Příspěvek
od drazic » ned dub 26, 2015 20:38
Zdravíčko, dlouho jsem tu nebyl a už takřka neřešil L535, protože jdu do L640 ale po včerejšku musím napsat další věc kterou jsem zažil s bratránkem. Bratránek chtěl mobil. Říkám mu aby si koupil L640. Jeho věc, že si vzal o 1000kč levnější L535. Kupoval ji v pátek kolem 10 ráno. Večer přesně v 18:35 byla už na krámě s tím, že s černal displej. Za 1. displej se sekal tak nehorázně, že nemohl ani napsat sms ! A to i po aktulizaci. A do večera, protože říkal, že to nechá tak jeden, dva dny být se mu sčernal displej,tak jak se to stalo před měsícem mě. Takže v tomto případě má rekord vůči mě. Mě sčernal displej až druhý den. No, problém u něj je, že ho nekoupil přes e-shop. Mohly mu vrátit peníze a koupit si L640. Takhle bude čekat jak vůl na opravu, která se podle mě neopraví !
Píšu to protože si myslím, že stále jsou vadné L535. A dokonce v datartu u nás v Mostě už L535 si ji nejde osahat jak to bylo cca před 14 dni. Už je jen za sklem. Což mi je divný, když na osahačku je stále k dispozici třeba L630....