Irda na Honor 6

Diskuzní fórum věnované smartphonům značky Huawei (P9, P8, Mate 8, Mate S, Mate 7 a dalším…) a také telefonům brandu Honor (7, 6, 5X…)
Odpovědět
Aleš M.
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 07, 2007 10:21
Zařízení: Honor 6

Irda na Honor 6

Příspěvek od Aleš M. » čtv zář 10, 2015 13:21

Prosím poradí mi někdo jak zprovoznit infraport na Honor 6? Hledal jsem všemožně a ani na oficiálním servisním středisku Hyuawei mi nic nedohledali. Proč je tedy Irda v tomto mobilu? Díky všem za rady. Aleš.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2084
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Irda pro Honor 6

Příspěvek od koumes » čtv zář 10, 2015 14:59

A na co ho chces zprovoznit?Je to pouze IR na ovladani domacich spotrebicu pres app.

Aleš M.
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 07, 2007 10:21
Zařízení: Honor 6

Irda pro Honor 6

Příspěvek od Aleš M. » čtv zář 10, 2015 17:08

Ano, právě na to. Jenomže ať stáhnu appku jakoukoliv tak mi to hlásí, že je určená pro starší verzi Androidu. Proto jsem si myslel, že to potřebuje nějaké "svoje" ovladače které v telefonu nejsou.

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Irda pro Honor 6

Příspěvek od Standa99 » pát zář 11, 2015 5:40

........

Aleš M.
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 07, 2007 10:21
Zařízení: Honor 6

Irda pro Honor 6

Příspěvek od Aleš M. » pát zář 11, 2015 11:18

To je sice pěkný ale můj problém to neřeší. A všimnul jsem si, že na tom videu má starší verzi Androidu.

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Irda pro Honor 6

Příspěvek od Standa99 » pát zář 11, 2015 13:27

........

Aleš M.
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 07, 2007 10:21
Zařízení: Honor 6

Irda pro Honor 6

Příspěvek od Aleš M. » ned zář 13, 2015 10:36

Standa99 moc ti děkuji. To bylo přesně ono. Vše teď funguje jak má. Prostě IrDa už maká. Problém uzavřen. Aleš.

Standa99
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 242
Registrován: ned bře 12, 2006 10:53
Zařízení: Pixel

Irda pro Honor 6

Příspěvek od Standa99 » ned zář 13, 2015 16:52

........

Odpovědět

Zpět na „Huawei & Honor telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti