SMARTmania: tipy na vylepšení, chyby…

Pomozte nám vylepšit SMARTmanii, sdělte nám co máte na jazyku!
Odpovědět
Uživatelský avatar
hujer
smartguru
smartguru
Příspěvky: 730
Registrován: čtv dub 06, 2006 9:01
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Bydliště: Opava

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od hujer » pát bře 03, 2017 11:12

Super, zdá se že to funguje.
Teď kdyby ještě fungoval ten přístup přes Tapatalk... :cry:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Jiří Hrma » pát bře 03, 2017 14:12

hujer: díky za info. Tapatalk ale funguje, nejde jen mTalk, ne? :(

Uživatelský avatar
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1589
Registrován: pon čer 09, 2014 14:54
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Bydliště: Plzeň

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od SmetyCZ » pát bře 03, 2017 15:04

Tapatalk ve Win verzi fórum nenajde, tudíž nejde ani přidat a přihlásit se.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od veigy » pát bře 03, 2017 15:07

Já naštěstí mám v tapatalku smartmanii ještě z minula... ale ještě včera v mTalku šlo prohlížet forum bez přihlášení, dneska už nejde ani to....

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Jiří Hrma » pát bře 03, 2017 15:12

S tímhle bohužel nic neuděláme, to musejí vývojáři aplikace. Tapatalk pro Android a iOS s https verzí webu šlape jako po másle.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Zobrazení informací o uživatelích - nepočítá to

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 08, 2017 12:14

JirkaTom píše: - špatně se zobrazují počty příspěvků a status uživatele.
už je to opravené, uff :-)

Uživatelský avatar
LivingLegend
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon kvě 11, 2009 7:25
Zařízení: HTC Tytn II,Motorola Moto G (2013)

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od LivingLegend » pát bře 10, 2017 19:57

Zdravim, kcemu web jako smartmania potrebuje vedet moji presnou geolokaci pomoci JS scriptu?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 13, 2017 10:51

Ahoj, tak to netuším - my nic takového nezjišťujeme, ale je možné, že to dělá některá z reklam na Google AdSense. Pokud máš možnost mi k tomu poslat podrobnosti ze zdrojáku, budu rád :)

Uživatelský avatar
LivingLegend
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon kvě 11, 2009 7:25
Zařízení: HTC Tytn II,Motorola Moto G (2013)

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od LivingLegend » stř bře 15, 2017 7:56

Tak dělalo mi to jen v pátek. Protože jinde reklamy blokuji tak by mne nenapadlo že by to mohlo být tím...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 15, 2017 10:14

V první řadě díky, že u nás reklamy neblokuješ :-) Jinak je to možné, že se tam dostala nějaká reklama, která toto dělá. Ale spíše mě udivuje, že to Google do svého systému pustí.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2098
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od koumes » pát bře 17, 2017 14:25

Jenom TIP jak na obrazky. Kazdy OS ma nejake cloudove uloziste s obrazky,takze staci sdilet a vlozit link.

Uživatelský avatar
Tedy
smartguru
smartguru
Příspěvky: 533
Registrován: stř čer 08, 2016 17:09
Zařízení: Sony Xperia XA1 White/ Android Oreo 8.0.0

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Tedy » sob bře 18, 2017 21:13

Možná už to tu padlo ale zhruba týden zpátky, jste měli výpadek, nešlo forum ani web.
Od té doby co to naběhlo, je ale celá SM jak zpomalený film, stránky se načítají dvakrát tak dlouho než ostatní, idnes,seznam,fb,google,novinky atd. v čem je problém prosím? Děkuji.

EDIT:
Pro upřesnění, načítání je stejně pomalé, bez ohledu na použitý prohlížeč, takže EDGE vs. Chrome nerozhodně :grin:
Pro jistotu jsem vymazal i historii, cache a veskere zbytky po surfování ale bez kladného výsledku.

Má to zase ale jedno pozitivum, zavzpomínal jsem si/vrátil se o několik let zpět, kdy jsem jel na ne příliš dobrém 2/3MBit připojení...nostalgie je někdy fajn. :-D

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 20, 2017 14:39

Tedy: to je divné, u mě se nic takového neděje. Můžeš zkusit, zda ti to dělá i jako přihlášený a pak nepřihlášený?

Uživatelský avatar
Krayzie
smartguru
smartguru
Příspěvky: 659
Registrován: stř led 19, 2011 21:49
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Krayzie » pon bře 20, 2017 16:23

Pridavam sa k Tedy, posledne 2 tyzdne je to s loadovanim stranky dost biedne.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od htcjirka » pon bře 20, 2017 16:41

Pridavam se tez.Hlavni stranka nez se nacte chvili trva, malinko se to zlepsilo, ale porad je to dost znatelně zpomalene a neprijemne.Jedno jaky prohlizec.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 20, 2017 17:04

díky za feedback. Opět vás poprosím, zda můžete zkusit, zda vám to dělá jen v případě, že jste přihlášení, nebo i jako guest? A děje se to na fóru i webu, nebo jen web?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od htcjirka » pon bře 20, 2017 17:23

Forum ihned, jen web.Zkusim to s odhlasenim, pak doplnim výsledek.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 20, 2017 17:24

Díky, poprosím i ostatní o feedback. Především mě zajímá rychlost na webu/fóru jako přihlášený a pak jako anonymní.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od htcjirka » pon bře 20, 2017 17:53

Rychlost fora at uz s prihlasenim anebo anonymni bleskove bez prodlevy.
Web prodleva v nacteni a take jedno zda prihlasen anebo jako anonymni.

Uživatelský avatar
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1039
Registrován: úte čer 17, 2014 10:45
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Bydliště: North Bohemia

SMARTmania.cz: Tipy na vylepšení, chyby…

Příspěvek od pogo8303 » pon dub 03, 2017 21:47

... opět se měnil čas :)
Co se týče pomalého načítání - když jsem přihlášen na hlavní stránce, je to (alespoň u mě) horší, jako host hlavní stránka načte rychle.

Odpovědět

Zpět na „Náměty, dotazy, připomínky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti