SMARTmania: tipy na vylepšení, chyby…

Pomozte nám vylepšit SMARTmanii, sdělte nám co máte na jazyku!
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » pon zář 09, 2013 23:52

Prý to dělají iframe na webu, teď jak používám Lumii 1020, tak mi to taky docela vadí, takže se na to s programátorem zkusíme znovu podívat.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od foreveryone » čtv pro 19, 2013 15:26

Zdravím,

Mám problém s rss smartmanie na ipadu a applikaci reeder2. Načte se pouze ůvodní nadpis a pár řádků textu -ale nejde se dále rozjliknout na web a celý článek - jakoby v rss chyběl odkaz na fulltext...

Může to někdo potvrdit? Všechny ostatní rss webů fungují v pořádku...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » pát pro 27, 2013 13:56

Zdravím, Reeder2 zakoupený nemám, nicméně všude jinde nám RSS funguje bez problémů. Máte tam přidanou URL smartmania.cz/rss ?

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od foreveryone » pát pro 27, 2013 16:46

Díky za odpověď, rss adresa je v pořádku jak píšete. Zkoušel jsem ji zadat ručně i nechat vyhledat automaticky.
Nyní jsem zjistil, že pokud vyberu nějaký článek, a v něm kliknu na nadpis, tak se článek otevře.
Pokud však využiji gesto pro otevření článku v in-app browseru, tak se článek nenačte. Stejně tak nefunguje funkce otevřít v safari (ostatní weby fungují bez problému, tudíž usuzuji, že je chyba na straně smartmanie ne aplikace či nastavení...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » pát pro 27, 2013 16:46

díky, předám to programátorovi, aby se na to podíval…

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

Re: SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Daniel Fibikar » sob pro 28, 2013 17:55

Jak to vypadá s tou opravou při stisku zpět na WP? Musím ho mačkat do nekonečna, moc jiných webu mi to nedělá...

Uživatelský avatar
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 182
Registrován: ned srp 04, 2013 16:55
Zařízení: Samsung Galaxy S5
Bydliště: Hlučín

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od cardi » sob pro 28, 2013 18:02

Ano tuto chybu jsem taky zaregistroval a naštve to :/

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » sob pro 28, 2013 18:07

Tohle bude muset počkat až na nový web, bohužel.

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

Re: SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Daniel Fibikar » sob pro 28, 2013 18:19

Škoda...

grafic
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned bře 11, 2012 14:06
Zařízení: Nokia LUMIA 950
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od grafic » stř úno 26, 2014 22:44

Zdravim,

rekl bych, ze jste v posledni dobe udelali nejake zmeny v mobilni verzi (zobrazovani reklamy). Od te doby mam problemy se ctenim na Lumii 920. Konkretne komentare ke clankum bych rekl, ze se nenactou vsechny a pak se to cely sekne, ze nejde jit ani zpet. Je potreba zavrit tab a zacit znovu. Taky po prokliku na komentare mam bilou stranku dote doby nez zacnu scrollovat (jakykoliv pohyb po displayi - opet svedci o nekompletnim nacteni). Zkousel jsem mazat cache, ale bez uspechu. Je chyba u me nebo ve webu?;)

grafic
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned bře 11, 2012 14:06
Zařízení: Nokia LUMIA 950
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od grafic » úte bře 04, 2014 12:53

Nekdo z redakce/adminu by se tedy mohl vyjadrit...

Ostatni: vy zadne problemy nepozorujete? Je chyba pouze u me?;)

mskopek
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: sob črc 14, 2012 14:24
Zařízení: Nokia Lumia 530

Re: SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od mskopek » úte bře 04, 2014 18:20

Musim souhlasit predtim jsem mel zobrazovani mobilniho webu bez problemu a ted se podivam na jeden clanek, musim to uplne zavrit zadat znovu adresu a podivat se na dalsi. Misto reklamy mam jen prazdne misto. Mam lumii 710. Zkousel jsem web jeste na lumii 1320 a tam to tak nejak chodilo.

iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: ned črc 29, 2012 11:27
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Re: SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od iljusin66 » úte bře 04, 2014 19:13

S komentáři v mobilní verzi hlásím stejný problém. L1020.

mceza

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od mceza » sob bře 15, 2014 12:05

Já na mobilu na Smartmanii zásadně nechodím. To množství reklam by mi potrápilo FUP tak moc, že mi to za to nestojí.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » sob bře 15, 2014 12:42

grafic: díky za komentář, podíváme se na to, nicméně teď jsem to zkoušel na své Lumii 1020 (v UC Browseru) a na problém jsem neobjevil. Snažíme se teď co nejvíce věnovat nové smartmanii, na které usilovně pracujeme.

mceza: tady je ale řeč o m.smartmania.cz verzi, na té je jeden malý banner :)

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Daniel Fibikar » úte dub 15, 2014 8:19

Nechcete si nějak zvětšit to omezení na nahrávání obrázku v kvótě img na foru?

Přes Tapatalk to nahraju a vidím super, ale na webu jen odkaz a při pokusu o úpravu hází nepovolené velikosti. Nebo by Vám to rozhodilo layout ?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 15, 2014 9:00

Máte na mysli šířku/výšku obrázku (px) nebo jeho velikost (kB)? Na šířku a výšku je nastavené omezení pouze pro obrázek přímo vložený do fóra (690 px), na velikost tam žádný limit není (teď jsem se díval do administrace).

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Daniel Fibikar » úte dub 15, 2014 9:18

Myslel jsem rozměr.

Jelikož dneska má kdekod HD a FULLHD rozlišení, tak sem nejde pořádně ani vložit screenshot, kvůli omezení šířky a výšky.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Z Fold 2
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 15, 2014 9:30

oki, nyní je tam nastaven limit na 1280 x 800 px pro uploadovaný obrázek.

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

Re: SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Daniel Fibikar » sob dub 26, 2014 15:39

Jak to vidíte s aktualizací webu Smartmania? Na WP je prakticky nepoužitelný, přestože jine weby problém nemají.

Odpovědět

Zpět na „Náměty, dotazy, připomínky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů