Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Diskuzní fórum věnované smartphonům řady Lumia 640, 635, 630, 620, 530 a 520
Odpovědět
Marosek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: stř bře 11, 2015 14:55
Zařízení: Lumia 640 LTE

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Marosek » pon dub 20, 2015 9:20

Standis píše:Marosku je znatelný rozdíl mezi 930 a 640 xl?
Mám L640, pětipalec, ne XL, a při mém způsobu používání (viz post výše) rozdíl nepoznám, takže jsem spokojen :-)

Uživatelský avatar
Bob87
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: stř bře 04, 2015 13:42
Zařízení: Microsoft Lumia 640 LTE; Nokia Lumia 820 Denim

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Bob87 » pon dub 20, 2015 9:32

Lidi, mám Lumia 640 LTE, ale mělo by tam být k dispozici ta ochrana Reset nebo tak nějak ale nikde jsem to nenašel v nastavení, co vy?

https://www.windowsphone.com/en-US/how- ... t-my-phone

Marosek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: stř bře 11, 2015 14:55
Zařízení: Lumia 640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Marosek » pon dub 20, 2015 9:52

Tak pánové, kdo první nakoupí ve Francii L640 DS+LTE a podělí se o dojmy? :-D

http://www.microsoftstore.com/store/msf ... .314776800" onclick="window.open(this.href);return false;

visa
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon dub 20, 2015 11:02
Zařízení: Lumia 640XL LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od visa » pon dub 20, 2015 11:05

po prvních pěti dnech po přechodu z androida na tento přístroj, naprostá spokojenost. Dělá co má

Uživatelský avatar
Krayzie
smartguru
smartguru
Příspěvky: 659
Registrován: stř led 19, 2011 21:49
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Krayzie » pon dub 20, 2015 11:20

Ako je na tom 640XL s vydrzou?

visa
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon dub 20, 2015 11:02
Zařízení: Lumia 640XL LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od visa » pon dub 20, 2015 12:13

dělám v kanceláři, takže pořád volám a mám přesměrované maily a výdrž 2,5 dne

Standis
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: pon črc 28, 2014 16:51
Zařízení: WP 1520

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Standis » pon dub 20, 2015 17:17

Mam lumii 930,ale potřeboval bych tel s větším displejem,jelikož 1520 již není ofiko v prodeji, přemýšlím nad 640 xl,ale bojím se, zda si nepohorším.přece jen 640 xl má slabší hw a teď jsem zvyknutý na rychlé reakce a silnější hw s velmi rychlou odezvou. Jaký je váš nazor?

Děkuji

Mahtiel
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv črc 03, 2014 19:56
Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Bydliště: Brno

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Mahtiel » pon dub 20, 2015 17:26

Standis píše:Mam lumii 930,ale potřeboval bych tel s větším displejem,jelikož 1520 již není ofiko v prodeji, přemýšlím nad 640 xl,ale bojím se, zda si nepohorším.přece jen 640 xl má slabší hw a teď jsem zvyknutý na rychlé reakce a silnější hw s velmi rychlou odezvou. Jaký je váš nazor?

Děkuji
napadá mne buď si počkat na lepší model (střípky snad již v květnu, plné představení až asi na konci léta) anebo koupit 640tku XL, do konce června v promo akci s Windows Office 365 a v případě nespokojenosti prodat 640tku a Office si nechat :) Záleží, jak to spěchá a jaký je váš rozpočet a na zkušenosti, zatím s klasickou 640tkou, co jsem četla, jsou uživatelé celkem spokojení

Uživatelský avatar
Daff_Cz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: čtv led 06, 2011 21:05
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Bydliště: Brno

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Daff_Cz » pon dub 20, 2015 18:36

Tak dnes jsem se stal vlastníkem Lumie 640 xl lte. Chtěl jsem kupovat ve Francii dualsim xl lte, ale nakonec jsem nevydržel čekat až do 15.5. a zakoupil jsem českou single sim. Měl jsem strach z 5,7" displeje a "jen" HD rozlišení, ale musím uznat, že je to naprosto v pohodě... :)

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od tslany » pon dub 20, 2015 18:45

Marosek píše:Tak pánové, kdo první nakoupí ve Francii L640 DS+LTE a podělí se o dojmy? :-D

http://www.microsoftstore.com/store/msf ... .314776800" onclick="window.open(this.href);return false;
Čekám na dvě věci - až si osahám na delší dobu 640, a až to někdo objedná a potvrdí že to jde, ale asi to vypadá že to nakonec budu muset udělat já :D

Uživatelský avatar
Daff_Cz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 762
Registrován: čtv led 06, 2011 21:05
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Bydliště: Brno

Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od Daff_Cz » pon dub 20, 2015 19:11

Jaká vám přijde hlasitost u systémového zadního repracku v porovnání s jinými Lumiemi? Mě přijde celkem tichej oproti např. Lumii 730... :(

Uživatelský avatar
rikardo
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: sob led 10, 2015 23:26
Zařízení: LG G2
Bydliště: okr.Louny

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od rikardo » pon dub 20, 2015 19:48

Ahoj,jak je na tom 640 se signálem?Je na tom jako lumie 925? V práci mám slabý signál a na LG G2 se pořád strácí nebo není vůbec,tak jestli se vyplatí jinej telefon nebo operátor.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od tslany » pon dub 20, 2015 20:02

640 na tom bude určitě líp než 925 s nepříliš povedenou hliníkovou konstrukcí.

Uživatelský avatar
rikardo
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: sob led 10, 2015 23:26
Zařízení: LG G2
Bydliště: okr.Louny

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od rikardo » pon dub 20, 2015 20:43

Tak měla by být,spíš mě zajímá osobní zkušenost,jestli má dostatečný signál.Teď jsem vyzkoušel vložit do LG G2 simku Vodafonu a signál je všude a silný,s T-mobile se strácí a přitom na E52 byl dobrej.Tak jestli nevzít 640 a nemusel přecházet jinam,pak můžu mít problém jinde.Nebo jestli není signál ještě lepší než u jiných mobilů...

bery1970
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: stř úno 04, 2015 18:14
Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od bery1970 » pon dub 20, 2015 20:44

asi je to zbytečná poznámka, každý telefon se zapnutým lte má nižší signál. stačí přepnout.

Uživatelský avatar
rikardo
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: sob led 10, 2015 23:26
Zařízení: LG G2
Bydliště: okr.Louny

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od rikardo » pon dub 20, 2015 20:49

No ani bych neřekl,spíš mi to najde lte signál než gsm nebo jiný a i tak je slabý každý...

bery1970
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: stř úno 04, 2015 18:14
Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od bery1970 » pon dub 20, 2015 20:53

to mám právě na mysli, přepni lte na 2g a zesílíš gsm signál.

Uživatelský avatar
rikardo
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: sob led 10, 2015 23:26
Zařízení: LG G2
Bydliště: okr.Louny

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od rikardo » pon dub 20, 2015 21:01

Když dám vyhledat siť ručně,tak to z 95% najde jen síť lte,jinou málo kdy...

bery1970
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: stř úno 04, 2015 18:14
Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od bery1970 » pon dub 20, 2015 21:07

v nastavení, mobilní sít' + sim, nejvyšší rychlost připojení nastav bud' 2g nebo 3g (ne 4g). když to udělám já zvýším signál o 3 čárky.

Uživatelský avatar
rikardo
nováček
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: sob led 10, 2015 23:26
Zařízení: LG G2
Bydliště: okr.Louny

Microsoft Lumia 640 / 640 XL

Příspěvek od rikardo » pon dub 20, 2015 21:46

Tak já to tam mám jinak...
GSM/WCDMA/LT-automaticky
GSM/WCDMA-automaticky
Pouze WCDMA
Pouze GSM
To co popisuješ je na Lumii a asi jiné...a i když dám GSM tak nic spíš to lte

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 640/635/630/620/530 a 520“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti