Microsoft Band
-
- přispěvatel
- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Microsoft Band
Mně to v té kombinaci funguje. Co mi naopak nefunguje je notifikace Office365 mail v rámci mail notifikací (takže je dostávám v rámci notifikačního centra).
Obojí platí pro Band 2 a stejně to fungovalo i Band 1 - W10M
Obojí platí pro Band 2 a stejně to fungovalo i Band 1 - W10M
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Microsoft Band
Tak to by mě zajímalo, na čem je ta funkčnost notifikačního centra závislá.
-
- nováček
- Zařízení: Surface Pro 3, Lumia 950, Band 2
Microsoft Band
Ahoj všem. Měl bych dotaz na všechny majitele nového bandu - v jakém poměru se Vám při měření srdečního tepu zobrazuje stav Acquiring vs Locked? Můj Band cca minimálně polovinu času tep hledá a v tu chvíli asi nezobrazuje moc přesně... Nebo to je takto normální a v pořádku?
-
- smartguru
- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
Microsoft Band
a nosíš BAND2 jak?
-
- nováček
Microsoft Band
Nosím ho displayem nahoru. Ale ani kdyz ho dam opacne, tak nemam pocit ze by to bylo nejak dramaticky lepsi. Jak moc pevne/volne ho mate na ruce? Pri mereni velikosti mi to vyslo na hrane mezi M a L a pani na Microsoftu mi doporucila vzit spis ten vetsi. Tak jestli ho nemam moc volne.
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Microsoft Band
Srdeční tep není při běžném denním monitoringu detekován nepřetržitě v té nejpřesnější podobě (kdy to svítí a konkrétně měří). Když se na něj chceš podívat, tak ho Band teprve začne přesně měřit, proto nejdřív vidíš Acquiring a až poté Locked. Kdyby to měřilo neustále, tak by se ti velice rychle vybila baterie.
-
- smartguru
- Zařízení: Home and office ML950XL white
Microsoft Band
Mám band 1 a display nahoru jako hodinky. Velikost jsem měl mezi M a L a vzal jsem L a vracel jsem. Nyní mám M a super. Drží to pevně a při běhu se to nehýbe., neboť u velikosti L jsem to měl stažené na maximum a bylo to volné a u běhu to lítalo po ruce jak prase, ale tepovku to měřilo přesně. Jen mě zarazilo, že když běhám tak se potím dost a z ruk mi tečou proudy potu, poté mi můj band tep měří chvíli a pak už to neměří, a nebo spíše měří ale jelikož se toliko potím tak nic nezaznamená. Když si pak rozkliknu běh tak vše ok ale u tepovky má měřený jen začátek a pak nic.....až bude tepleji a budu moci běhat jen v triku tak to bude asi lepší, ale teďka v zimě mám na sobě šusťákovku a pod ní se potím a banda mám zakrytého. Nebo pak bych mohl vyrolovat bundu a band by byl volně, zkusím 
Jinak jaký režim by jste doporučovali dát při treéninku dětí v tělocvičně (jsem trenér) ? Dneska zkusím dát WORKOUT jako cvičení....
Jinak já jsem max.spokojený, je to dobrej trenér

Jinak jaký režim by jste doporučovali dát při treéninku dětí v tělocvičně (jsem trenér) ? Dneska zkusím dát WORKOUT jako cvičení....

-
- nováček
Microsoft Band
To by docela sedělo a dává to smyslJindřich Lukeš píše:Srdeční tep není při běžném denním monitoringu detekován nepřetržitě v té nejpřesnější podobě (kdy to svítí a konkrétně měří). Když se na něj chceš podívat, tak ho Band teprve začne přesně měřit, proto nejdřív vidíš Acquiring a až poté Locked. Kdyby to měřilo neustále, tak by se ti velice rychle vybila baterie.

-
- nováček
Microsoft Band
Já mám naopak pocit, že když se mi ruka zpotí, tak to měří lépe. Jako mnohem rychleji ho to má přesně načtený. A i ve statistikách třeba z běhu (taky včera v bundě) mám grafy kompletní.mbelas píše:Mám band 1 a display nahoru jako hodinky. Velikost jsem měl mezi M a L a vzal jsem L a vracel jsem. Nyní mám M a super. Drží to pevně a při běhu se to nehýbe., neboť u velikosti L jsem to měl stažené na maximum a bylo to volné a u běhu to lítalo po ruce jak prase, ale tepovku to měřilo přesně. Jen mě zarazilo, že když běhám tak se potím dost a z ruk mi tečou proudy potu, poté mi můj band tep měří chvíli a pak už to neměří, a nebo spíše měří ale jelikož se toliko potím tak nic nezaznamená. Když si pak rozkliknu běh tak vše ok ale u tepovky má měřený jen začátek a pak nic.....až bude tepleji a budu moci běhat jen v triku tak to bude asi lepší, ale teďka v zimě mám na sobě šusťákovku a pod ní se potím a banda mám zakrytého. Nebo pak bych mohl vyrolovat bundu a band by byl volně, zkusím
-
- nováček
Microsoft Band
Ještě doplňující dotaz - a třeba při běhu to taky neměří nonstop ten tep?Jindřich Lukeš píše:Srdeční tep není při běžném denním monitoringu detekován nepřetržitě v té nejpřesnější podobě (kdy to svítí a konkrétně měří). Když se na něj chceš podívat, tak ho Band teprve začne přesně měřit, proto nejdřív vidíš Acquiring a až poté Locked. Kdyby to měřilo neustále, tak by se ti velice rychle vybila baterie.
-
- smartguru
Microsoft Band
už jsem to psal jinde, kvůli Bandu nemusí být zapnutý BT, je to autonomní zařízení, stačí občas - při nabíjení z PC synchronizovat přes PC pomocí aplikace Microsoft Band Sync = řešení do doby než se vše dá do kupy a BT nebude dělat neplechu
Microsoft Band
Kdybych si k bandu 2 koupil android mobil, tak přijdu o nějaké funkce, které bych měl na WP?
Band 2 a odesílání SMS
Zdar, nevíte někdo, jak zrušit (jestli to vůbec jde) automatickou korekci textu při SMS odpovědi? Např. napíšu: Jasne a přetvoří se mi to na anglický hasn´t:(
-
- smartguru
Microsoft Band
nelze to, lepší než odpovídat mini klávesnicí je vytvořit si přednastavené odpovědi a ty používat...
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Microsoft Band
Fungují vám notifikace na posledním buildu W10M? Mně fungovaly hovory, SMS a notifikační centrum, na posledním buildu nic.
- veigy
- smartmaniak
- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Microsoft Band
Po aktualizaci na *.29 mi nedrželo BT spojení, tak jsem smazal Band z bluetooth a znova spároval a od té doby běží. Jinak obecně W10M maj docela problém s bluetooth, pravděpodobně vinou FW...
-
- už mám dva příspěvky
- Zařízení: iPhone, Lumia 920
Microsoft Band
To není dobré řešení, tím se připravíte o notifikace.hravec-x píše:kvůli Bandu nemusí být zapnutý BT, je to autonomní zařízení, stačí občas - při nabíjení z PC synchronizovat přes PC pomocí aplikace
Zaznamenali jste dnešní update Band 2 s ovládáním hudby a aktivity reminderem? Pěkné, ne?
Kdyby měl někdo zájem zájem o můj úplně nový Band1 S, koukněte do prodeje. Klidně dám ještě nějakou slevu.
-
- smartguru
Microsoft Band
je mi to jasné, ale šlo o to, že byly problémy s BT u W10, tak proto jsem to psal
ano, už mám aktualizovánu app i Band2 - hudba je těžkej mazec
dvojklik na zapínací tlačítko se zapne ovládání přehrávače hudby
posunutím celé plochy displeje doleva zeslabujete zvuk, posunutím celého displeje doprava zeslabujete
funkční tlačítko Bandu je pauza a znovuspuštění
ano, už mám aktualizovánu app i Band2 - hudba je těžkej mazec
dvojklik na zapínací tlačítko se zapne ovládání přehrávače hudby
posunutím celé plochy displeje doleva zeslabujete zvuk, posunutím celého displeje doprava zeslabujete
funkční tlačítko Bandu je pauza a znovuspuštění
- sssugi
- častý přispěvatel
- Zařízení: Nokia Lumia 920
Microsoft Band
Ako sa vam podarilo vyvolat aktualizaciu? Telefon mi aktualizoval aplikaciu ale Band zatial nehlasi ziadnu novu ani cez Microsoft Band sync ani cez telefon :/
-
- smartguru
Microsoft Band
pokud ti proběhla aktualizace aplikace ze Store, otevři aplikaci Microsoft Health nahoře vlevo hamburger > v tom samém místě po otevření menu je symbol synchronizace (dvě šipky) - měla by na tom svítit tečka (tj. je k dispozici aktualizace Bandu), zmáčkni na aktualizaci po chvíli se spustí aktualizace hodinek > v Bandu se aktualizaci objeví nová dlaždice s tím co je nového
zase jsou v UK prodeji Band1 - jen velikost L a jen pro studenty a akademické pracovníky http://www.microsoftstore.com/store/msu ... .318230400
a zde v USA pěkný nabíjecí stojánek pro Band2 http://www.microsoftstore.com/store/msu ... .329506400
zase jsou v UK prodeji Band1 - jen velikost L a jen pro studenty a akademické pracovníky http://www.microsoftstore.com/store/msu ... .318230400
a zde v USA pěkný nabíjecí stojánek pro Band2 http://www.microsoftstore.com/store/msu ... .329506400