Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Diskuze o prvních smartphonech s Windows 10 Mobile…
Odpovědět
Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 976
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Re: Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sinpa » úte kvě 30, 2017 11:11

Taky, na CU ležela hrozne dolu (i po tovarku), po zpětném přechodu na AU vse zase v normálu.

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od tompec » úte kvě 30, 2017 11:29

Takže radíš přejít zpět na AU ? To je ale nutný reset... :-(
A jak zpět na AU ?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » úte kvě 30, 2017 13:24

Pres WDRT, downgrade pujde az k TH2.

Uživatelský avatar
kllr007
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: úte zář 11, 2012 12:54
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Žilina (SR)

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kllr007 » úte kvě 30, 2017 14:59

Pripájam sa tiež radim spat na AU. Je to úplne o inom, neveril som ale od vtedy nemám žiadne bugy, všetko ide ako ma. Edge je trosku pomalsi pri ukoncovani ale inač nemám co vytknut.

Písal som to aj do W10M temy ale nedá mi - kedze mame glance screen ako tam dat vstavane počasie ? Na starom 8.1 to tusim slo.

grafic
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned bře 11, 2012 14:06
Zařízení: Nokia LUMIA 950
Bydliště: Praha

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od grafic » úte kvě 30, 2017 18:49

Ahoj,

mám L950 a aktuální OS 10.0.15063.332 a chci se zeptat, jestli vám taky laguje prohlížeč Edge. Nejvíc to vidím na t.idnes.cz, kdy scrollování je doslova peklo. Je to chyba jen u mě? Občas se zasekne i víc, kdy třeba několik sekund vůbec nereaguje a je potřeba držet dlouho tlačítko vypnutí. Po nescrollnutí pro vypnutí se to pak nějak rozjede. Ale celkově mě to chování telefonu poslední dobou moc nebaví:(

Díky za názory.

Uživatelský avatar
kllr007
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: úte zář 11, 2012 12:54
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Žilina (SR)

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kllr007 » úte kvě 30, 2017 18:54

Schvalne som danu stranku skúsil a scrollovanie ide hladulinko.

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Re: Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od SmetyCZ » úte kvě 30, 2017 19:18

Hlásím ty samé potíže s idnes.

newwes
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pát zář 26, 2014 21:20
Zařízení: iPhone 7

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od newwes » úte kvě 30, 2017 19:22

Jo, iDnes je děs, články scrolují trhaně, ale diskuse už ok. Asi spoustou obrázků. Jiné mnou navštěvované weby ok.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » úte kvě 30, 2017 19:26

Zkousim, scroll normalni, netrhany.

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od imperator » úte kvě 30, 2017 19:29

Skúšam - scroll ide ako blesk ale...

To s tym ked stránka seka poznám a nema to nic s konkretnou stránkou - proste sa to niekedy stane - asi ma edge zblbnutu správu pamete alebo cache - raz za cas odporúčam edge precistit

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Re: Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od SmetyCZ » úte kvě 30, 2017 19:30

Chvíli. Ale když tam čteš třeba 20 min v kuse, tak to za chvíli začne.

Uživatelský avatar
kllr007
smartguru
smartguru
Příspěvky: 692
Registrován: úte zář 11, 2012 12:54
Zařízení: OnePlus 3
Bydliště: Žilina (SR)

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kllr007 » úte kvě 30, 2017 19:52

Mne skôr robí to že ked ch em ešte ukončiť - dam normálne close all tabs - nasledne mackam sipku spat a musím čakať. A čakať. A čakať. Az ked sa spameta tak zaberie a zavrie sa.

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od tompec » úte kvě 30, 2017 21:26

htcjirka píše:Pres WDRT, downgrade pujde az k TH2.
Muzu poprosit o nejaky navod ?
Diky

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Re: Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od SmetyCZ » úte kvě 30, 2017 21:31

Stáhni Windows Devices Recovery Tool, připoj telefon a mlať do enteru.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od veigy » úte kvě 30, 2017 21:32

WDRT tě vrátí na TH2 :D pak aktualizuješ na AU a pak musíš nějak zařídit, aby se ti telefon sam nezaktualizoval na CU...

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od tompec » úte kvě 30, 2017 21:43

No jo ja mam CU a wdrt mi hlasi ze mam aktualni fw...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » úte kvě 30, 2017 21:53

To je v poradnu, dej preinstalovat a udela se ti downgrade.Pak si pres nejakou apku na registry prejmenuj telefon na napr.Lumii 1520 a stahne se ti max AU a na CU to nepujde.

Cesta v registrech je HKLM - System - Platform - DeviceTargetingInfo - Phone Model Name a tam dej Lumia 1520

tompec
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: čtv zář 24, 2009 18:24
Zařízení: Iphone 7 128 black
Bydliště: MS kraj

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od tompec » úte kvě 30, 2017 22:51

Diky vyzkousim to !

newp
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: čtv lis 17, 2016 22:32
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 Global

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od newp » pon čer 05, 2017 7:52

Zdravim,asi trapny dotaz ale muzete poradit jak to udelat aby se mi ve fotkach ukazovala poloha? V nastveni mam polohu zapnutou a zapnuta je i kamera. Kdyz dam informace o souboru tak u polozky Misto nic nemam. U map mi to funguje. Dekuji

Tak uz jsem na to prisel :)

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Příspěvek od SmetyCZ » pon čer 26, 2017 7:48

Ahoj,

u 950 mi ruplo sklo, dotyk normálně funguje. Jak je to u tohodle modelu? Sklo a displej je jeden kus? Dá se to opravit za nějakou normální cenu?

Díky

Odpovědět

Zpět na „Microsoft Lumia 950 & 950 XL“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti