Poskakující SMARTmania.cz

Pomozte nám vylepšit SMARTmanii, sdělte nám co máte na jazyku!
Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

"Poskakující" Smartmania

Příspěvek od groovox » úte pro 15, 2015 15:51

Jiří Hrma píše:Hezký večer, děkuji za reakce a upozornění. To co popisujete se děje na webu nebo na fóru, či v obou případech? ...
- jen tak mimochodem, zajímalo by mně, v jakém prohlížeči si Smartmanii prohlíží a pracuje redakce, když se takto ptá?

Sandra
smartstar
smartstar
Příspěvky: 893
Registrován: ned črc 13, 2014 11:16
Zařízení: iPhone SE

"Poskakující" Smartmania

Příspěvek od Sandra » úte pro 15, 2015 16:06

Moc bych za to nedala, že redakce používá AdBlock :-) Zkusila jsem vypnout AdBlock, FlashControl a Ghostery v Safari, Chrome a Firefox a ve všech prohlížečích je smartmania bez těchto doplňků jen velmi obtížně použitelná a velmi nepřehledná a vytížení procesoru mi vyskočilo na cca 40%, po znovuzapnutí AdBlock, FlashControl a Ghostery je opět všechno bez problémů a vytížení procesoru je zpátky na 1-2%.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

"Poskakující" Smartmania

Příspěvek od Jiří Hrma » pát bře 04, 2016 14:19

groovox: Většina členů redakce používá Chrome, někteří Safari a někteří Edge/IE :)
Sandra: Redakce AdBlock nepoužívá :) musíme mít přece kontrolu nad tím, jaké reklamy se tu zobrazují :)

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Poskakující SMARTmania.cz

Příspěvek od groovox » čtv čer 30, 2016 16:28

už je to tady opět :-(, blahopřeji, kliknout na odkaz nebo koment a trefit se, je pomalu umění, skáče to jako zběsilý a je to otravnýýýý

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Poskakující SMARTmania.cz

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv čer 30, 2016 21:19

Jaký prohlížeč/zařízení? Děje se tak na webu nebo fóru? Díky za info.V kódu jsme ale nic neměnili, tak netuším, čím by to mohlo být. Zatím nám nikdo další nic takového nereportoval.

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Poskakující SMARTmania.cz

Příspěvek od groovox » čtv čer 30, 2016 21:44

na PC v G.Chrome a na mobilu s of. W10 v M.Edge a v Shiye B. :-( ... a je to načítáním reklam. Na fóru to "skočí" rychle hned při načítání, co je ještě docela v poho, ale na webu to je cca dvě - tři vteřiny (a to mám rychlý připojení).

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Poskakující SMARTmania.cz

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv čer 30, 2016 23:21

Na webu by to brzy mělo vyřešit nasazení nové mobilní verze, která bude o poznání rychlejší (aktuálně finishujeme testování). Na fóru bohužel neporadím – ono tohle příliš nejsme schopni ovlivnit, jelikož reklamy se servírují externě od Googlu a Seznamu + případně od mediální agentury (u té jediné to jsme schopni ovlivnit, jelikož se to nasazuje přímo k nám na server).

Uživatelský avatar
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 293
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Poskakující SMARTmania.cz

Příspěvek od groovox » pát črc 01, 2016 0:16

o.k, :-) díky

Uživatelský avatar
M.BoBo
smartguru
smartguru
Příspěvky: 504
Registrován: stř pro 17, 2008 13:18
Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Poskakující SMARTmania.cz

Příspěvek od M.BoBo » pát črc 01, 2016 4:51

Groovox: mě to neposkakuje ani na notebooku (Win10 + gChrome + Adblock), ani na telefonu (SGS7 Edge, Stock Samsung Browser + Adblock).

PS: Teď v práci s WIN 7 a Google Chrome 51 (bez Adblocku) je vše také OK.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Poskakující SMARTmania.cz

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 04, 2016 22:31

M.BoBo: díky za feedback, já se to také snažil nasimulovat, ale nic, web neskáče :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Poskakující SMARTmania.cz

Příspěvek od htcjirka » úte črc 05, 2016 8:39

Také jsem doposud žádné skákáni nezaregistroval, ani na PC - ie, firefox, opera, ani na telefonu - Windows 10 Mobile - Edge.

Odpovědět

Zpět na „Náměty, dotazy, připomínky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti