Příspěvek
od SmetyCZ » čtv srp 13, 2015 9:09
Takže, L640:
Build je o něco rychlejší než ten minulý, návrat na hlavní obrazovku je o něco rychlejší, ale ne tak bleskurychlý jako na prastaré L820.
Lag na zamykací obrazovce je fakt velkej, v kombinaci s pinem je to dost otravný. V minulým buildu to bylo lepší.
Přišla SMS a žádná notifikace, ačkoli to mělo být podle MS opravené.
Pořád je tam ten bug, kdy pozadí za dlaždicemi (obrázek) poskakuje, když vyjedu třeba až nahoru na hlavní ploše.
Složky na ploše jsou použitelné, rozbalení není tak trhané jako minule. Zmizely názvy aplikací, resp. jde vidět jenom jeden název aplikace, podle toho jak se zrovna hejbe animace, při rozbalení jsou vidět všechny názvy app, za mě gut. Kromě teda budíku, ten je bez názvu.
Našeptávač - jak psal někde MS vylepšení, je to tak, přijde mi to "inteligentnější". Pokud ho nechají takhle jak je do finálního buildu, nemám s tím problém.
Zatím se mi zdá lepší výdrž baterky, ale na to je brzo soudit.
Quiet hours v liště - diskotéka, i po restartu.
Po HR to po mě vůbec nechtělo dvoufázové ověření, zvláštní.
Outlook si pořád synchronizuje jak chce - nastavená po 1h, zajel jsem do složek, které jsem chtěl synchronizovat. Teď po 3 hodinách do ní vlezu - synchronizace ještě neproběhla. Po 2 minutách se to samo změnilo na "není tu nic k zobrazení", není na to spoleh. Řešit někde v terénu, jestli se složka synchronizovala nebo ne... ale ok, preview.