code

Příspěvek od Anton Bernolak » úte bře 18, 2008 21:26

K tym product code: 614c ma product code FA992AA, 614 ma product code FA988AA. Lenze teraz sa objavil v cennikoch 614c FB136AA. Obydva FA su skladom a ten FB je dostupny do 48hodin. Aky moze byt rozdiel medzi tym FA a FB?

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » úte bře 18, 2008 21:37

FA992AA je urceny pre Slovensko a FB136AA je urceny pre Cesko... Neviem preco nasi maju v cenniku aj model ktory nieje urceny pre nas

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » úte bře 18, 2008 21:42

u nas jsou v cenicich take oba, podle me je rozdil jen v oznacenim, dodani bude stejne (leda ze by byl rozdil v sw, ale to pochybuji)

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » úte bře 18, 2008 22:26

takto to maju napisane v oficialnom PDFku http://h18002.www1.hp.com/products/quic ... 83_div.PDF

spree
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: pát led 04, 2008 12:31
Zařízení: HTC 7 Trophy

Příspěvek od spree » úte bře 18, 2008 22:29

Ta slaba hlasitost pri telefonovani a vyzvania je dost podstatny bug :???:
Asi predsa pojdem do Asus P750...

ftakgabo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: čtv úno 14, 2008 8:36

Příspěvek od ftakgabo » úte bře 18, 2008 22:56

Tak to je teda dost obrovska chyba. Cim dalej tym viac ma HP uistuje ze nevie nic poriadne urobit. Moj HP notebook a tlaciaren uz su v smeti.. Proste prestali ist... A pol roka na zaplati sa mi cakat neche. Uz si pozeram recenze na Asus P735 :D

Zamčeno

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti