Stránka 1 z 1

Kontakty

Napsal: stř bře 23, 2016 9:35
od kall_ell
Ahojte, chtěl bych se zeptat, jak vám widle vyhledávají kontakty? Když v aplikaci telefonu začnu psát na číslicích písmena kontaktu tak mě začne vyhledávat, ale mám problém, že nevyhledává za všech kontaků. Některé mě prostě nenajde. Pak musím zpanout aplikaci lidé, vyhledat kontakt tam a kliknout na telefonní číslo pro vytočení. Je to zdlouhavé a děsně mě to vytáčí. No a pak když to číslo vytočím z aplikace lidé, už ho najde i aplikace telefon. Nějaká rada jak docílit toho, aby telefon vyhledável ve všech kontaktech?

Kontakty

Napsal: stř bře 23, 2016 10:14
od Proky_cze
Instalovat aplikaci RAPDialer...

Kontakty

Napsal: pát dub 01, 2016 6:25
od hotovyrado
Nepsat do jednoho chlivku v kontaktech jmeno i prijmeni, ale kazdou cast jmena tam, kde patri

Kontakty

Napsal: čtv dub 07, 2016 8:11
od street-dog
Využiji tohoto vlákna :) když si ke kontaktům v telefonu přiřadím obrázky tak se mají synchronizovat i ty obrázky ? protože když se přihlásím na lidé přes web tak tam u žádnýho kontaktu obrázek nemám :(

Kontakty

Napsal: čtv dub 07, 2016 10:16
od htcjirka
Ano, na webu je sice nevididis, ale synchronizovane jsou.Monohokrat dotazana a zaodpovezena věc.

Kontakty

Napsal: pon dub 11, 2016 14:10
od grafic
Možná poradíte, ale docela mě vytáčí neustále spojování kontaktů (Hotmail, FB, Twitter, Skype atd) pod jeden master kontakt. Vždy když udělám Hard reset, tak se ne všechny kontakty pospojují (trochu odlišné jméno atd) a je to fakt peklo dát to pak dohromady. Jednou jsem to zoufale dělal i ve webovým hotmailu, záložka Lidé. Ale stejně bez dlouhodobého úspechu. Nemáte nějakej tip, aby si to servery MS pamatovali dlouhodobě a po resetu se to vše samo pospojovalo?

Díky moc

Re: Kontakty

Napsal: pon dub 11, 2016 21:21
od dzardaa
Zkusil jsem aplikaci RAPDialer a stejně nevyhleda všechno. Zrejmne není jiná spolehlivá metoda než aplikace lidé.

Re: Kontakty

Napsal: pon dub 11, 2016 21:59
od Tade
Také s tím věčně bojuji. FB, Skype a outlook kontakty dohromady. Je to peklo. Zkoušel jsem to i přes web lidé a stejně se to časem rozhodí. Naštěstí kontaktů nemám moc protože si zobrazuji jen ty s telefonním číslem a to se ještě dá vydržet. Ne všechny jsou rozhozené. Problém byl stejný jak na wp 8.1 tak teď na 10. Progres ze strany MS v tomto = 0. Spíš je aplikace lidé ještě horší než na 8.1

Re: Kontakty

Napsal: stř dub 13, 2016 10:56
od Proky_cze
dzardaa píše:Zkusil jsem aplikaci RAPDialer a stejně nevyhleda všechno. Zrejmne není jiná spolehlivá metoda než aplikace lidé.
Co ti RapDialer nevyhledal, jakou položku. V nastavení se dá upřesnit, včem všem má hledat...

Re: Kontakty

Napsal: stř dub 13, 2016 21:16
od dzardaa
Jedna se kontakty. Když dam vyhledat například mamka, najde mi to v seznamu jednu, přestože mam uložené asi 4 ruzne. Nspr. Mamka veronika, mamka blanka apod, ale najde to jenom jednu.

Kontakty

Napsal: stř dub 13, 2016 21:57
od Proky_cze
mamku ma clovek vetsinou jednu, tak ti to hleda dobre :). a ted vazne. musis tam mit nekde chybu v synchronitaci kontaktu mezi Lide a Rapdialer, pripadne spatne Rapdialer nastaven. kdyz napisu ja mamka tak mi to najde 3 kontakty. prestoze mamka tam mam jen jednou, ostatni jsou na to slovo nejak navazani....

Kontakty

Napsal: pát dub 22, 2016 16:36
od wade
Funguje niekomu zdielanie kontaktov cez SMS?
Mne to odošle nejaký súbor s nezmyselným menom napr. A_MNS.vcf. Žiadny príjemca to nedokáže prečítať, ani naimportovať do svojich kontaktov. Skúšal som to na L950 aj L830 s W10.