imap

Diskuzní fórum věnované smartphonům řady Lumia 640, 635, 630, 620, 530 a 520
Odpovědět
awas
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř zář 16, 2015 17:56
Zařízení: Lumia 640

imap

Příspěvek od awas » stř zář 16, 2015 18:06

Už nevím co zkusit...přes pop3 mi outlook na Lumii 640 poštu stahuje, ale skrze imap ne a ne.Nastaveno mám dobře tj v tomto tvaru: imap.seznam.cz:993:1 ...nikde jinde s imap problém nemám, jen ted co jsem si pořídil Lumii .Napadá vás řešení? Díky za postřehy

milosk
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv pro 11, 2014 7:37
Zařízení: lumia 520+830

imap

Příspěvek od milosk » stř zář 16, 2015 20:13

No.mas imap protokol povolen přímo v nastavení schránky? Správně je to imap.seznam.cz:993

awas
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř zář 16, 2015 17:56
Zařízení: Lumia 640

imap

Příspěvek od awas » stř zář 16, 2015 20:22

Samozřejmě je povolený.Tvar je správný prostě tam takový chtějí, u PC je to v outlooku stejně tedy imap.seznam.cz:993:1

milosk
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv pro 11, 2014 7:37
Zařízení: lumia 520+830

imap

Příspěvek od milosk » stř zář 16, 2015 20:26

Bez té jedničky,tady máš...
Přílohy
wp_ss_20150916_0001.png
(127.45 KiB) Staženo 21 x

awas
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř zář 16, 2015 17:56
Zařízení: Lumia 640

imap

Příspěvek od awas » stř zář 16, 2015 20:31

Já tam jedničky prostě mám, samozřejmě se nechci hádat a i na webu MS je takové nastavení, no samo, že jsem to zkoušel i bez ní, tak jak je běžný zvyk...bez úspěchu..kruci písek nechci tam POP3 .....

milosk
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: čtv pro 11, 2014 7:37
Zařízení: lumia 520+830

imap

Příspěvek od milosk » stř zář 16, 2015 20:34

Počkej,co je ti do webu ms,nastavujes email na MS nebo seznamu?
Jestli na seznamu,jak jsem pochopil,nastav to jako ja,včetně zaskrtlych voleb

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

imap

Příspěvek od tslany » pát zář 18, 2015 6:18

Já tam ty porty nemám vůbec a funguji

Uživatelský avatar
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 490
Registrován: stř říj 05, 2011 7:16
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Re: imap

Příspěvek od karelchadim » pon zář 21, 2015 8:56

taky mě to zlobilo, odstraň účet a přidej ho přes rozšířené nastavení, tam zadej údaje klidně i bez portu a email by měl fungovat

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 640/635/630/620/530 a 520“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti