Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
Odpovědět
Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Mahtiel » pát dub 15, 2016 10:59

Díky moc, předtím mi to nechtělo účet přidat. Jen he vadou na kráse, že jsou tam účet Centrum a Centrum 2. Až budu dělat v budoucnu opět HR, tak to opravím :)

Uživatelský avatar
Ujko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 186
Registrován: pát led 17, 2014 13:02
Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Bydliště: Klatovy

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Ujko » pát dub 15, 2016 13:29

Nevím, jestli se tady o tom psalo, ale našel jsem jednu chybu v nastavení využití dat, nejde nastavit datový tarif, pořád mě to samo nastavuje na desátého v měsíci a datový limit 1GB, dělá mi to na obou telefonech, nevíte někdo co s tím?

Uživatelský avatar
Wertigo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 717
Registrován: pon led 13, 2014 21:57
Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Wertigo » pát dub 15, 2016 13:31

Existuje něco jako byl na Androidu cold start GPS? Myslím způsob jak "resetovat" GPSku....?
GPS je totiž na W10 můj jediný problém. Zafixuje jakž takž,ale pak se rozjedu a zůstane zafixována na původním místě kde chytla pozici. Na W8.1 to bylo v pořádku

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od veigy » pát dub 15, 2016 13:55

Ujko píše:Nevím, jestli se tady o tom psalo, ale našel jsem jednu chybu v nastavení využití dat, nejde nastavit datový tarif, pořád mě to samo nastavuje na desátého v měsíci a datový limit 1GB, dělá mi to na obou telefonech, nevíte někdo co s tím?
Takhle chyba tam je už asi půl roku a jaksi se neráčí s tim něco dělat...

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » pát dub 15, 2016 14:22

mne data raz vynulovalo (neviem ci ked som prepinal data z jednej sim na druhu) a potom mi data aj neobnovovalo resp napisalo ze som spotreboval napr 50mb ale dal ze zostava 500mb a pritom limit je 500 a pod. dalo by sa povedat ze malokedy mi fungoval ako mal :D

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Mahtiel » pát dub 15, 2016 14:52

Výborný je v tom Můj Vodafone, super aplikace, s kterou vím přesně, kolik dat jsem spotřebovala. Navíc je přehlednější než u debilního Kyslíku, od kterého jsem odešla a zaplatila raději smluvní pokutu. S obyčejnými uživateli si tam vytírají však-tušíte-co.

Pišta Hufnágl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 699
Registrován: pon zář 21, 2015 10:07
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Bydliště: Praha. Pochopitelně.

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od Pišta Hufnágl » pát dub 15, 2016 15:42

veigy píše:
Ujko píše:Nevím, jestli se tady o tom psalo, ale našel jsem jednu chybu v nastavení využití dat, nejde nastavit datový tarif, pořád mě to samo nastavuje na desátého v měsíci a datový limit 1GB, dělá mi to na obou telefonech, nevíte někdo co s tím?
Takhle chyba tam je už asi půl roku a jaksi se neráčí s tim něco dělat...
Na mé L640 to nastavit jde normálně. Teda, normálně - když zadám obnovu dat. balíčku na šestnáctého, uloží se že patnáctého. Takže musím zadat o den víc, aby to uložilo správné datum :) Data to počítá celkem spolehlivě, když to srovnám s údaji od Vodafounu.

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » pát dub 15, 2016 15:55

Pišta mne to tak pocitalo dávnejšie a od nejakej doby to mam dobre :-o

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od veigy » pát dub 15, 2016 17:42

Jako mě to asi taky počítá správně, ale jak píšeš... Za prvý se tam musí nastavit o den víc :D a za druhý, když chci nastavit 1,5GB fup, tak tam musím zadat 1540MB, jinak se mi uloží jenom 1GB....

Uživatelský avatar
malir66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát led 08, 2016 22:48
Zařízení: Nokia Lumia 830

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od malir66 » pát dub 15, 2016 18:37

veigi.... Můžeš zadat normálně 1.5 GB akorát musíš místo čárky mezi číslem dát tečku.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od veigy » pát dub 15, 2016 18:42

To funguje no, ale tečka se tam vkládá blbě, když není na výběr na klávesnici :D každopádně tohle je prostě bug...

Uživatelský avatar
malir66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát led 08, 2016 22:48
Zařízení: Nokia Lumia 830

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od malir66 » pát dub 15, 2016 18:46

Ale je. Podrž klávesu s čárkou a uvidíš i tečku.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2810
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » sob dub 16, 2016 10:30

hdr vam fotia ok ? ked kliknem na upravu tej fotky yskoci hlaska "hups..smothnig went wrong.."

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » sob dub 16, 2016 11:13

HDR mi nefunguje len vtedy ked mam nastavene na Auto a blesk mam bud na auto a nebleskne, alebo ked je vypnuty

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2810
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » sob dub 16, 2016 11:36

ako to mas nastavene aby to slo ?

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » sob dub 16, 2016 11:54

No tak som to cele pretestoval a zda sa ze mi to chybu nehadze ako kedysi
cize funguje to takto

HDR zapnute - vtedy mozes mat blesk vypnuty alebo zapnuty urobi ti stale hdr
HDR zapnute - blesk na auto - ak bleskne tak mas hdr ak nie nemas

HDR auto - blesk na auto - ak bleskne tak mas hdr ak nie tak nemas cize podobne ako HDR zapnute
HDR auto - blesk zapnuty - urobi hdr
HDR auto - blesk vypnuty - neurobi hdr

vtedy mi to hadzalo chybu ked som mal hdr zapnute a blesk na auto tusim - ale nemal som ikonku vybrat najlepsie osvetlenie len ked som dal tri bodky dole tak tam bola ta moznost vybrat osvetlenie - cize asi to opravili...

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » sob dub 16, 2016 12:09

Skuste nastavenia - konta - kutik s aplikaciami a dajte ho pripnut na plochu - ak ho ale nasledne spustim a vratim sa spat na plochu dlazdica zmizne... mate to tiez tak ?

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2810
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od relouth » sob dub 16, 2016 12:19

ja ikonu vybrat najlepsie osvetlenie mam..akurat mi to po jej stlaceni yhodi chybu,ze to mam skusit neskor..

jbe sa to aj ked vypnem blesk

najvacsi kram tato aplikacia..teraz odfotim 2 fotky po sebe a napise ze uklada..a uklada a uklada..a h***o..fotak je nepouzitelny..len veta "uklada sa.. "

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od imperator » sob dub 16, 2016 12:28

hej trva to dlho... ked odfotim normalne do 16mpix mam to hned... ked dam to hdr - tak to trva trosku viac resp ak cvaknem foto (a naraz stlacim stopky) za tym dam ten nahlad fotky - tak pise este to doladujeme a trva to presne 6 sekund - s hdr 10 sekund... ak viem ze nejaku hdr planujem robit tak vtedy si to zapnem no...

inak sa mi este nestalo aby to padlo alebo sa foto neulozila a pod...

Uživatelský avatar
jaroslavii
smartguru
smartguru
Příspěvky: 588
Registrován: sob bře 02, 2013 8:30
Zařízení: Lumia 830
Bydliště: Český Krumlov

Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)

Příspěvek od jaroslavii » sob dub 16, 2016 14:05

Neví někdo, měl jsem zálohované sms, ale už mi po přihlášení účtu nenaběhly. U W 8.1 se vždycky objevily. Taky jsem si dělal zálohu, ale teď už tam není. :-(

Odpovědět

Zpět na „Windows 10 Mobile“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů