Tapatalk a problémy s přihlášením na SmartManii

Pomozte nám vylepšit SMARTmanii, sdělte nám co máte na jazyku!
Odpovědět
Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Tapatalk a problémy s přihlášením na SmartManii

Příspěvek od dwbmb » stř bře 23, 2011 1:15

Nejde nějak vypnout na vyskakovací hláška o možnosti prohlížení přes Tapatalk, která se zobrazuje na mobilních zařízeních? Vyskakuje mi to jak na Nokii E5 tak na iPadu a přitom ani pro jedno z nich žádná verze toho programu není. A stejně ta hláška vyskakuje pokaždý.
Raději bych uvítal TouchBB pro iPad :D

http://www.messageforums.net/iphoneforu ... get=script" onclick="window.open(this.href);return false;

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Tapatalk

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 23, 2011 16:46

Ta hláška se zobrazí pouze jednou, pak už neotravuje (jen když si vymažeš cache prohlížeče v telefonu), ostatně stejně je to řešeno na tisícovkách dalších fór, která Tapatalk podporují. O přidání TouchBB zatím neuvažujeme.

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Tapatalk

Příspěvek od dwbmb » stř bře 23, 2011 20:55

Já na forum zamířím zřídka kdy cíleně, většinou je to z twitteru, a jeho prohlížeč na mě tu hlášku vyhodí ne vždycky, ale zároveň i ne jednou. To samé twitter na Nokii. Ale i tak děkuji za odpověď.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Tapatalk

Příspěvek od Jiří Hrma » stř bře 23, 2011 21:44

dwbmb: Díky za postřeh, zkusím to ověřit na iOS a WP7, protože pokud by to takhle skutečně bylo (že by se ta hláška zobrazovala z cíleného odkazu třeba na Twitteru), tak pak bych to musel nějak řešit, protože to chápu, že to celkem otravuje.

edit: Tak jsem to zkoušel nasimulovat na obou platformách (kliknutí na link z twitter kanálu), před kliknutím jsem v prohlížečích smazal cache a Tapatalk zpráva se objevila. Když jsem ale zkusil o něco později kliknout na další odkaz, tak už se mi normálně načetla stránka a žádná zpráva od Tapatalku se mi nezobrazila.

edit2: Dnes vyšel Tapatalk klient pro iPad :)

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Tapatalk

Příspěvek od dwbmb » čtv bře 24, 2011 14:26

Mně se to teď taky vůbec nedaří reprodukovat. Ale přísahám, že jsem minulej tejden čekal v autě na známou (čekal = listoval twitterem) a během těch deseti minut mi to na telefonu vyskočilo asi šestkrát. Na WP7 jsem nic podobného nezaznamenal. Ještě teĎ ve středu to na mě opět vyskočilo na iPAdu, proto jsem založil tohle téma, ale teď se můžu snažit jak chci a nic. Asi nějakej čaroděj.

Btw zkoušeli jste ten Tapatalk pro iPad? Jsem si totiž nedávno koupil bitBulletin, kterej umí tyhle fóra i bez podpůrných skriptů, ale je přímo otřesnej. Hnusnej a debilní ovládání. Tak abych zas nevyhodil peníze za nějaký nedodělek.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Tapatalk

Příspěvek od Jiří Hrma » pát dub 01, 2011 10:43

Já už iPad nemám, takže nemohu otestovat, ale barberry.pha ho myslím používá a nestěžoval si. S těmi odkazy v Twitter klientovi - tam může být problém, že si aplikace u otevřených stránek neotvírá cookies, takže proto tě to u každého odkazu znovu otravuje.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Tapatalk

Příspěvek od barberry.pha » pát dub 01, 2011 13:30

No k tomu Tapatalku chci jenom, ze na iphonu jsem mel smartmanii pridanou a funguje mi ok, ale chtel jsem pridat pak smartmanii do tapatalku v ipadu a nechce se mi pridat, porad to jenom nacita, jine dve cz fora se mi pridali v pohode, myslim ze je to nejak od doby co vysla ta optimalizovana verze i pro ipad,tak jestli nemenily i nejaky script, tak jestli se na to Jirka muze podivat ;) diky

Jinak tapatalk je pro ipad optimalizovany a je to stejna verze jako pro iphone a jsem s nim nejvice spokojeny ;)

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Tapatalk

Příspěvek od dwbmb » pát dub 01, 2011 15:55

Díky. Mezitím jsem si ho taky nainstaloval a šlapal výborně. Vše fungovalo skvěle, nyní ale funguje pouze "unread" a "participated". Klasické procházení fóra začalo jen nekonečně načítat bez výsledku, jak píše Lukáš.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Tapatalk

Příspěvek od Jiří Hrma » pát dub 01, 2011 21:08

Když vyjde nová verze Tapatalk pluginu pro phpBB, tak ji téměř okamžitě nahrávám. Teď jsem pro jistotu soubory překopíroval znovu, tak to zkuste zda je to ok. Jediné, co u Tapatalk pluginu upravuji, jsou ty hlášky informující o podpoře pluginu ve fóru (jsou přepsané z angličtiny do češtiny, aby to bylo srozumitelné pro méně zdatné čtenáře). Do kódu ale jinak vůbec nesahám, takže pokud něco nejde, je problém na straně autorů pluginu/iOS klienta.

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Tapatalk

Příspěvek od dwbmb » sob dub 02, 2011 12:26

Odebral jsem účet smartmanie, ale přidat už jsem ho nemohl. Zkusil jsem tedy odinstalovat a nainstalovat znovu Tapatalk, přidat účet smartmanie, opět nic. Výsledek těchto pokusů je na obrázku. Ach jo, takže sem přece jenom vyhodil peníze :D

EDIT: Obrázek dávám v původní velikosti jako link. I po zmenšení na 919px × 688px to pořád hlásí "Vaše obrázky mohou mít maximální šířku 690 pixelů."

http://i54.tinypic.com/358wfh4.png

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Tapatalk

Příspěvek od Jiří Hrma » sob dub 02, 2011 13:11

tak to vypadá na nějaký závažnější problém. Teď jsem to zkoušel na čisto na iOS a Androidu a všude se děje to, co popisuješ. Přitom jiná česká fóra mi fungují, takže tam zase bude nějaký problém s nastavením serveru. Už jsem psal autorům Tapatalku, tak snad se to povede vyřešit. Díky za report!

Jinak to vypadá, že uživatelé, kteří již SmartManii v Tapatalku mají přidanou, s tím nemají problém. Projevuje se to jen u těch, kteří si ji chtějí do seznamu přidat znovu (nebo nově).

biscuit84
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 330
Registrován: sob pro 11, 2010 13:31
Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Bydliště: Olomouc

Tapatalk

Příspěvek od biscuit84 » sob dub 02, 2011 13:44

Škoda, že neexistuje nejaká trial verzia, aby som si odskúšal, či sa mi oplatí dávať tých 2,5 Eura za Tapatalk. Na Smartmaniu prispievam aj tak väčšinou z PC a z iPadu. A cez iPad sa mi dobre prispieva aj cez klasicke webove rozhranie.
Inak k tomu "otravovaniu". Mne tá hláška o možnosti inštalovať si Tapatalk väčšinou vyskaje z FB odkazu na Smartmanii a to aj niekoľkokrát za sebou :-/

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Tapatalk

Příspěvek od barberry.pha » sob dub 02, 2011 13:46

Je to tak, pokud uz je ucet SM pridany v Tapatalku,tak funguje normalne.
Pokud se chce ale pridat, nejde to.
Takze v ipadu mam smulu a v iphonu normalne prohlizim ... Tak snad se to podari brzo vyresit 8-)

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Tapatalk

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » sob dub 02, 2011 18:26

Jen ještě doplním, že můžete využít mobilní verze webu http://m.smartmania.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, případně fóra http://smartmania.cz/forum/index.php?style=4" onclick="window.open(this.href);return false; .

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Tapatalk

Příspěvek od dwbmb » úte dub 05, 2011 12:47

V App Store vyšel update Tapatalk, nezměnilo se vůbec nic.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Tapatalk

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 05, 2011 12:53

Vím, před chvílí jsem to zkoušel. Vypadá to, že problém bude ve verzi PHP, na SM máme moc novou, se kterou není Tapatalk zřejmě úplně 100% kompatibilní :(

Uživatelský avatar
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1334
Registrován: pát dub 09, 2010 15:09
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Bydliště: Potkali se u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Tapatalk

Příspěvek od Cleric » úte dub 05, 2011 13:28

Zdravím, mám menší problém s přístupem skrz tento program ve svým Desire. Když chci prohlížet celé Forum vyhodí mi to chybu a zobrazí bílá obrazovka. Můžu prohlížet jen poslední příspěvky. Přeinstalovat jsem zkoušel a nic.
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Tapatalk

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 05, 2011 14:38

Mám pocit, že i v tomhle případě bude na vině problém s novější verzí PHP, s čímž bez zásahu autorů programu asi nic neuděláme. Prozatím stejně jako Ruslan, doporučím přistupovat na fórum z mobilní verze.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Tapatalk

Příspěvek od barberry.pha » úte dub 05, 2011 18:51

Dneska vysla dalsi aktualizace pro iOs, opravujici nejake bugy pro ipad a padani app,na ipadu padalo skoro porad,ip v pohode.
Porad ale smartmania pridat nejde.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Tapatalk a problémy s přihlášením na SmartManii (opraveno)

Příspěvek od Jiří Hrma » pon dub 11, 2011 10:24

hurá, autorům se problém povedlo opravit a Tapatalk na SmartManii už je zase plně funkční, nakonec to nebyl ani problém s příliš novou verzí PHP, ale šlo o chybku v kódu jejich pluginu. Ještě jednou díky všem za report chyby :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Náměty, dotazy, připomínky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti