AR režim

Tipy, triky & řešení problémů, všeobecná diskuze o Pokémon GO
Odpovědět
Romulus92
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob črc 16, 2016 22:38
Zařízení: Elephone S2

AR režim

Příspěvek od Romulus92 » sob črc 16, 2016 22:43

ahoj, chtěl bych si zeptat jestli tady třeba někdo neví proč se mi neobjevuje pokémon, kterého chci chytit při AR režimu.

Když si zapnu AR režim, tak daný pokémon mi tam chybí. V animovaném prostředí jinak vše funguje. Nevíte jestli to jde nějak spravit? Foťák mi jinak normálně funguje :-) díky za případný rady.

DK13
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát črc 15, 2016 21:20
Zařízení: Elephone P8000

AR režim

Příspěvek od DK13 » sob črc 16, 2016 23:14

Jednoduše.. Tvůj telefon nemá gyroskop. Musíš to z kousnout bez AR

Romulus92
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob črc 16, 2016 22:38
Zařízení: Elephone S2

AR režim

Příspěvek od Romulus92 » ned črc 17, 2016 0:52

Jo aha díky moc, no nic se neděje, když nejde tak nejde :-) jsem rád, že to můžu aspoň hrát.

Jinak ještě se zeptám, v mobilní technice se moc nevyznám. To musí mít asi v sobě zabudovaný viď (gyroskop). Nějaký přídavek jako appka je asi blbost co?

czBashi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned črc 17, 2016 9:04
Zařízení: Oukitel

AR režim

Příspěvek od czBashi » ned črc 17, 2016 9:09

No já nevím jak je to možný, ale mě se ze začátku pokémon v AR režimu objevoval, ale teď už ne :???:

Radeczek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 279
Registrován: ned led 26, 2014 22:54
Zařízení: iPhone 5s

AR režim

Příspěvek od Radeczek » ned črc 17, 2016 10:31

DK13 píše:Jednoduše.. Tvůj telefon nemá gyroskop. Musíš to z kousnout bez AR
Jsem myslel, že zrovna gyroskop je prakticky v každém smartphonu ve spojení s akcelerometrem.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

AR režim

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 18, 2016 9:50

On není potřeba jen gyroskop, ten má snad každý smartphone, ale ještě je potřeba, aby telefon měl digitální kompas, a to může být u levnějších modelů problém.

Romulus92
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob črc 16, 2016 22:38
Zařízení: Elephone S2

AR režim

Příspěvek od Romulus92 » pon črc 18, 2016 19:47

a prosimtě, nevíš jestli to jde nějak zjistit přes nastavení v mobilu, jestli má digitální kompas?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

AR režim

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 18, 2016 20:48

Co máš za telefon? A poslední příspěvky není nutné citoval, stačí dát jen Odpovědět :)

matescv
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte črc 19, 2016 6:47
Zařízení: iPhone 6

AR režim

Příspěvek od matescv » úte črc 19, 2016 6:52

Chtěl bych se zeptat zda AR Mod funguje na iPhone 6. Jelikož se mi v AR módu na iPhone 6 nezobrazují pokemoni ale na iPhone 5 uplne v pohode. S iPhone 6 sem zkoušel v AR módu hodit po objeveném Pokémonovi pokébal a podařilo se mi ho chytit i kdyz na display telefonu nebyl. Chybová hlaška : "We're not detecting your phone's orientation. Would you like turn off AR mode?"

Romulus92
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob črc 16, 2016 22:38
Zařízení: Elephone S2

AR režim

Příspěvek od Romulus92 » úte črc 19, 2016 20:46

Jiří Hrma píše:Co máš za telefon? A poslední příspěvky není nutné citoval, stačí dát jen Odpovědět :)
sorry ještě za citaci, ale nějak nevidím kde je odpovědět jsem asi slepý už z tý hry :D :D ... jinak mobil mám Elephone P3000S

Lovec pokemonu
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv črc 21, 2016 7:06
Zařízení: Elephone P8000

AR režim

Příspěvek od Lovec pokemonu » čtv črc 21, 2016 7:13

dobry den
taky mam problem kdy nefunguje AR rezim.Myslim ze pri prvnim loveni tech tri pokemonu to fungovalo.Ale to si ted nejsem uplne jistej. Mam mobil Elephone P8000.Poradi nekdo zda by to melo fungovat ci ne.Dekuji

nairam
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte črc 19, 2016 11:04
Zařízení: galaxy J5

AR režim

Příspěvek od nairam » čtv črc 21, 2016 8:07

k tomu AR, mam Galaxy J5 edice 2015, ten asi ten digitalni kompas nema co sem hledal, může mi to někdo potvrdit, kdo má stejný mobil prosím? AR režim mi nejede

boneDNA666
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 20, 2016 11:56
Zařízení: Sony Ericsson experia Z1

AR režim

Příspěvek od boneDNA666 » čtv črc 21, 2016 10:58

Mel jsem stejny problem, ale bylo to tim ze jsem mel zakryty fotak oouzdrem. To u vas asi ten problem neni...

wasa
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: čtv črc 21, 2016 11:16
Zařízení: Huawei Y5II Dualsim

AR režim

Příspěvek od wasa » čtv črc 21, 2016 11:26

Mam Huawei Y5II a taky mi AR nejede, ikdyz podle specifikaci bych mel mit vse co potrebuji. Ve specifikacich vyrobce je uvedeno: [Sensors> gravity-sensor, light-sensor, proximity-sensor, electronic compass]. Dle aplikace DroidInfo mam aktivni senzory > accelerometer, proximity, light, orientation, magnetometer. tak nevim, no zit se s tim da :D

LocoJLP
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv črc 21, 2016 15:05
Zařízení: Samsung Galaxy Ace 4

AR režim

Příspěvek od LocoJLP » čtv črc 21, 2016 17:10

AR mi na Samsung Galaxy Ace 4 (minikřápu) taky nejede.
Teoreticky by mi na něm neměla fungovat ani hra samotná, protože když zalezu do Google play...vypíše mi to hlášku, že zařízení není podporováno a hra nejde stáhnout. Tak jsem jí natáhl v apk. v nějaké australské verzi, a funguje bez problému, teda kromě AR. V animovaném prostředí, úplně na pohodu.
První dny, kdy byly problémy se servery každou chvíli se stávalo, že při chycení pokémona nenaběhla animačka, a hra se zasekla, když jsem jí znovu spustil tak v >Journal< byla buď hláška, že jsem pokémona chytil, nebo že mi utekl, ale už dva dny to fičí úplně bez problému (pokud nepočítám včerejší výpadek serveru...)

Odpovědět

Zpět na „Všeobecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host