HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Zamčeno
Uživatelský avatar
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned úno 03, 2008 11:11
Zařízení: Waiting for MM2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HP iPAQ 614 Business Navigator - pokračování diskuze

Příspěvek od marthynovak » úte bře 11, 2008 23:00

Tato nová diskuze navazuje na toto téme http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=4779 , které už vzhledem k počtu příspěvků začalo být nepřehledné. Dále proto diskutujte zde :-)

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » stř bře 12, 2008 10:07

Tu som našiel tú redukciu na HTC, vyzerá fajn, ale fakt netuším, ktorá funguje, chcelo by to odskúšať!
http://www.itonline.sk/index.php?page=6&itm=614

Inak u nás na Slovensku iPAQy nedodáva do veľkoskladov žiadny importér, ale obchodníci to nakupujú priamo od výrobcu. SK zastúpenie HP robí len podpru predaja a pod.

Uf, v predošlom threade to Bagy zaplnil. Ale bez nejakéhop formátovania sa ten blok textu číta fakt blbo a veľa vecí už bolo povedaných, navyše aj v mojej recenzii na
http://www.railweb.sk/Foto/ipaq614.html
sa o tom všetkom píše.

Uživatelský avatar
bobbik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: pon říj 08, 2007 14:18

Příspěvek od bobbik » stř bře 12, 2008 10:11

bagy11: uz tu nekde bylo zmineno, ze XY pohyb se dela tak, ze das prst doprostred kolecka a tahnes do strany kterou potrebujes. bud kratce = o jeden radek, nebo vydrzis u kraje = skace to furt nahoru/dolu/do stran.

vyzkousej :)

-----

nevidim moc smysl to vlakno rozdelit. je vcelku fuk jestli jsem na strane 3 nebo 33, stejne je prede mnou furt hrozna kupa prispevku. ale to uz je jedno

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř bře 12, 2008 10:11

U nás taky HP nedodává importér ale jde to přímo od výrobce ;-)

Uživatelský avatar
bobbik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 109
Registrován: pon říj 08, 2007 14:18

Příspěvek od bobbik » stř bře 12, 2008 10:12

diamant: kez by tu redukci nekdo vyzkousel. kdyby to fungovalo, tak bych hykal nadsenim :)

zeto750
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: sob úno 16, 2008 13:36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zeto750 » stř bře 12, 2008 10:29

Myslite ze sa oplati kupit iPAQ aj ked viem ze nevyuzijem setky funkcie?A dost pochybujem ich vobec niekto vsetky vyuzije :D

Uživatelský avatar
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 388
Registrován: ned kvě 20, 2007 17:15
Zařízení: HTC Touch HD2
Bydliště: Košice

Příspěvek od Diamant » stř bře 12, 2008 10:38

Aké funkcie máš konkrétne na mysli? Mne teda príde, že viac alebo menej, ale využijem snáď všetko. Okrem toho je cena výborná, tak si myslím, že aj keď je tam niečo naviac, tak dopredu sa nedá vedieť, či tú funkciu napokon neskôr nebudem potrebovať. Podľa mňa, pokiaľ to veľmi nezvyšuje hmotnosť, rozmery alebo neskracuje výdrž, tak funkcií nikdy nie je dosť :)

humor
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř bře 12, 2008 10:46

TomTom

Příspěvek od humor » stř bře 12, 2008 10:48

Porad jeste nikdo nevyzkousel navigaci s Tomtomem v praxi?

Miro7
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: čtv úno 28, 2008 16:54

ICQ

Příspěvek od Miro7 » stř bře 12, 2008 12:00

Vyskusal som "icq_v1.0_pocketpc.exe" - stiahnute z http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=27.
Textovy rezim fuguje.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř bře 12, 2008 12:16

proc ne treba mchat, im+, slicka, proc proboha prave tohle?

co ty navigace ? tedkom jsem se zakoukal do Sygic Drive 7, coz je vyrazne zlepseny tomtom, muzete nekdo zkusit tomtoma?

Bobby
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř bře 12, 2008 13:02

Příspěvek od Bobby » stř bře 12, 2008 13:13

Čtu to od začátku a je to síla. Měl bych dotaz na majitele. Jak vidíte porovnání 614c s tímto videem http://www.youtube.com/watch?v=zIJWAu6IRe4 ??? Taky díky němu nemám už dávno HTC Touch Cruise. Kdyby se našel někdo ochotný a natočil by tomtom na 614c možná by to uvítalo víc lidí.

Uživatelský avatar
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte led 17, 2006 8:28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anawarr » stř bře 12, 2008 13:40

to diamant> mrkni na tohle

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35427
http://www.amazon.de/Motorola-CFLN1462A ... 00GOBQRG/2

všechny redukce budou hrozně velké... pro můj hluch mi stačí sluchadla, co tam jsou

Uživatelský avatar
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: pon bře 10, 2008 13:43
Zařízení: Lumia 830

Příspěvek od el_lama » stř bře 12, 2008 16:45

Bobby píše:Čtu to od začátku a je to síla. Měl bych dotaz na majitele. Jak vidíte porovnání 614c s tímto videem http://www.youtube.com/watch?v=zIJWAu6IRe4 ??? Taky díky němu nemám už dávno HTC Touch Cruise. Kdyby se našel někdo ochotný a natočil by tomtom na 614c možná by to uvítalo víc lidí.
Vzhledem k tomu, ze iPaq 614 ma PXA270 na 520MHz a MDA Compact bezi na PXA272 na 416MHz tak bych se nestrachoval, ze to bude pomalejsi ;)

O HTC Touch Cruise sem taky uvazoval, ale je to proste pomaly. Na youtube (zkus vyhledat, ale mam dojem ze to bylo tohle) je i video s beznou praci a odezva systemu byla hrozna.

Bobby
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: stř bře 12, 2008 13:02

Příspěvek od Bobby » stř bře 12, 2008 17:16

Tak určitě máš pravdu, ale přeci jen borci na http://htcclassaction.org/ tvrdí že je to u HTC problém především grafického čipu. V práci mám postarší HP Hx4700 zřejmě s tím samým procákem jako 614c a jede slušně, ovšem GPS na něm netestnu. Vcelku je mi ukradené jestli to ma takový nebo makový procák, prostě pod 400 nejdu. To samé s pamětí pod 128 taky nepůjdu. HTC Cruise a Kaiser vypadaly nabušeně a jak to s nima je teďka víme.Takže bych jen rád věděl jestli je 614c poladěný natolik, že místo navigace nebudu mít krokový dungeon...

Uživatelský avatar
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 172
Registrován: pon bře 10, 2008 13:43
Zařízení: Lumia 830

Příspěvek od el_lama » stř bře 12, 2008 17:53

hx4700 ma stejny CPU (PXA270) akorat taktovany na 624MHz, ale zas ma VGA, coz je vetsi napor. U HTC mi prijde, ze tam kde je Qualcomm CPU tak se to vlece a co styce grafiky, tak tam pouzivaj ATI, akorat nevyuzivaj 3D cast, pac k tomu nemaj ovladace. Ale nijak vic sem to nezkoumal, videa a Kaiser "snek" v ruce mi stacili.

Ja mam jeste staricky 2210 s PXA255 na 400MHz a TomTom mi jde uplne bezproblemu. Samozrejme ze se asi da tezko porovnat WM2k3 s WM6 ...

bagy11
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte bře 11, 2008 19:08

Re: TomTom

Příspěvek od bagy11 » stř bře 12, 2008 19:09

humor píše:Porad jeste nikdo nevyzkousel navigaci s Tomtomem v praxi?


bagy11 : Pisal som o tom uz ze v 614C mam naistalovany TOmTOM 6.032 s mapamy tomtom v680 a funguje presne tak ako v normalnom tomtome. Vobec nepocituje ziadnu absenciu.

EDIT: Tomtom funguje v 614C bez zavad a perfektne. Mam to nainstalovane s verziou Tomtom 6.032 s mapamy tomtom v680. Denne s tym cestujem a pracuje bez zavad a rychlo.

//použivej tlačitko EDIT, je to nepřehledný mít více přízpěvků pod sebou, tslany

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » stř bře 12, 2008 19:56

tak nevim, jestli se cesti prodejci domluvili, ale spis to vypada, ze hp dnes nahlasilo 29.3. je to totiz na vetsine obchodech napsane... (zacinaji me docela stvat)

malond
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř bře 12, 2008 20:29

Příspěvek od malond » stř bře 12, 2008 20:32

Premyslim mezi 614C a Kaiserem. Co mi doporucite? Hlavne chci plnohodnotne GPS bez toho, abych musel neco nekomu platit. Qwerty klavesnici nepotrebuju. Diky moc

Edit: podporuje 8GB microSD?

vavca
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: pon bře 10, 2008 17:26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vavca » stř bře 12, 2008 20:33

to si delaj srandu ne? já chci ipaq ach jo...........na slonsku ho uz maji, u nas jsou neschopni...

Uživatelský avatar
anawarr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte led 17, 2006 8:28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anawarr » stř bře 12, 2008 20:42

malond píše:Premyslim mezi 614C a Kaiserem. Co mi doporucite? Hlavne chci plnohodnotne GPS bez toho, abych musel neco nekomu platit. Qwerty klavesnici nepotrebuju. Diky moc

Edit: podporuje 8GB microSD?
vloženo sandisk micro SD SDHC 8 gb ukazuje 7486 free

Zamčeno

Zpět na „Hewlett-Packard“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti