SMARTmania: tipy na vylepšení, chyby…

Pomozte nám vylepšit SMARTmanii, sdělte nám co máte na jazyku!
Odpovědět
Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od bkf1 » stř bře 14, 2012 12:31

Jiří Hrma píše:jako přihlášený se nic nestane?
Presne tak :(

TO Javurek:
Hmm zkousel jsem to i na Firefoxu Portable 9, 10, 11 :-/ Zkusim jeste na jinem PC...

EDIT: Zkousel jsem na PC dvou kolegu (jeden FF10, druhy FF11) a ani na jednom to nejede :(

Michal Javůrek

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Michal Javůrek » stř bře 14, 2012 12:51

Já měl Firefox 8, tam to bylo v pohodě. Teď jsem aktualizoval an Firefox 11 a taky mi to jde pořád odesílat. Nedělá ti to ve Firefoxu nějaký doplněk, adBlocker?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 14, 2012 12:56

Já se teď dívám, že SM je ve Firefoxu celkově nějaká nemocná. Nefunguje javascript na přidávání odpovědí na komentáře, styl u boxu s parametry telefonu nebo kapitoly recenzí nemají podbarvení. Bude co opravovat :(

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od bkf1 » stř bře 14, 2012 13:38

TO Javurek:
Kolegove zadne doplnky nemaji :/

TO JIRI:
Mno to jsem ti pridelal praci co? :D

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 14, 2012 13:54

Mně ne, programátorovi :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 14, 2012 15:33

Tak komentáře by už měly být opravené. Zkus to otestovat :)

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od bkf1 » čtv bře 15, 2012 12:13

Huraaa fungujeee :) Podekovani tobe a hlavne programatorovi :wink:

Uživatelský avatar
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1525
Registrován: pon črc 03, 2006 13:38
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od bkf1 » pon dub 16, 2012 14:59

Tak uz zas nejak pres FF nefachaji odpovedi :-/ Dela to zase jen me? Kliknu, neco se zacne nahravat a nic... jak kdybych na nic neklikl, akorat zmizi okno "Podelte se o svuj nazor...".

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od mimonaut » pon dub 16, 2012 15:13

Potvrzuju. a nejde to ani v IE9 ani ve FF minimálně od včera.

JiriE
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: úte lis 01, 2011 10:30
Zařízení: Lumia 930

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od JiriE » pon dub 23, 2012 9:25

8. 3. 2012 JiriE píše:
Vladimír Maška píše:Poslední dobou mám problém s návratem pomocí tlačítka zpět ze zobrazeného článku na úvodní obrazovku. Na tlačítko Zpět musím kliknout 5x, abych se na předchozí obrazovku ze zobrazeného článku dostal. Používám IE9.

Máte stejnou zkušenost?
Jiří Hrma píše:Díky za report, předám to programátorovi, ať se na to podívá a snad se to povede vyřešit.
Dělá to stále, musím tak 6x-8x kliknout nazpět, aby to zareagovalo.
14. 3. 2012 Jiří Hrma píše:JiriE: Omlouvám se za zpožděnou reakci. Programátor nám teď trochu nestíhá, ale prý už ví co to způsobuje (iframes na webu) a upraví to.
Chtěl bych opět připomenout tento problém. Člověk se u toho docela nakliká.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 24, 2012 1:10

Ještě prosím o trochu trpělivosti, programátor nyní dokončuje zbrusu novou sekci na webu, kterou během několika dnů představíme a pak se vrhneme na nahlášené bugy. Díky moc.

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od bystryi » ned črc 29, 2012 19:26

co to je za zku****ou reklamu na webu,že nejde kliknout na hlavním panelu na forum a další

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » ned črc 29, 2012 19:48

Co máte na mysli? Teď jsem to zkoušel ve všech prohlížečích a odkazy normálně fungují. A trochu klidněte slovník, nejsme v chlívě.

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od bystryi » ned črc 29, 2012 20:54

Omlouvám se ,ale fakt mě štvou reklamy a ještě když je někde,kde znemožňuje kliknutí na odkaz.Když se zadá adresa smartmania.cz ,tak se objeví banner na screen shield na úrovni té hlavní lišty,kde jsou odkazy na recenze,články,.....

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » ned črc 29, 2012 21:28

A jaký používáte prohlížeč? Zkuste si promazat cache nebo alespoň refresh webu (F5), protože jak jsem psal, web jsem testoval v Chrome, IE, Firefoxu a Opeře a vše se zobrazuje správně, tzn banner je až nad menu a nijak do něj nezasahuje…

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od bystryi » ned črc 29, 2012 22:42

Tak mi to dělá jen Chrome a to tak,že se nezobrazí obrázek smartmania s tim pozadím a pak je to celý posunutý.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » ned črc 29, 2012 23:45

Jak jsem psal, vymažte si cache v prohlížeči, bude problém v tom (Smazat údaje o prohlížení…). Pak by měl problém zmizet. Sám Chrome (ve verzi 20.0.1132.57) používám jako primární prohlížeč a web se zobrazuje korektně. Ad reklamy - z něčeho provoz serveru platit musíme :)

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od bystryi » pon črc 30, 2012 11:56

Tak dnes už je vše ok

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 30, 2012 16:28

Prima, tak snad už vše bude v pořádku :)

Uživatelský avatar
Vladimír Maška
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 22, 2011 5:40
Zařízení: Nokia Lumia 925

SmartMania 2.0 web: bugy, tipy na vylepšení...

Příspěvek od Vladimír Maška » pát črc 26, 2013 6:40

Dobrý den,

nejde mi přidat informace o nové aplikaci pro Windows Phone. Téma napíšu dle Vašeho vzoru, ale po kliknutí na odeslat se mi objeví hlášení "Přístup k obrázku není možný, nebo soubor není platný obrázek."

Hlášení se objeví i u Vašeho obrázku odkazu na Windows phone store (http://smartmania.cz/images/2012/!Marke ... wnload.png" onclick="window.open(this.href);return false;).

Můžete mi poradit, co dělám špatně? Na jiných webech odkazy na stejné obrázky bez problémů fungují.

Vláďa

Odpovědět

Zpět na „Náměty, dotazy, připomínky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti