Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Diskuze o prvních smartphonech s Windows 10 Mobile…
Odpovědět
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 358
Registrován: stř pro 19, 2012 21:45
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Bydliště: Trenčín

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od bigjohn » sob bře 04, 2017 12:26

sorry, a kde je tá funkcia v nastavení?

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od veigy » sob bře 04, 2017 12:44

Nastaveni > system > telefon a je to hned na první stránce...

kleinak
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 156
Registrován: ned zář 14, 2014 12:07
Zařízení: .... N8, N808, niní L1020

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od kleinak » ned bře 05, 2017 20:06

Jo,jo, díky, je tam, právě jsem si ji zapnul.
Palec na horu. :P :P

Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 997
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od Sinpa » úte bře 07, 2017 10:27

veigy píše:musíš udělat developer unlock, abys tam ty appky vůbec dostal.... ale co si mám představit pod pojmem "nenajde telefon"? Jak to vypadá? Jaký deployer?
To mám, ale WPV XAP Deployer vždy skončí s 0x89731B01 - s telefonem se nespojí.
Unlock jsem dělal podle https://wmmania.cz/clanek/jak-odemknout ... s-phone-8/" onclick="window.open(this.href);return false; nevím tedy jestli je to co platné na L950, ale píše to, že je odemčený. Telefon i PC v režimu vývojář, telefon mám na homescreen, antivir a firewall vypnutý.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od veigy » úte bře 07, 2017 10:59

Antivir a firewall zase zapni :D když si dělal ten unlock, ten telefon to normálně našlo? Já teda nějak nechápu jaký že to deployer používáš... Ten z SDK?

Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 997
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od Sinpa » úte bře 07, 2017 13:38

Už se zadařilo - po změně usb portu :)
V čem jste pridali ten klíč na přidáni zvýšené citlivosti?
Editor v nastavení -extra - interop tools k přidáni jen píše cooming soon..

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od htcjirka » úte bře 07, 2017 14:20

Normalne přes Registry Broswer, cesty tady mas vypsane na foru/v tématu..

Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 997
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od Sinpa » úte bře 07, 2017 15:32

To sice mám, ale jak chci něco přidat tak:
Obrázek

Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 997
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od Sinpa » úte bře 07, 2017 16:01

Jak jsou vlastně všechny tyhle ty změny vratné.
Počítám že po prehrani pomoci WDRT je vše v původním stavu, tedy stejně jako formát u PC.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od veigy » úte bře 07, 2017 17:54

Buď je vrátíš ručně, nebo WDRT to jistí ;) Máš asi nějakou starou verzi Interop Tools, stáhni nejnovější myslím 1.9

Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 997
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od Sinpa » úte bře 07, 2017 18:04

Tu jsem stáhnul, ale jak aktualizovat. At zkouším všechno možné, tak aktualizace nepreobehne.
Z návodu na XDA mic moudry nejsem, aglictinou nevládnu a pomocí translatoru jsem se stejne ničeho nedobral.

Tak si mi tam povedlo dostat jen 1.7

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od veigy » úte bře 07, 2017 18:46

Musíš stáhnout i dependency package a ten nainstalovat taky...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od htcjirka » úte bře 07, 2017 18:55

A nedelat upgrade ze stare verze, ale starou verzi interop tools odinstalovat a nainstalovat novou vcetne dependencies jak uz ti napsal veigy.

Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 997
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od Sinpa » úte bře 07, 2017 20:19

Teď mám špatně co? :)
Obrázek

qwerty
smartguru
smartguru
Příspěvky: 694
Registrován: pon led 30, 2012 21:22
Zařízení: L950, XRN5

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od qwerty » úte bře 07, 2017 21:14

Este tam bol aj subor s certifikátom, musis nainstalovat bez neho ti to nepojde

lld
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: ned úno 18, 2007 18:25
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od lld » pát bře 10, 2017 17:45

Tak jsem si dnes všimnul, že mi zmizelo tlačítko pro nahrani hovoru a v nastaveni mám tu možnost zasedlou :(

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od htcjirka » pát bře 10, 2017 17:49

Kdy ti zmizelo?Nemas insider?Na ofiko je tlacitko i moznost funkcni.

lld
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: ned úno 18, 2007 18:25
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od lld » pát bře 10, 2017 17:51

Nevím přesně, dnes jsem to potřeboval, tak jsem si všimnul. Mám ofiko.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od htcjirka » pát bře 10, 2017 17:57

Jednoduche reseni "restart" telefonu nepomaha?

lld
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: ned úno 18, 2007 18:25
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

Lumia 950 & 950 XL: Systém, software a aplikace

Příspěvek od lld » pát bře 10, 2017 18:22

Nepomáhá

Odpovědět

Zpět na „Microsoft Lumia 950 & 950 XL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů