Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Diskuzní fórum věnované smartphonům řady Lumia 640, 635, 630, 620, 530 a 520
Odpovědět
qwerty
smartguru
smartguru
Příspěvky: 694
Registrován: pon led 30, 2012 21:22
Zařízení: L950, XRN5

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od qwerty » ned lis 29, 2015 14:15

koumi: zo starym Store problemy nikdy neboli. Nieco je zle u teba, ale inde ako v Store

dave134579
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: ned lis 29, 2015 15:29
Zařízení: Microsoft Lumia 640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od dave134579 » ned lis 29, 2015 15:31

u mě žádný problémy se Store ani se systémem jako takovym 8-)

Microsoft640
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pát lis 06, 2015 10:07
Zařízení: iPhone 6S 128GB, Microsoft 640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Microsoft640 » ned lis 29, 2015 17:17

Mam problém s IE. Jsem na 8.1. Někdy musím dat refresh i 3x než nacte celou stránku, bud ji nacte bez obrázků nebo jen titulek nebo napíše chybu, ze stránku nelze zobrazit. Nějaká rada? Jde nějak maznout data od IE app? (jako na androidu v nastaveni-app dam vymazat data a je pak jak znovu naistalovana) Nebudu dělat přeci HR kvůli tomuto. :)

Uživatelský avatar
KoumiCZ
smartguru
smartguru
Příspěvky: 519
Registrován: sob čer 20, 2015 21:45
Zařízení: LG G Flex 2 / Stock ROM

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od KoumiCZ » ned lis 29, 2015 18:37

Taky se mi nechce do HR, kór když vím, že za pár tejdnů začnou distribuovat Windows 10 Mobile.

Microsoft640
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pát lis 06, 2015 10:07
Zařízení: iPhone 6S 128GB, Microsoft 640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Microsoft640 » ned lis 29, 2015 22:47

Je už znamy nějaký service/test code na 640? ##634# ukáže jen barvu a life timer

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od relouth » úte pro 01, 2015 14:38

Video vo fullhd vám na w10 natáča dobre? Mne to občas trhne..

Uživatelský avatar
Daff_Cz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 696
Registrován: čtv led 06, 2011 21:05
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Bydliště: Brno

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Daff_Cz » úte pro 01, 2015 15:14

Taky se mi fullhd video trhá... Co mas za paměťovou kartu? Já Sandisk ultra (nebo extra, ted nevím, ale takovou tu červenozlatou) uhs-1 64gb.

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od relouth » úte pro 01, 2015 15:22

Kingstone uhs1. Ale nebude to pamäťovou kartou. Ono to trhá,aj keď sa nenatáča. A aj fotoaparát

Uživatelský avatar
P.J.Fry
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: stř črc 10, 2013 14:51
Zařízení: iPhone 6s 64GB

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od P.J.Fry » úte pro 01, 2015 19:24

Ak neobsadím druhý slot v prípade dual sim varianty, bude mi to v stavovej lište stále zobrazovať?

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od imperator » úte pro 01, 2015 20:12

ano

Vaše zpráva obsahuje 3 znaků, nastavené minimum je ale 8.

Microsoft640
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pát lis 06, 2015 10:07
Zařízení: iPhone 6S 128GB, Microsoft 640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Microsoft640 » úte pro 01, 2015 22:48

To jsem zvědavej, který to budou
http://wmpoweruser.com/microsoft-planni ... s-as-well/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
street-dog
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 118
Registrován: pon úno 10, 2014 12:51
Zařízení: Lumia 640 LTE / Nokia 6.1

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od street-dog » stř pro 02, 2015 9:34

Zdravíčko, tak jsem si pořídil L640 LTE, přítelkyně má už nějakou dobu L640XL LTE, vyměnil jsem si simkartu za novou podporující LTE a nevím proč můj telefon ukazuje připojení 4G a její L, oba dva máme Vodafone a telefony leží vedle sebe, ale mě se L ještě nikdy neukázalo, může být něco špatně ?

PS: vím, že 4G nerovná se LTE, tudíž když mi svítí 4G mělo by to být lepší nebo ne ?

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1565
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od SmetyCZ » stř pro 02, 2015 9:52

Rozdílná distribuce, nic víc v tom nehledat...

Microsoft640
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pát lis 06, 2015 10:07
Zařízení: iPhone 6S 128GB, Microsoft 640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Microsoft640 » stř pro 02, 2015 13:14

4G=LTE. Na 640 mam taky 4G. I na S5 mi ukazovalo 4G.

Uživatelský avatar
KoumiCZ
smartguru
smartguru
Příspěvky: 519
Registrován: sob čer 20, 2015 21:45
Zařízení: LG G Flex 2 / Stock ROM

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od KoumiCZ » stř pro 02, 2015 19:20

Nemyslel jsem si, že WP je na RAM náročnější než Android. Na screenu je stav po restartu.

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/02 ... 6e5140.png[/img]

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2296
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od imperator » čtv pro 03, 2015 0:29

Niesom si isty ale ziadna app ti nezisti presne obsadenie RAM v takom zmysle ako na desktope - tam moze byt u 1GB zariadenia sice ram ako used - ale pravdepodobne je len alokovana a predpripravena na systemove veci (napr nejake updaty zo storu, uploady downloady aktualizacie atd) takze je to skore pre "vyvojara" kolko moze Ram vyuzit sam na svoju jednu app

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od relouth » čtv pro 03, 2015 6:18

Ja mam obsadených skoro 500MB po reštarte. Zistene cez tu developer feature

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od murder » čtv pro 03, 2015 7:31

Není RAM v systému náhodou proto aby se používala?

Uživatelský avatar
KoumiCZ
smartguru
smartguru
Příspěvky: 519
Registrován: sob čer 20, 2015 21:45
Zařízení: LG G Flex 2 / Stock ROM

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od KoumiCZ » čtv pro 03, 2015 8:08

Jistě že ano, ale pokud se doslova mnohokrát za den zobrazuje Obnovování..., tak je asi někde problém. Telefon používám měsíc, co mi dali u O2 nový, kvůli minulému vadnému kousku. Doufám, že W10M bude s RAM nakládat lépe a že se s obnovováním nebudu stýkat, protože teď je to horší než u Androidu, troufám si říct, že mnohem horší.

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 610
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od murder » čtv pro 03, 2015 8:22

Neměl jsem problém s obnovováním na 8,1 a nemám ani nyní na 10. Problém bude asi jinde, zkusil bych po jedné vyhazovat aplikace, nebo nemáš moc pomalou paměťovou kartu, taky bych zkusil vyměnit za jinou.

Ještě doplnění, vždy mi nejvíc zpomalovaly pc prográmky na uvolňování RAM, co jsem je přestal používat systém se zklidnil.

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 640/635/630/620/530 a 520“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů