Nefungují Pokéstopy

Chcete začít hrát a nevíte si s něčím rady, nebo se naopak chcete podělit o svou strategii? Tohle je to pravé místo pro vás.
Odpovědět
kornmunky
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon črc 18, 2016 10:57
Zařízení: prestigio 5455

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od kornmunky » pon črc 18, 2016 11:06

Když jsem u Pokéstopu, tak mi to napíše, to co mám přiložené v příloze, nefungují mi. Nevíte co s tím?
Přílohy
13695848_1038433466253692_1982565308_n.jpg
13695848_1038433466253692_1982565308_n.jpg (109.91 KiB) Zobrazeno 3761 x

Andreo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon črc 18, 2016 11:08
Zařízení: ZOPO zp998

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od Andreo » pon črc 18, 2016 11:13

Ak sa nemymil,znamena to ze bol u pokestopu niekto iny pred par minutamy... tiez sa mi to parkrat stalo ale ked som siel okolo pokestopu napr na druhy den,uz mi to fungovalo...

stava sa ti to u vsetkych pokestopov?

kornmunky
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon črc 18, 2016 10:57
Zařízení: prestigio 5455

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od kornmunky » pon črc 18, 2016 11:59

ahá.. já zatím byla u dvou nebo tří a nešlo to ani jednou... já jich tedy zkusím víc :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 18, 2016 12:47

Určitě jich zkus více, ale stávat by se to nemělo. Někdy se mi u Pokéstopu objeví chyba (například se nenačte název a nedostanu předměty), ale děje se to tak jednou z 30 pokusů :)

Andreo
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon črc 18, 2016 11:08
Zařízení: ZOPO zp998

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od Andreo » pon črc 18, 2016 13:13

to ze se mi nenacte nazev se mi stane taky,vtedy ale neroztocim ten kruh a radsi restartuji hru a pak mi to najede... taky som parkrat kuli tomu nedostal nic a proto odvtedy radsi nejprve restart hry a pak to uz jede...

kornmunky
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon črc 18, 2016 10:57
Zařízení: prestigio 5455

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od kornmunky » pon črc 18, 2016 13:25

Právě jsem u jednoho byla a už to funguje, tak dobré :D

DK13
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát črc 15, 2016 21:20
Zařízení: Elephone P8000

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od DK13 » pon črc 18, 2016 19:12

Ted jsem měl podobný problém a bylo to plným batohem...

ModryPomeranc
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř črc 20, 2016 7:34
Zařízení: iphone

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od ModryPomeranc » stř črc 20, 2016 7:42

Lidi chci se zeptat me to teda nefunguje ani u jednoho pokestopu. Vzdy mi to vyhodí tu hlasku samou hlasku a skouset jsem pokestopy všude mozne...nevíte co s tim??

wasa
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv črc 21, 2016 11:16
Zařízení: Huawei Y5II Dualsim

Nefungují Pokéstopy

Příspěvek od wasa » čtv črc 21, 2016 11:20

neklikej na module slot, tam se dava lure module,. Jen roztocten kruh s fotkou, gestem do strany. Taky sem jak trotl premyslel jak ten pokestop aktivovat :]

Odpovědět

Zpět na „Jak hrát, herní strategie“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti