Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
Odpovědět
newp
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 243
Registrován: čtv lis 17, 2016 22:32
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 Global

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od newp » úte kvě 02, 2017 19:27

Taky potvrzuji ze se stahuje 950XL NL

newp
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 243
Registrován: čtv lis 17, 2016 22:32
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 Global

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od newp » úte kvě 02, 2017 21:21

Zadne zmeny jsem nezjistil tak nevim

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » úte kvě 02, 2017 21:26

CU nahodeny - hello minimalne 2x rychlejsie (nie ta samotna animacia) ale to ze ked stlacim power button rovno svieti dioda a hned snima a presnejsie odblokuje - a rovnako aj animacie su rychlejsie akorat na mna vyskocilo ze mam vyskusat gestures beta a nikde v systeme ich nevidim...tak neviem co to

a samozrejme stiahli sa uz mensie mapy - tie od Bingu...takze odpovedal som si sam kedze tu na fore to nikto nevedel porovnat

https://s2.postimg.org/70oevhxzt/mapy.png" onclick="window.open(this.href);return false;

nalavo mapy bing... napravo tie od here... po CU hned dotiahlo nove bing mapy a tym padom to je nepouzitelne...

niki66
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 329
Registrován: pát říj 25, 2013 15:48
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od niki66 » úte kvě 02, 2017 22:13

Nj, to hello som akurat znova zapol a je to neporovnatelne s tym co bolo :) uz sa to oplati mat zapnute nakolko mam 8 miestny kod :DD
System je sviznejsi, no uvidime po tyzdni dvoch ci to tak ostane. Inak neviem co by som hodnotil. Mesenger nabehuje cez prve spustenie tak isto, ten zdlhavy cas sa nezmenil, myslim ze aj ostatne apky nabehuju podobne ako pred aktualizaciou. Dam tomu cas, a snad si to sadne poriadne :) Co sa map tyka, tak ak som zadal adresu s popisnym cislom, tak to ukazalo spravne, presne tam, kde to cislo domu, bytovky je. Cize je to aspon pre mna v poriadku :)

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » úte kvě 02, 2017 22:30

8 miestne... zabijak :D

Pre mna resuming a navrat na start rychlejsi - a ked zadam svoju ulicu nenajde ani jedno cislo a aj to popisne je tam zle...takze asi ktore ako... keby to naslo ulicu aj s cislom ale na mape by nebola to mi je celkom aj fuk...

newp
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 243
Registrován: čtv lis 17, 2016 22:32
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 Global

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od newp » úte kvě 02, 2017 22:33

No zjistil jsem ze mi aplikace nejdou resetovat je to zasedle,Edge ma miniaturni pismo mel jsem pred aktualizaci zvetseni na 130% bylo to perfektni a ted nic nevidim.Nevite proc nejdou resetovat aplikace? Je nutne udelat HR? Pres windows device recovery tool tam jeste asi nebude CU?

tlacenka
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte dub 18, 2017 19:51
Zařízení: note4

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od tlacenka » stř kvě 03, 2017 2:18

Gestures beta jsou ve store.
Honosný název pro "hrajeme si s gyroskopem" pro hovory.
Každopádně po instalaci to napíše, že to se stávající verzí nefunguje a ať aktualizujeme systém (ofiko update)
Takže se to asi nekoná :)

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12244
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od htcjirka » stř kvě 03, 2017 5:43

newp píše:No zjistil jsem ze mi aplikace nejdou resetovat je to zasedle,Edge ma miniaturni pismo mel jsem pred aktualizaci zvetseni na 130% bylo to perfektni a ted nic nevidim.Nevite proc nejdou resetovat aplikace? Je nutne udelat HR? Pres windows device recovery tool tam jeste asi nebude CU?
Interni preinstalovane nejdou resetovat, doinstalovane resetovat jdou.Pismo v Edge je zcela ok a normalni, naopak formatovani stranek je lepsi.Pres Windows Device Recovery Tool nikdy nebude konecny CU.HR = zbytecnost, hledas pokazde problemy, tam kde nejsou.
nalavo mapy bing... napravo tie od here... po CU hned dotiahlo nove bing mapy a tym padom to je nepouzitelne...
Vzdyt o tom uz se tu psalo a psal jsem i ja osobne, ze podklady jsou jine, jak mene detailnejsi, tak mene ostre.

newp
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 243
Registrován: čtv lis 17, 2016 22:32
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 Global

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od newp » stř kvě 03, 2017 6:31

to htcjirka
Ja problemy nehledam akorat se mi zda pismo moc male a HR si myslim je dobre udelat kdyz je to novy system na pc taky nedelas cistou instalaci po zmene systemu? Na resetovani aplikaci jsem se ptal protoze na pc to jde u vseho.

qwerty
smartguru
smartguru
Příspěvky: 694
Registrován: pon led 30, 2012 21:22
Zařízení: L950, XRN5

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od qwerty » stř kvě 03, 2017 7:41

ale popisne cisla by tie mapy mali mat, len sa nezobrazuju, lebo mna to zanaviguje kde chcem

ijon
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: čtv zář 04, 2014 11:17
Zařízení: Lumia 950 SS VF

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od ijon » stř kvě 03, 2017 8:57

Přiznám se, že mě podobné změny k horšímu celkem iritují, navíc alternativa veškerá žádná. I ten foťák už fotí podle mě trochu hůře...

ajemgut
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 06, 2017 13:20
Zařízení: Microsoft Lumia 950XL

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od ajemgut » stř kvě 03, 2017 9:50

Oficiální build CU právě instaluji 8-)

flemo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: čtv úno 14, 2013 15:15
Zařízení: Lumia 950 Black

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od flemo » stř kvě 03, 2017 11:22

Pokiaľ ide o mapy a vyhľadávanie adresy, už dlhšiu dobu je tam jedna mimoriadne iritujúca chyba - práca s diakritikou. Príklad - hľadám adresu Vajnorská 15, Bratislava. Začnem písať, v ponuke sa mi zobrazí Vajnorska (krátke a). Dopíšem číslo 15 a aplikácia mi ponúkne doplnené "Vajnorska 15, Bratislava, Slovakia" - stále bez dĺžňa. Keď ponuku prijmem, napíše mi, že nič také nevie nájsť. Musím písať znova, nenechať sa obalamutiť bezdiakritikovými ponukami. Stačí napísať Vajnorská 15 a bez problémov nájde.

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » stř kvě 03, 2017 11:46

"nenechať sa obalamutiť bezdiakritikovými ponukami"

:D :D :D

TomasSX1
moderátor
moderátor
Příspěvky: 545
Registrován: pát črc 08, 2005 23:14
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od TomasSX1 » stř kvě 03, 2017 12:24

Teraz som skusal aj ja tie mapy. Prve co som si vsimol je ze mapy reaguju nenormalne citlivo na gesta. Skusl som viacero adries vyhladat u nas v meste a aj v mensich mestach vsetko bez diakritiky a skusil som aj tie bezdiakritikove ponuky a vsetko mi spolahlivo naslo. Chybaju mi ale 3D zobrazenia POI ako napr. Dom Sv. Alzbety v KE atd.

flemo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 238
Registrován: čtv úno 14, 2013 15:15
Zařízení: Lumia 950 Black

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od flemo » stř kvě 03, 2017 13:18

Mne to bez diakritiky nevyhlada na PC ani na mobile.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od veigy » stř kvě 03, 2017 13:21

Já zkoušel teď PC a funguje to s diakritikou, i bez, v pohodě...

newp
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 243
Registrován: čtv lis 17, 2016 22:32
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 Global

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od newp » stř kvě 03, 2017 13:39

Me po CU nejdou data. Mam Lumia 950XL v cem by mohl byt problem?

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1589
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od SmetyCZ » stř kvě 03, 2017 14:09

Zkusil bych telefon vypnout a zapnout, zkusit Store jestli tam není nějaká aktualizace, soft reset přes VolDown + Power a to by nebylo, aby se to nerozjelo.

newp
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 243
Registrován: čtv lis 17, 2016 22:32
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 Global

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od newp » stř kvě 03, 2017 14:16

to SmetyCZ
vypnuti a zapnuti uz jsem zkousel asi 20x dokonce jsem zajel na t-mobile pro vymenu karty a nefunguje ani konfiguracni nastaveni zaslane tmobile v sms,napise to: Pokus o zmenu nastaveni telefonu se nezdarilo nebylo mozne zmenit. a stale nic jdu zkusit teda te reset

Odpovědět

Zpět na „Windows 10 Mobile“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů