Lumia 635 problem s menu

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od suckme » sob říj 01, 2016 18:06

Hoj,

predtim, nez ten telefon hodim nekomu na hlavu jsem si rikal, ze se zeptam tady jestli nemate nejakou radu jak to vyresit.
Mam problem, ze u meho telefonu po nedavnem updatu napul zmizela spodni lista s menu. Ve vetsine mist je schovana napul a nejhorsi situace je ve zpravach, kde mi spodni lista vykukuje asi tak na dva pixely a msg box musim vzdycky odentrovat abych vubec videl co pisu.
Zkousel jsem uz i factory reset a ani pote tenhle problem nezmizel. Mam takovy pocit, ze to ma co delat s poslednim updatem Skypu, pac se od te doby chova ponekud podivne (vcetne zmeny prostredi k horsimu)..

PS.: obrazek jsem musel otocit abych ho sem mohl umistit :)
WP.png
(90.63 KiB) Staženo 106 x

hyky
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: sob lis 02, 2013 14:21
Zařízení: Lumia 635

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od hyky » sob říj 01, 2016 20:32

Měl jsem stejný problém. Řešení je insider preview ,rychlý kruh a stažení buildu 10.0.14936.1000 a je vše v pořádku a lepší výdrž baterie.

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od suckme » ned říj 02, 2016 0:24

Služební telefon, nesmím tam nahrávat nic jiného než oficiální updaty :/
Ale díky za tip...

qwerty
smartguru
smartguru
Příspěvky: 694
Registrován: pon led 30, 2012 21:22
Zařízení: L950, XRN5

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od qwerty » ned říj 02, 2016 7:43

suckme píše:Služební telefon, nesmím tam nahrávat nic jiného než oficiální updaty :/
Ale díky za tip...
Preco by si nemohol?

Uživatelský avatar
Policak
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát dub 12, 2013 15:36
Zařízení: Lumia 550

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od Policak » ned říj 02, 2016 7:54

Protože firemní telefon? Protože neoficiální build nezaručuje funkčnost a ve chvíli, kdy bude problém, bude muset vysvětlit zaměstnavateli, proč ho tam cpal? Bože, to je otázka...

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od suckme » ned říj 02, 2016 16:26

Hmm, takze tedy to vypada, ze budu poprve reklamovat OS..na to jsem fakt zvedavej O_o

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od veigy » ned říj 02, 2016 17:39

Vrátěj ti tam osmičky a bude po ptákách...

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Re: Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od suckme » ned říj 02, 2016 19:36

veigy píše:Vrátěj ti tam osmičky a bude po ptákách...
For je v tom, ze pak tam zase nainstaluju oficialni update a budu tam kde jsem byl.
Celkem elegantni zpusob jak se ty silenosti zbavit :P

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od suckme » stř říj 12, 2016 15:44

Mno, tak nez jsem to stihnul vyreklamovat, tak vysel konecne update, ktery to opravil...
Trvalo to sice tri mesice, ale aspon, ze tak

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od veigy » stř říj 12, 2016 15:51

Ten včerejší?

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od suckme » stř říj 12, 2016 22:57

jojo, je to build 10.0.14393.321

qwerty
smartguru
smartguru
Příspěvky: 694
Registrován: pon led 30, 2012 21:22
Zařízení: L950, XRN5

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od qwerty » čtv říj 13, 2016 1:47

Policak píše:Protože firemní telefon? Protože neoficiální build nezaručuje funkčnost a ve chvíli, kdy bude problém, bude muset vysvětlit zaměstnavateli, proč ho tam cpal? Bože, to je otázka...
Nezmysel. Ten soft navyse neni neoficialny mod, je od vyrobcu a neni problem za 5 min tam nahodit povodny. Okrem toho uz tym,.ze si tam dal desinu si spravil do systemu zasah - update sa nenahra automaticky ale musis preto nieco spravit a v pripade reklamacie by ti tam servisaci nahrali naspat osmicku.

Uživatelský avatar
suckme
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: pon pro 08, 2008 19:09
Zařízení: SONY Z3Compact

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od suckme » čtv říj 13, 2016 3:33

Šmarja co na tom nechápeš? Nesmím prostě na telefon instalovat "neoficiální software, či software třetích stran (tzn. mimo store, pravidla jsou všeobecná nejen pro win)". W10M byl a je oficíálně vydaný SW, který podporuje shodou okolností i tento telefon. Buildy z insideru (víceméně betatesting)jsou neoficiální v tom smyslu, že nejsou vydány k všeobecnému rozšíření.
Že to pak domrví následným dalším updatem už je věc jiná, že tam mám desítky je ale naprosto v souladu s pravidly (alespoň u nás)...

EDIT by jumbo78: smazaná zbytečná citace

qwerty
smartguru
smartguru
Příspěvky: 694
Registrován: pon led 30, 2012 21:22
Zařízení: L950, XRN5

Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od qwerty » čtv říj 13, 2016 6:11

Insider verzia neni neoficialna.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Lumia 635 problem s menu

Příspěvek od veigy » čtv říj 13, 2016 7:15

dyť to teď napsal :D

Odpovědět

Zpět na „Windows 10 Mobile“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů