Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Tipy, triky & řešení problémů, všeobecná diskuze o Pokémon GO
Odpovědět
bretkus
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned črc 17, 2016 15:11
Zařízení: Huawei Ascend P6

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od bretkus » ned črc 17, 2016 15:19

Ahoj, mám se hrou problém od samého začátku, po instalaci a spuštění mi hra najela s hláškou GPS signal not found, po vytvoření dalšího nového účtu problém setrvává, plus po vytvoření postavy naskočí hláška onboard_avatar_already_set, jediná možnost jak se hnout je potvrdit OK avšak po té skončím na pozadí telefonu, jednoduše řečeno do hry se nedostanu :( Vlastním Huawei Ascend P6 běžící na android verzi 4.4.2. Zkoušel jsem i obnovení tovarního nastavení, restart, atd. Internet v mobilu mám, neví někdo kde hledat problém? Děkuji za každou radu. Hezký den

Uživatelský avatar
LivingLegend
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon kvě 11, 2009 7:25
Zařízení: HTC Tytn II,Motorola Moto G (2013)

onboard_avatar_already_set

Příspěvek od LivingLegend » pon črc 18, 2016 11:01


bretkus
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned črc 17, 2016 15:11
Zařízení: Huawei Ascend P6

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od bretkus » pon črc 18, 2016 21:23

vyzkoušeno,hlášky o GPS jsem se zbavil,ale po vytvoření charakteru stále naskakuje,,onboard_avatar_already_set,, po té zase jediná možnost potvrdit a hra spadne :/

alexlaro
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned črc 24, 2016 15:46
Zařízení: huawei P6

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od alexlaro » ned črc 24, 2016 15:51

Prosím mohl by někdo odpovědět a poradit??? mám stejný problém na P6.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 25, 2016 8:03

To vypadá, že hra jednoduše nebude 100% kompatibilní s P6kou :( zkusil bych případně neoficiální APK a úpravu z tohoto návodu, ale nezaručuji, že to pomůže http://smartmania.cz/pokemon-go-zarizen ... u-android/" onclick="window.open(this.href);return false; (je to ta poslední kapitola Pokémon GO APK pro Android 4.1, 4.2 & 4.3)

Josef418
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát črc 17, 2015 12:53
Zařízení: Nokia Lumia 920

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od Josef418 » pon črc 25, 2016 13:08

Rovněž mi to na P6 nefunguje. Když se přihlásit dam synchronizaci s google. Hra začne nabíhat a asi ve 3/4 spadne a napíše to hlášku hra pokemon go bohužel přestala fungovat. Dál se nedostanu. Co s tím?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 25, 2016 23:25

A zkoušel si to upravené APK, co jsem postoval? Pokud nejde ofiko verze, je nutné počkat na update.

Josef418
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát črc 17, 2015 12:53
Zařízení: Nokia Lumia 920

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od Josef418 » úte črc 26, 2016 4:45

i to jsem zkoušel. Všechny tři verze a i tu upravenou. ale u ty jsem myslel ze je pro Android nižší než 4.4. ale i tak nejela. ale je pravda ze v seznamu p6 byla ale s nižším android. jedině udělat Down grade android a :)

kabby
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát črc 22, 2016 14:58
Zařízení: xiaomi

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od kabby » pát črc 29, 2016 6:43

Měl jsem ten samý problem na huawei ascend P6. Povedlo se mi to vyřešit, když jsem postupoval podle tohoto návodu:
https://www.reddit.com/r/pokemongo/comm ... e_onboard/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šlo mi to ale až po rootu telefonu. Do té doby nešli některé kroky z návodu udělat.

Josef418
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pát črc 17, 2015 12:53
Zařízení: Nokia Lumia 920

Chybová hláška onboard_avatar_already_set

Příspěvek od Josef418 » pát črc 29, 2016 15:02

Ano díky, po výše uvedeném návodu to opravdu funguje ;)

Odpovědět

Zpět na „Všeobecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host