Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
Odpovědět
Stevik
smartguru
smartguru
Příspěvky: 768
Registrován: ned črc 22, 2007 23:40
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Stevik » ned dub 30, 2017 12:24

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Mahtiel » ned dub 30, 2017 12:36

Něco dělám špatně, stále mi to zobrazuje virtuální paměť 256 MB, Mám v registrech toto[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201704 ... 2be754.jpg[/img]

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » ned dub 30, 2017 12:39

restartovala si?

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Mahtiel » ned dub 30, 2017 12:41

Ne, zkusím, díky moc

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12198
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 30, 2017 15:53

Mahtiel píše:Něco dělám špatně, stále mi to zobrazuje virtuální paměť 256 MB.
Jsi uplne nekde jinde, aspon podle toho screenshotu, že za MemoryManagement mas PrefetchParameters.
Spravna cesta je HKEY LOCAL MACHINE - System - CurrentControlSet - Control - Session Manager - Memory Managment a pak zmena PagingFiles
Zadny PrefetchParameters v ceste byt nema.

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Mahtiel » ned dub 30, 2017 17:16

Když dám načíst data, tak se zobrazí viz níže, změnit na 512 512 spodní řádek nelze, háže to chybu[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201704 ... 2e0bbf.jpg[/img]
Mohu vymazat viz screenshot?
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201704 ... a69dea.jpg[/img] tu je to s tou nesprávnou cestou

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12198
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 30, 2017 17:36

změnit na 512 512 spodní řádek nelze
Musis mit telefon odemknuty - Live Interop/Capability Unlock.Pokud nemas telefon odemknuty, logicky zmena nejde.

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Mahtiel » ned dub 30, 2017 17:44

Zkouším odemknout, když dám on, během dvou sekund mi to skočí na off, aha teďka čtu dole nápovědu

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12198
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od htcjirka » ned dub 30, 2017 17:52

Odemkni to napr. pres vcreg10 (nainstaluj si ho z odkazu nize, opet pozor na doinstalaci dependencies).
Po instalaci otevrit aplikaci vcreg10, pak zvolit tecky vpravo dole, Classic Unlock a zaskrtni Live Interop a Restore NDTKSvc a apply. Restartuj telefon a pak uz ti pujdou registry paging files zmenit.

https://forum.xda-developers.com/attach ... 1492640809" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak OT: Co jsis to dala za vetsi Avatar k nicku?Nejen, ze presahuje rozmery, ale plytva to s mistem, napises kratkou zpravu, ale zabere to mnohonasobne vic..

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Mahtiel » ned dub 30, 2017 18:30

No konečně, moc děkuji ;) avatar vymažu ;)

bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 350
Registrován: stř pro 19, 2012 21:45
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Bydliště: Trenčín

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od bigjohn » pon kvě 01, 2017 12:31

http://www.windowsapps.cz/jailbreak-ode ... -rady-x50/" onclick="window.open(this.href);return false;
poradíte ? tuto je ten návod na odomknutie trošku pozmenený... chcel by som si zmeniť font písma

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od veigy » pon kvě 01, 2017 16:06

Ten návod je celkem podrobný, v čem je problém?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12198
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od htcjirka » pon kvě 01, 2017 16:27

bigjohn píše:http://www.windowsapps.cz/jailbreak-ode ... -rady-x50/
poradíte ? tuto je ten návod na odomknutie trošku pozmenený... chcel by som si zmeniť font písma
Tady (pokud jsi mysle zde na SM) neni jiny, je tu spravny, protoze Mahtiel ma Lumii 640, ta se odemyka jinak (tak jak jsem napsal), nez rada x50 - kam patri jen 550, 650, 950 a 950 XL

Uživatelský avatar
Sinpa
smartstar
smartstar
Příspěvky: 976
Registrován: sob zář 21, 2013 16:12
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Sinpa » pon kvě 01, 2017 16:43

veigy píše:Ten návod je celkem podrobný, v čem je problém?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Problém vidím v:
Stáhněte soubor i386.zip a extrahujte ho (odkaz ke stažení). Otevřete příkazový řádek jako administrátor v oné extrahované složce i386. Nyní jděte do extrahované složky ndtk_acer_services.zip. Zkopírujte soubor acer.service.acersystemservice.spkg a vložte ji do i386.zip extrahované složky. Ve složce otevřete příkazový rádek nebo windows powershell a vložte tento příkaz iutool -v -p a poté Lumii restartujte.
Když to člověk dělá prvně, tak je to napsané dost zmatečně.

bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 350
Registrován: stř pro 19, 2012 21:45
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Bydliště: Trenčín

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od bigjohn » pon kvě 01, 2017 17:14

Sinpa,
presne tak.... ale asi bude problém aj vo Win 10 PC, vraj 64 bajtová verzia. mne sa to nepodarilo.
alebo robím niekde chybu: Ve složce otevřete příkazový rádek nebo windows powershell a vložte tento příkaz iutool -v -p a poté Lumii restartujte.

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hamoun » pon kvě 01, 2017 17:53

ja zkousel nahravat něco jiného ...
ale na 64b W10 podle toho navodu neni problem .. kopiruje to soubory do telefonu ...
(jen jsem skončil hned potom, když se mi nespustila aktualizace na telefonu .. pak jsem na to kaslal :) )

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12198
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od htcjirka » pon kvě 01, 2017 18:00

Hamoun, v podpisu mas 930, tam tenhle navod neplati.Tam se nic kopirovat pro unlock nemusi.

bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 350
Registrován: stř pro 19, 2012 21:45
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
Bydliště: Trenčín

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od bigjohn » pon kvě 01, 2017 18:13

takže takto: otvorím príkazový riadok v spomínanej zložke....nemám, tak power shell....skopírujem a vložím iutool -v -p ..... a potvrdím enterom. následne reštartujem mobil. ok ?
po uložení oboch .dll do documents v telefone, tieto vidím len cez PC. ked ich chcem pozrieť cez mobil, tak ich nevidím, je to prázdne.

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hamoun » pon kvě 01, 2017 19:28

htcjirka: ja vim ... unlock mam - kvůli zmene modelu (zatím jsem teda bez posledního update - cekam)

to kopirovani jsem delal kvůli blikajici "diode" ...
(jak jsem psal - ze jsem nahraval něco jiného nez tazatel ... ale stejnym nastrojem)

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od veigy » pon kvě 01, 2017 23:44

bigjohn píše:takže takto: otvorím príkazový riadok v spomínanej zložke....nemám, tak power shell....skopírujem a vložím iutool -v -p ..... a potvrdím enterom. následne reštartujem mobil. ok ?
Telefon dokončí přípravy aktualizací a restartuje se sám.

Odpovědět

Zpět na „Windows 10 Mobile“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů