Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
Odpovědět
zoublu
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon črc 18, 2016 23:54
Zařízení: Lumia 950XL

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od zoublu » sob led 14, 2017 18:20

@SmetyCZ
Zapomněl jsem napsat, že na pc. Poté už se mi synchronizace opět rozběhla.

https://www.techmesto.com/reinstall-mic ... indows-10/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » sob led 14, 2017 18:27

Takze teoreticky z toho vyplyva - ze telefon je v poriadku - len desktopove EDGE sa nechcu synchronizovat... :D co v podstate staci na to aby to vyzeralo ze ani edge na 2 desktopoch ani telefon sa nesyncuje... (jedine ze by som nahodil este ucet na druhu lumiu a pozrel tam ci sa syncuje medzi telefónmi) a zaloha oblubenych z edgu ako ?

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » sob led 14, 2017 18:30

..ta ja mam aj v pc, aj v telefone rovnake zalozky

ale skusim pridat novu do telefonu,ci sa zosyncuje

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » sob led 14, 2017 18:32

šak ale my tu riešime že sa nam to nesyncuje - proste staci aby to vyzeralo ze to cele nejde ze edge na desktope je zasekly alebo nieco... dlhsie som to nesledoval - az nedavno sledujem ze na druhom desktope mam ine zalozky, aj na hlavnom pc aj v telefone - na zaciatku vyzerali rovnako ale zacal som ich upravovat a nic sa nedialo...

Uživatelský avatar
jkubovic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 245
Registrován: úte bře 17, 2009 17:11
Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,
Bydliště: Banská Bystrica

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od jkubovic » sob led 14, 2017 22:51

Mne sa to nesyncuje ani medzi samotnymi telefonmi - L950XL, L640 a L435.

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » sob led 14, 2017 22:59

no pekne - tak to preinstalovanie desktopoveho edgu v tomto pripade nepoze... :-/ co navrhujes ? :D

Uživatelský avatar
jkubovic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 245
Registrován: úte bře 17, 2009 17:11
Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,
Bydliště: Banská Bystrica

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od jkubovic » sob led 14, 2017 23:05

No neviem... Písal som na MS forum české, tam mi odpísali, že oni s tým nič nevedia spraviť, že mám napísať na anglické. A tam mi zatiaľ nikto neodpovedal, aj keď sa tam už prihlásilo viac ľudí s týmto problémom.

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » sob led 14, 2017 23:10

mas aspon link na to forum ? tak jasne ze MS CZ to nebude opravovat :D :D ale ked ti to nejde ani medzi telefónmi tak ten edge ani nejdem preinstalovavat... musi to byt slusne "broken"
Ja len ci si nieco nevyguglil... lebo ja som guglil a naslo mi troska starsie diskusie ked to este akoze nefungovalo a teraz to nefunguje znova :D

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » ned led 15, 2017 10:29

Je to paskvil vsade

http://mobilmania.azet.sk/clanok/122298 ... ze-restart" onclick="window.open(this.href);return false;

a najlepsie je ze v diskusii kazdy odporuca alternativne app - samozrejme ale ked niekomu odporucate alternativu na windowsoch tak na vas hodi kopec sraciek ze oficialna je top

http://mobilmania.azet.sk/diskusia/1222 ... e-restart/#" onclick="window.open(this.href);return false;

partykiller
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: sob kvě 14, 2011 21:41
Zařízení: Lumia 930

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od partykiller » ned led 15, 2017 17:54

Je nějaká moznost restartu aplikace Kamery? Dopol jsem udělal par fotek a od ty doby to pise "Ukládá se" a nejde fotit. Restart tel nepomáhá a delat HR se mi moc nechce. Diky, L930

Uživatelský avatar
yrsej
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 112
Registrován: sob úno 06, 2016 12:23
Zařízení: nokia 830

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od yrsej » ned led 15, 2017 18:38

ahojte,neviete poradit,preco v aplikacii fotoaparat nejde zmenit velkost fotografie, je tam 10mpx a neda sa na to kliknut.
Přílohy
16107970_10210022187104383_1619927720_o.jpg
(71.02 KiB) Staženo 81 x

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od htcjirka » ned led 15, 2017 18:46

Je to (údajně) neduh posledního updatu (aspoň tak to jiní popisovali i na jinych forech) aplikace "Kamera" na Lumia 640/640XL.
Budes muset počkat na opravu, pokud bylo mozne předtím menit rozliseni a bylo tam vice moznosti.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » ned led 15, 2017 20:31

tak len pre 640 urcite nie,kedze tam ma iny telefon

Uživatelský avatar
Ruafa
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: úte led 12, 2016 16:42
Zařízení: Apple iPhone 8 64GB

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Ruafa » ned led 15, 2017 20:49

yrsej píše:ahojte,neviete poradit,preco v aplikacii fotoaparat nejde zmenit velkost fotografie, je tam 10mpx a neda sa na to kliknut.
Jaký máte nastavený poměr stran, 4:3 nebo 16:9?


16:9 Obrázek
4:3 Obrázek

hotovyrado

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hotovyrado » ned led 15, 2017 20:53

16/9 a výše zmíněný problém nepozoruji. L640 LTE 2SIM, NEinsider

Radim Stehlík
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 445
Registrován: čtv zář 19, 2013 19:24
Zařízení: Nokia Lumia 640DS

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Radim Stehlík » ned led 15, 2017 20:54

4:3.
nesnáším, když dostanu fotky 16:9 :-D

hotovyrado

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od hotovyrado » ned led 15, 2017 21:00

no nevím, ale vše okolo (TV, monitor v PC, displej mobilu) je dnes 16/9...

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » ned led 15, 2017 21:02

ja mam 16:9 a mam to zaseknute na 6Mpx

zlieva
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 282
Registrován: čtv srp 08, 2013 6:32
Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od zlieva » ned led 15, 2017 21:18

Na L950 sú prístupné všetky nastavenia a to aj na 16:9 aj na 4:3, ale na L650 je to zaseknuté na 6M. Na oboch Lumiách je rovnaká revízia WM10.

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od SmetyCZ » ned led 15, 2017 21:29

Funguje vám stahování klávesnice (našeptávače)?

Zkoušel jsem to teď na 2 telefonech a ani na jednom to nejede.

Odpovědět

Zpět na „Windows 10 Mobile“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 12 hostů