Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Odpovědět
Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Dragonerix » čtv dub 09, 2015 16:51

Rhonza: Pravděpodobně mas něco s proximity senzorem... Nedával sis na display ochranr sklo/folii některé z ebay to blokují! Pokud ne tak jedine reklamace pokud neuspejes ani s HR

Drazic: Asi jedine tak http://ebay.us/5rFzP7" onclick="window.open(this.href);return false; a cívku si sehnat jinde, popřípadě sundat z puvodniho

Hans_16
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: ned led 09, 2011 15:59
Zařízení: iPhone SE

Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Hans_16 » pát dub 10, 2015 14:41

Můžete mi prosím poradit? Podle čeho (v jakých situacích) se u natáčení videa nastavuje basový audiofiltr?

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Dragonerix » pát dub 10, 2015 14:42

Asi zda chceš basi nebo ne třeba venku proti autobusu nebo na koncertech

Hans_16
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: ned led 09, 2011 15:59
Zařízení: iPhone SE

Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Hans_16 » pát dub 10, 2015 15:17

Takže čím větší hluk, tím větší filtr? Např na koncertě nastavit těch 200Hz?

Uživatelský avatar
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2803
Registrován: stř říj 02, 2013 11:20
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od relouth » pát dub 10, 2015 17:10

jop a ono tu frekvenciu proste odsekne a nebude ti to bucat

Zeta
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: ned pro 23, 2012 12:41
Zařízení: Samsung Galaxy S9+
Bydliště: Brno

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Zeta » ned dub 12, 2015 14:26

Ahoj,

snad to tu už není a neotvírám něco co je dávno vyřešené. Měl jsem na své L735 původní WP8.1 a dával jsem na zkoušku W10TP, který jsem záhy obnovil zpět na 8.1 přes ten desktopový recovery tool. Všechno v pohodě, až na to, že najednou jaksi nemám LTE :???:. Prostě není ve výběru v nastavení. Napadlo mě, jestli ten šašek nestáhnul FW pro L730, ale to je asi blbost. Flashovat znovu se mi to nechce, snad je nějaká jiná možnost. Stalo se to tu někomu?

Před:

Obrázek

A teď:

Obrázek

Dík.

rhonza
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon dub 06, 2015 0:19
Zařízení: Lumia 735

Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od rhonza » ned dub 12, 2015 16:47

Dragonerix píše:Rhonza: Pravděpodobně mas něco s proximity senzorem... Nedával sis na display ochranr sklo/folii některé z ebay to blokují! Pokud ne tak jedine reklamace pokud neuspejes ani s HR
Ahoj, díky za odpověď. Folii ani nic jsem tam neměl.
Jestli má někdo podobný problém, tak je pravděpodobně vyřešen ve Win10 pro developery, neboť po jejich instalaci jsou všechny výše zmíněné chyby odstraněny.

Dragonerix
smartguru
smartguru
Příspěvky: 771
Registrován: úte pro 23, 2014 9:37
Zařízení: Lumia 930

Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Dragonerix » ned dub 12, 2015 16:47

To 4G je LTE jen každá země to má pojmenovaný jinak. Zřejmě si mel předtím region ktery mel LTE a ted mas region s 4G ale rozdíl v tom neni

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned dub 12, 2015 16:52

Dragoenix, opet snaha za kazdou cenu odpovědět, ale blbe, jako vždy u tebe standard..
Pokud jsi si nevšimnul, tak on tam nemá nic, ani 4G po vraceni zpet, jen 2G a 3G :roll:
Nezbyde nez reflashnout FW.
Napadlo mě, jestli ten šašek nestáhnul FW pro L730,
Ne, to by opravdu neproslo a telefon uz by se ani nezapnul.

Zeta
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: ned pro 23, 2012 12:41
Zařízení: Samsung Galaxy S9+
Bydliště: Brno

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Zeta » stř dub 15, 2015 13:22

Tak nevím, přeflashoval jsem to, ale LTE pořád nic. Můžu ještě zkusit po staru a natvrdo Navifirm + NCS, pokud se dostanu k nějaké aktuální verzi, která zná 735. Ale je to prostě divné. Na záruku se mi s tím nechce, tam by stejně udělali to co dělám já, flashnuli to.

Sentinel65
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 154
Registrován: úte pro 10, 2013 20:12
Zařízení: Honor 8

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Sentinel65 » stř dub 15, 2015 19:36

Dej vyhledat sit operatora rucne a 4G se ti objevi.

Zeta
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: ned pro 23, 2012 12:41
Zařízení: Samsung Galaxy S9+
Bydliště: Brno

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Zeta » stř dub 15, 2015 20:13

Super!! Já z toho stresoval, ale tohle mě nenapadlo vyzkoušet. Vyhledal jsem to ručně a už to naběhlo. Děkuji mockrát. :smile:

molca
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv led 15, 2015 17:09
Zařízení: Honor 9

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od molca » ned dub 26, 2015 14:03

Zdravim, pred nedavnem me v internet exploreru přestaly jit mapy.cz, a take google mapy, neda se snema normalne pracovat, nevim jak to popsat, aplikace jedou v pohode, nevite nekdo cim to je, nebo dela to take nekomu jinemu.

miple
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon led 20, 2014 19:59
Zařízení: sonyericsson

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od miple » pon kvě 11, 2015 20:44

Zdravím. Prosím radu, co mam kde špatně nastaveného? Jedná se o problém s Endomondem. Když jej spustím tak běží. Když se ale vrátím šipkou zpět, nebo tlačítkem home jdu na úvodní obrazovku.tak se endo vypne, zastaví. Prostě neběží na pozadí a nemohu na telefonu dělat nic jiného při zpuštěném endu.

stomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 60
Registrován: pon srp 19, 2013 14:48
Zařízení: Nokia Lumia 820

Re: Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od stomas » pát kvě 15, 2015 14:14

A máš povolený jeho běh na pozadí?

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mimonaut » pát kvě 15, 2015 14:37

nebo nemáš třeba zapnutý spořič baterie?

miple
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 97
Registrován: pon led 20, 2014 19:59
Zařízení: sonyericsson

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od miple » pát kvě 15, 2015 19:39

Mam povolen beh na pozadí i když je zapnutý sporic baterie

ManT
deaktivovaný účet
deaktivovaný účet
Příspěvky: 467
Registrován: ned kvě 17, 2015 17:43
Zařízení: ---

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ManT » úte kvě 19, 2015 20:41

Doporučíte mi L730 nejsou s ní nějaké problémy, dotyk, signál zpracování? recenzí moc není, tak se ptám zde, děkuji.
Liší se nějak 730/735 mimo přítomnost iLTE u druhé?
Beru tedy spíše 730 jen mě to zajímá, v srovnáních jsem mimo lte jiný rozdíl nenašel, líbí se mi moc oranžová ale nepohrdnu ani bílou, obě budou počítám lesklé ty polykarb. záda, šedo černá bude patrně softtouch povrch.

Tak 735ka stojí sice asi o pětset víc ale má bezdrátové dobíjení, tedy uzpusobený kryt, nevíte jestli je v krabičce i nabíjecí stojánek nebo se musí koupit?

Uživatelský avatar
rikardo
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: sob led 10, 2015 23:26
Zařízení: LG G2
Bydliště: okr.Louny

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od rikardo » úte kvě 19, 2015 21:20

Má jen přizpůsobení na bezdrátové dobíjení,ostatní si musíš koupit sám...jinak jsou stejné...

ManT
deaktivovaný účet
deaktivovaný účet
Příspěvky: 467
Registrován: ned kvě 17, 2015 17:43
Zařízení: ---

Nokia Lumia 730/735: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ManT » úte kvě 19, 2015 22:14

nj ja stale nevim, soucasna nabidka lumii az na 730 me vubec neoslovuje, muzu zustat verny androidu, tam si clovek musi chtw nechte uz vybrat a telefony byvaji kolem 5-8k perfektne odladene lg, lenovo,htc ci snad i posledni samsungy.
Co rikas na novou modelovou radu LG treba H440 SPIRIT v titan color, neni zlej jen nevim proc se vyrobce u teto a lonske, brani senzorum okolniho osvetleni k auto regulaci jasu, to mi proste hlava nebere

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů