Windows 10 Mobile: Release preview

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
Odpovědět
Pišta Hufnágl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 699
Registrován: pon zář 21, 2015 10:07
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Bydliště: Praha. Pochopitelně.

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Pišta Hufnágl » pon úno 22, 2016 8:38

imperator píše:Hufnagl : K obľúbeným sa dostaneš na 2 kliky - 3 bodky a oblubene
No já to mám 3 bodky -> oblubené -> Telefon -> a teprv až pak ty položky.

Edit: Jo, jde to udělat, aby se rovnou otevřela složka Telefon. Kruciální otázka zní - k čemu je tam složka "Panel Oblíbené"? :)

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od imperator » pon úno 22, 2016 8:49

To je ten panel v edge na desktope pod adresným riadkom (takže ked si tam naukladáš na desktope nejake oblubene mas ich po ruke aj v telefóne)

Pišta Hufnágl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 699
Registrován: pon zář 21, 2015 10:07
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Bydliště: Praha. Pochopitelně.

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Pišta Hufnágl » pon úno 22, 2016 8:51

Ach tak... Na PC jsem si bohužel zvykl na Chrome. A proč to nesloučí do jedné složky? Bylo by to logičtější, ne?

Uživatelský avatar
Wertigo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 712
Registrován: pon led 13, 2014 21:57
Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Bydliště: Praha

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Wertigo » pon úno 22, 2016 8:58

Ne

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od imperator » pon úno 22, 2016 9:04

No to je len ten panel - ostatne su syncovane 1:1 s desktopom normálne - a edge panel záložiek na telefóne nema takže tam nemáš čo spájať dokopy

Uživatelský avatar
KoumiCZ
smartguru
smartguru
Příspěvky: 519
Registrován: sob čer 20, 2015 21:45
Zařízení: LG G Flex 2 / Stock ROM

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od KoumiCZ » pon úno 22, 2016 9:20

Já na fóra používám Tapatalk nebo mTalk. Ovšem je pravdu, že Tapatalk není na Windows žádný rychlík.

Uživatelský avatar
Antuch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 117
Registrován: pát říj 25, 2013 5:51
Zařízení: Asus Zenfone 5
Bydliště: Trutnov Pyčo!!!

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Antuch » pon úno 22, 2016 9:43

aktualizují se vám dlaždice při vnitřním nastavení na větší počet dlaždic???
Třeba kalendář fachá jen na větších dlaždicích a teď mě dostal meteoservis...ten se taky neaktualizuje...jakmile ale přepnu na velké dlaždice, tak se objeví nová srážková mapa. Trošku to pak ztrácí význam:-/

Uživatelský avatar
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Příspěvky: 629
Registrován: úte pro 06, 2005 8:50
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Bukovany a Brno

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Radek Jahoda » pon úno 22, 2016 9:49

Neteoservis nemám, ale kalendář se mi normálně aktualizuje.
Tuším imperator dával návod jak odstranit případný problém. Stačí udělat celodenní událost, ta by se měla zaktualizovat na dlaždici a pak ji smazat a aktualizace bude zase fungovat.

Uživatelský avatar
Antuch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 117
Registrován: pát říj 25, 2013 5:51
Zařízení: Asus Zenfone 5
Bydliště: Trutnov Pyčo!!!

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Antuch » pon úno 22, 2016 9:51

jj, kalendář jsem právě nastavil...alew víc mě štve ten meteoservis

Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od hujer » pon úno 22, 2016 10:27

Co znamená "při vnitřním nastavení na větší počet dlaždic"?
Já mám nastaveno Přizpůsobení - Start - Zobrazit více dlaždic (Zapnuto)

Radar se mi aktualizuje a zobrazuje jak na široké, tak čtvercové dlaždici.
Doporučuju taky ověřit nastavení Meteoservisu v sekci Dlaždice, zda máte zvolený ten správný typ zobrazení údajů (zvlášť přední a zadní strana).

A ještě doplnění:
Ona "nová" srážková mapa je k dispozici jen u široké dlaždice. Čtvercové dlaždice zobrazují "starou" zjednodušenou mapu.

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Mahtiel » pon úno 22, 2016 10:57

Mně Meteoservis funguje v pořádku, mám rovněž povolený vetší počet dlaždic...

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od imperator » pon úno 22, 2016 12:07

Konecne vyuzijem 3GB ram
http://mspoweruser.com/windows-10-mobil ... taneously/" onclick="window.open(this.href);return false;

ono viac ani ako 16 appiek nepouzivam aktivne - takze nejaky cold start apiek ani nepocitim :D fajn

Uživatelský avatar
Antuch
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 117
Registrován: pát říj 25, 2013 5:51
Zařízení: Asus Zenfone 5
Bydliště: Trutnov Pyčo!!!

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Antuch » pon úno 22, 2016 13:05

Jsem samozřejmě blbec...spletl jsem si názvy aplikací:-)
Takže v nastavení mám nastaveno Zobrazit víc dlaždic a nefunguje mi METEORADAR, ani na jedné velikosti dlaždice...

Jakmile ale v nastavení položku Zobrazit víc dlaždic vypnu, tak se dlaždice aktualizuje a funguje tak, jak má...

Sorry, spletl jsem se:-D

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od relouth » pon úno 22, 2016 13:19

imperator píše:Konecne vyuzijem 3GB ram
http://mspoweruser.com/windows-10-mobil ... taneously/" onclick="window.open(this.href);return false;

ono viac ani ako 16 appiek nepouzivam aktivne - takze nejaky cold start apiek ani nepocitim :D fajn
toto sa hodi aj na menej rámkové telefóny. Mne to kiluje aplikácie aj ked mam napr este 300MB free ram.. To bude v ďalšom builde?

Uživatelský avatar
KoumiCZ
smartguru
smartguru
Příspěvky: 519
Registrován: sob čer 20, 2015 21:45
Zařízení: LG G Flex 2 / Stock ROM

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od KoumiCZ » pon úno 22, 2016 13:53

Kde zjistíš, při kolika volnejch RAM ti to ukončuje aplikace?

Uživatelský avatar
Krayzie
smartguru
smartguru
Příspěvky: 659
Registrován: stř led 19, 2011 21:49
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od Krayzie » pon úno 22, 2016 13:58

relouth: Ten build je uz vonku pre Lumie x50 + XIAOMI. Jedna sa o Redstone branch. Spolu s podporou 64-bit vyzera byt Redstone na dobrej ceste.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od relouth » pon úno 22, 2016 14:02

Device diagnostic hub

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od steelspace » pon úno 22, 2016 15:41

Správa paměti je tak složitá věc, že číslo volné RAM neřekne vůbec nic.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od relouth » pon úno 22, 2016 15:44

Veď sa to aj zložito spúšťa.

Uživatelský avatar
KoumiCZ
smartguru
smartguru
Příspěvky: 519
Registrován: sob čer 20, 2015 21:45
Zařízení: LG G Flex 2 / Stock ROM

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview

Příspěvek od KoumiCZ » pon úno 22, 2016 18:55

relouth píše:Device diagnostic hub
Na L640 mi nefunguje.

Odpovědět

Zpět na „Windows 10 Mobile“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 23 hostů