Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Diskuzní fórum pro majitele telefonů od HTC se systémem Windows Mobile
Odpovědět
qwertusak
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned úno 06, 2011 15:53
Zařízení: HTC Touch pro

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od qwertusak » ned úno 06, 2011 17:24

Ahoj,mám takový problém. Už měsíc se trápím s touto aplikací. pročetl jsem asi všechny fora o tomto programu, ale nikde nebyl pořádný návod.Máte s tím někdo nějakou zkušenost??
Normálně ho nainstaluji a když chci nahrát GPX tak to hlásí: Directory create failed.[gpx/GPX]....Prostě nevím.....
Můžete mi někdo poradit???
Děkuji předem

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od AtoM. » ned úno 06, 2011 18:08

Máš nejnovější verzi z http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ?

qwertusak
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned úno 06, 2011 15:53
Zařízení: HTC Touch pro

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od qwertusak » ned úno 06, 2011 18:55

Ano, dnes jsem si jí opět stáhnul. A stále to nefunguje. Nevíš co s tím??

Keddie
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon úno 23, 2009 14:58
Zařízení: HTC Touch HD

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od Keddie » pon úno 07, 2011 12:40

A jakou sis nastavil cestu pro ukládání stažených dat? Máš ji dobře napsanou?

qwertusak
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned úno 06, 2011 15:53
Zařízení: HTC Touch pro

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od qwertusak » pon úno 07, 2011 15:30

Myslím, že jí mám dobře napsanou,,,založil jsem novou složku ve složce nainstalované aplikace...

Keddie
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon úno 23, 2009 14:58
Zařízení: HTC Touch HD

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od Keddie » úte úno 08, 2011 11:26

No, ta hláška by svědčila o špatně zapsané cestě. Co máš nastaveno u Menu-Option-GPX/POI/OziExplorer/GPX Settings? Já ukládám data na kartu, takže tam mám něco takového: \storage card\gcz\gpx. Pokud tam máš cestu do toho adresáře správně, pak by to mělo fungovat.

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od Libor » stř lis 30, 2011 18:02

Zdravim můžete mi někdo poradit jak zprovozním tento program na TP2? tedy program funguje jen se stále nemohu přihlásit abych jej mohl využívat stále mne to odkazuje at zkontroluji loginID/password ale mám je správně a stejně mne to znova hodí tuto hlášku :-(

baron
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: pon říj 13, 2008 20:46
Zařízení: HTC Touch Cruise
Bydliště: Česká Lípa

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od baron » pát pro 02, 2011 18:49

Aby ses zbavil této hlášky, tak se musíš jednou přihlásit na stránky geocaching.com přes IE v PDA, pak se tato hláška v GCzII nezobrazuje a seznam keší se vyhledá.

Nicméně po poslední aktualizaci gc.com je GCzII nefungční a při pokusu o zobrazení podrobností keše vyskočí hláška "Cache not found".

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Jak zprovoznit GCzII na HTC Touch Pro??

Příspěvek od Libor » sob pro 03, 2011 15:48

Tak to je škoda :-( a já furt proč i po přihlášení hlásí chybu :???: tak jsem zkusil náhradu a zatím se zdá být v pořádku(GateCacher)
Děkuji za objasnění :wink:

Odpovědět

Zpět na „HTC“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host