Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Diskuzní fórum věnované smartphonům řady Lumia 640, 635, 630, 620, 530 a 520
Odpovědět
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od CageJ » sob čer 15, 2013 12:39

Ked mas dva tieto telefony, tak proste to vidis hned..

tak slubene fotky tu :

http://imageshack.us/g/19/bhpi.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dodam, ze pri jase na max. Automat je nie prilis funkcny na L520. L820 uz nato mala fix.

Bury
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon čer 04, 2012 12:15
Zařízení: Lumia 520

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Bury » sob čer 15, 2013 15:44

U me automaticky jas funguje bez problemu. Asi je chyba nejspise v tvem pristroji.

janhanzal
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv čer 13, 2013 9:57
Zařízení: LG P970 Optimus Black

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od janhanzal » sob čer 15, 2013 15:52

Díky za foto.. Skoda ze zrovna 520ka je na tech fotkach pomerne rozmazana :-)

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od CageJ » sob čer 15, 2013 16:12

skusim este raz s makrom

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1100
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Cheetah007 » sob čer 15, 2013 16:28

Lumii 520 mám od včerejška v MP za 4.5k a za ty prachy výbornej přístroj, rychlý reakce absolutně bleskové, plynulé, intuitivní ovládání,tiles v metru se mi moc líbí a je to použitelnější než ikonky v androidu či iOS.
520 nemá podle mého v poměru cena/výkon konkurenci.
Dílenské zpracování a design prvotřídní a telefon se tváří na víc než stojí.
Rozhodoval jsem se mezi ní a HTC 8S který je o trochu dražší a má ale méně vnitřní paměti pouze 4GB oproti 8GB u lumie a rozšíření pomocí microSD je možné "jen" na 32GB u lumie je to 64GB.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12244
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » sob čer 15, 2013 16:48

S tou 4GB pameti by jsi u HTC silne narazil.

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1100
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Cheetah007 » sob čer 15, 2013 16:54

Jo někde v recenzi to bylo zmíněno, že je uživateli přístupných asi 1.3GB výkonově jsou ale zhruba nastejno ne? GP mají stejné tedy adreno 305, dual core 1Ghz a 512MB RAM taktéž pouze cpu jiného výrobce.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1189
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od mberdych » sob čer 15, 2013 17:13

Ale ta pamet je opravdu prus... Myslim ty 4GB

Bury
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon čer 04, 2012 12:15
Zařízení: Lumia 520

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Bury » sob čer 15, 2013 18:22

Me napriklad aplikace zabiraji 950MB. A to tam jeste nemam vsechy ktere si chci stahnout.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1189
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od mberdych » sob čer 15, 2013 18:24

Jasne, pak je tu others a objevi se problem.

Bury
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon čer 04, 2012 12:15
Zařízení: Lumia 520

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Bury » sob čer 15, 2013 19:10

Tak za ten tyden sem tam mel snad 120MB

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1100
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Cheetah007 » sob čer 15, 2013 22:36

Zde je uvedeno, že mimo klasikého GPS podporuje 520ka i ruský glonass který je lepší, může někdo potvrdit a chodí s ními i mapy v telefonu pokud mají tedy glonass jako systém už plné pokrytí, příliš se o to nezajímám.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od mimonaut » sob čer 15, 2013 23:20

ty ani nepoznáš, jestli telefon používá zrovna gps nebo glonass :)
Přepíná se to automaticky.

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1100
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Cheetah007 » ned čer 16, 2013 8:18

Jo děkuji.

micup
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte čer 18, 2013 14:46
Zařízení: samsung wave

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od micup » úte čer 18, 2013 14:58

Bury píše:U me automaticky jas funguje bez problemu. Asi je chyba nejspise v tvem pristroji.
zdravím tě mám dotaz ohledně nastavení přehrávače hudby : podporuje tento fon Dolby Headphone s ekvalizérem

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od CageJ » úte čer 18, 2013 15:46

Bury píše:U me automaticky jas funguje bez problemu. Asi je chyba nejspise v tvem pristroji.
automaticky jas funguje ale nie tak ako na L820..

Sedmja
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv zář 29, 2011 3:00
Zařízení: Zatím nic, hledám hledám
Bydliště: Pardubice

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Sedmja » úte čer 18, 2013 18:50

Zdravím vás, kamarád si koupil Lumii 520, ale má problém s wifi. Zapne ji, klikne pro připojení k nějaké síti , lumie mu napíše, že je připojen, ale žádná internetová aplikace mu tam nejede, vůbec nic. Mobil má sice bez sim karty, ale to si myslím, žýe by na to vliv mít němelo...zkoušel jak zabezpečené tak nezabezpečené wifiny. Nesetkal se s tím někdo? Je to vadný kus? Díky :)

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od mimonaut » úte čer 18, 2013 19:44

To, je mobil bez simky je IMHO ten problém.

Sedmja
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv zář 29, 2011 3:00
Zařízení: Zatím nic, hledám hledám
Bydliště: Pardubice

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Sedmja » úte čer 18, 2013 20:29

Aha, tak to sem dost překvapenej, to sem čekal, že to bez sim karty nějak půjde, ale deleguju dál. Díky za odpověď :)

Bury
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pon čer 04, 2012 12:15
Zařízení: Lumia 520

Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Bury » úte čer 18, 2013 21:05

micup píše:
Bury píše:U me automaticky jas funguje bez problemu. Asi je chyba nejspise v tvem pristroji.
zdravím tě mám dotaz ohledně nastavení přehrávače hudby : podporuje tento fon Dolby Headphone s ekvalizérem

No v menu je nastaveni zvuku zatim prazdne, nejspise s aktualizaci tam pribide ekvalizer.

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 640/635/630/620/530 a 520“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů