Jak jsem vyřešil problém s GPS

Tipy, triky & řešení problémů, všeobecná diskuze o Pokémon GO
xsahr
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon črc 18, 2016 12:38
Zařízení: HTC ONE E9

Jak jsem vyřešil problém s GPS

Příspěvek od xsahr » stř črc 20, 2016 21:07

Musím souhlasit, dnes jsem celé odpoledne řešil stejný problém. Pokestopy a chytání pokémonů mi fungovalo bez větších problémů. Zřejmě stačí větší vzdálenost, ale když jsem chtěl do pokegymu nedokázal jsem ho nakliknout ikdyž jsem na něm seděl. Na objektu který to měl být. A to sem jich zkusil minimálně 6 různých. Postavička stále skákala okolo a prostě jsem to nedokázal.

Musel jsem tedy telefon ROOTnout což nebyla úplně sranda ale povedlo. Pak jsem nahrál inkriminovaný soubor gps.conf. Mimochodem ten jsem ve složce vůbec neměl! A najednou vše šlape jako hodinky a i hra jde plynule a nezamrzá jako předtím.
xs

Jespi
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř črc 20, 2016 13:21
Zařízení: Xiaomi Mi4

Jak jsem vyřešil problém s GPS

Příspěvek od Jespi » stř črc 20, 2016 22:47

Jestli můžu poprosit, ten kdo slučoval ten můj topic s tím existujícím, můžete tam hodit i ten třetí příspěvek, třetí část toho mého návodu. Docela to trvalo to sepsat, snad se to neztratilo do pryč :lol:

Josef418
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát črc 17, 2015 12:53
Zařízení: Nokia Lumia 920

Jak jsem vyřešil problém s GPS

Příspěvek od Josef418 » stř črc 20, 2016 23:34

Tak jsem s hrál s GPS v mym mobilu a zjistil jsem, že chyba nebude na straně aplikace, ale na straně GPS modulu, takže budu muset najít jiný způsob nebo reklamaci. Manželka měla na mobilu vždy tak o 4-5 družic víc než já, lokaci měla za 2s, kdet já za 22s a to byl ten rychlejší čas, a to mi to ještě ty družice ani nedrželo, o přesnosti nebudu ani mluvit, takže chyba je v mém přístroji.

uni
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1329
Registrován: čtv říj 16, 2008 9:56
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Jak jsem vyřešil problém s GPS

Příspěvek od uni » úte črc 26, 2016 9:45

Tom73: Nejde jen o rychlost, ale také "krokoměr", apka užívá akcelerometr k detekci pohybu chůzí, kolo to neošálí:)

BJBurak
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř črc 27, 2016 20:04
Zařízení: Lemovo p70

GPS not found

Příspěvek od BJBurak » stř črc 27, 2016 20:18

Zdravim,mam zasadni problem pri hrani. GPS mam nastaveny na nejpresnejsi urceni, ale kdyz jedu nebo jdu treba po Praze,tak mi to ukazuje uplne jinou polohu nebo se ten panacek zasekne a rozbehne se az treba za 20s. Mam lenovo P70 a android 4.4.4.kdyz jsem doma na wifi,tak me to okamzite urci presnou polohu .kdyz jsem mimo tak je obcas gps not found..prosim o nejaky tipy, protoze mi to dost zneprijemnuje hrani. Diky moc

Terytory
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv črc 28, 2016 19:27
Zařízení: Samsung Galaxy S5 Neo

GPS signal not found

Příspěvek od Terytory » čtv črc 28, 2016 19:40

Ahoj, rád bych si taky zahrál Pokemon GO, ale bohužel mi hra po celou dobu píše GPS signal not found. Vyzkoušel jsem snad všechno ... přesto budu rád pokud mi někdo napíše nějakou radu ,díky které tento problém vyřeším. Používám Samsung Galaxy S5 Neo.

uni
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1329
Registrován: čtv říj 16, 2008 9:56
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Jak jsem vyřešil problém s GPS

Příspěvek od uni » pát črc 29, 2016 9:39

BJBurak: Aha, MTK, to je furt dokola:/ Tak udělej restart, tovární nastavení, pokud nepomůže, krám, výměna. Pokud máš pocit, že by to mělo být lepší než je, reklamace. V aplikaci není co nastavovat, v telefonu není co nastavovat. Standard je, zapneš, do 1s máš polohu (s AGPS, kvalitním čipsetem, nekomplikujícím počasím). Příp. do 10s.
Terytory: Jiná apka lokalizuje ze satelitů?

killerhook
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 31, 2016 14:08
Zařízení: DOOGEE

Pokémon GO nelze načíst GPS pomocí dat.

Příspěvek od killerhook » stř srp 31, 2016 14:15

Zdravim, mám telefon doogee X6. Hrál jsem pokémon go vpohodě. Potom jsem vrátil telefon do továrního nastavení a pokémon go m ijede jen na wifi když dám data mobilu tak to napíše GPS not found. 'Děkuji předem za odpovědi.

Odpovědět

Zpět na „Všeobecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti