Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Odpovědět
osso
smartguru
smartguru
Příspěvky: 685
Registrován: pát pro 17, 2010 22:31
Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x

Re: Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od osso » pát úno 05, 2016 13:28

Áno funguje :)

xHeretic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: ned lis 26, 2006 19:08
Zařízení: Windows Phone!

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xHeretic » pát úno 05, 2016 14:58

SamuelM4 píše:Mam problem na 830 telefon po case zacal robit bug zo zvukom. Samovolne od seba sa zvuk na telefone vypne myslim vsetky zvonenia hovor,sms, mail atd.(pri telefonovani hlas pocut) aj ked zvuk na mobile je zapnuty. ked telefon vypnem zapnem tak zvuky idu normalne. tato chyba sa objavuje nahodne zatial sa mi nepodarilo zistit kedy to spravy. Dakujem za pripadne odpovede.
Nám to dělá na L1020 i L930 ...oba s aktuální sw verzí, žádné insidery jsem netestoval.
Tak doufám že brzy vyjde ofiko W10M alespoň pro tu L930.

MichalFleece
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob úno 06, 2016 10:51
Zařízení: Lumia 830

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od MichalFleece » sob úno 06, 2016 10:53

Nevíte někdo, jestli je u L830 možné vyměnit pouze krycí sklo displeje? Prckem mi s telefon brousil parkety a displej je docela slušně poškrábaný... Pokud by šel vyměnit jenom digitizer, šel bych do toho, s displejem se mi to zřejmě neoplatí... :cry:

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od imperator » sob úno 06, 2016 12:10

pokial viem tak sa meni komplet s displejom aj kovovym ramikom

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned úno 14, 2016 11:23

Přesně tak, mění se to komplet.

Jerzy
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned říj 12, 2014 17:41
Zařízení: Lumia 735

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jerzy » pon úno 15, 2016 17:37

Jde vyměnit pouze krycí sklo ale je to docela pakárna https://www.youtube.com/watch?v=TJslpjYnL-oSám právě čekam na displej a budu si ho měnit..oprava v servise 5000+ .. displej ebay cca1500.

Uživatelský avatar
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1039
Registrován: úte čer 17, 2014 10:45
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Bydliště: North Bohemia

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od pogo8303 » pon úno 15, 2016 17:57

+ pár korun lepidlo + pokud jsi to v životě nedělal, na 99% se ti to nepovede + výsledek bude ve finále vypadat strašně. Zvlášť když tam vidím ty zbytky původního lepidla - tady na tom videu je názorně krásně vidět, proč to servisy nedělají, ve finále by na tom strávili tolik času, že bys za práci zaplatil minimálně to samý, jako za novej displej + výsledek nejistý.

Jerzy
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: ned říj 12, 2014 17:41
Zařízení: Lumia 735

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jerzy » pon úno 15, 2016 18:07

V tom máš pravdu měnit pouze digitizér je risk a nemusí se vyplatit...Já osobně budu měnit celý displej včetně skla a to zvládne podle mě každý kdo má dvě ruce...Odkaz jsem postnul pouze proto že to jde...rizika at si každý zváží sám.

Uživatelský avatar
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 236
Registrován: úte črc 09, 2013 14:54
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Bydliště: Slovensko

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ransot » úte úno 23, 2016 23:15

Neviem co robim zle ale nemozem spravit test mobilu cez program nokia Care Suite, vypise mi hlasku: Cannot locate proper test mode paskage for RM-984 /from 0 available / : toto mi napise ked chcem otestovat L 830.
No pri L920 mi to ide bez problemov... :?:

Bacon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pát črc 25, 2014 3:03
Zařízení: Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Bacon » úte úno 23, 2016 23:28

ransot píše:Neviem co robim zle ale nemozem spravit test mobilu cez program nokia Care Suite, vypise mi hlasku: Cannot locate proper test mode paskage for RM-984 /from 0 available / : toto mi napise ked chcem otestovat L 830.
No pri L920 mi to ide bez problemov... :?:
Taky mi to tak dělalo, musíš sehnat test mode package pro tvůj telefon. Celkově Nokia Care Suite má problém fungovat s 830/930, protože venku jsou neaktuální verze, které je ani neumí rozpoznat.

Uživatelský avatar
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 236
Registrován: úte črc 09, 2013 14:54
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Bydliště: Slovensko

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ransot » úte úno 23, 2016 23:33

a sakra.... :roll:

xHeretic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: ned lis 26, 2006 19:08
Zařízení: Windows Phone!

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od xHeretic » stř úno 24, 2016 0:04

Stáhni z Uloz.to verzi 5.5.132.1446 ta umí obě jmenované v pohodě.
Samozřejmě musíš mít onen test mode package pro každý daný model.

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od imperator » úte bře 01, 2016 12:36

Ked si date zvuk na maximum a pustite zvonenie alebo hudbu nechrasti vam to troska ? mne to nejak zacalo - ale ked dam dole kryt tak to moc nepocut ale ked ho prilozim tak to reze usi - samozrejme najlepsie pocut na najvysiu hlasitost...neviem ci tam vlastne tie chrastiace zvuky su aj ked je kryt otvoreny len tym ze nerezonuje tak ich akokeby nie je pocut ? na 730tke mi nic nereze usi a na 950 som tiez skusal kde co na maximum a tiez nic... jasne ten zvuk je otrasny same vysky atd...ale nechrasti tak

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » úte bře 01, 2016 17:40

Care Suite nemá problém ani s 830, ani s 930 s jakymkoliv FW/verzi OS.Test Mode package si Care Suite stahne samo, pokud mate vse spravne nastaveno, tj. i servery.

Bacon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pát črc 25, 2014 3:03
Zařízení: Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Bacon » úte bře 01, 2016 17:42

htcjirka: Ty se hodně orientuješ, mně se to nepodařilo :( Nebyl bys ochoten udělat nějaký aktualizovaný návod, vč. odkazů na aktuální software?

Uživatelský avatar
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 236
Registrován: úte črc 09, 2013 14:54
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Bydliště: Slovensko

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ransot » úte bře 01, 2016 18:41

Tiez mam problem s tym balikom: Test Mode package : tiez mi to nejde stiahnut a vlozit to tam..../L 830 /

kadol
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: stř říj 20, 2010 6:51
Zařízení: Lumia 830

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od kadol » pát bře 04, 2016 21:48

Nainstaloval jsem windows 10 na lumii 830 a jsem nemile prekvapeny, jak se vyrazne zhoršila kvalita fotek. Mate někdo take takovou zkušenost? Mate někdo informace o tom jestli toto vyřeší finální verze "desitek" nebo to zůstane tak jak ted? Celkove jsem s desítkami spokojený, ale ten fotak to všechno kazi. Asi bude lepší se vrátit na wp 8.1.
1. úprava: Po uvedení do továrního nastavení problém nejspíš zmizel. Ještě to dnes večer otestuju za šera.
2. úprava: Po čisté instalaci windows 10, je vše v pořádku. Výdrž mírně vyšší jak u osmiček, a fotoaparát už také ok.

Uživatelský avatar
malir66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát led 08, 2016 22:48
Zařízení: Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od malir66 » pát bře 18, 2016 6:55

Prosím všechny co mají ofiko update na W10M u L830 aby napsaly jestli stále bliká obrazovka jako u insider verzí. Vím že číslo sestavení je stejný ale co kdyby. Díky.

Uživatelský avatar
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2354
Registrován: pát srp 03, 2012 1:00
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od imperator » pát bře 18, 2016 7:23

po nainstalovani .107 blikala (teda parkrat ked store hladal aktualizacie appiek) ... urobilo dalsi update na .164 a zatial neblika

co som ale prekvapeny ze 830tka v niektorych ohladoch ide lepsie ako 950 - napr studene starty sprav telefonu alebo kalkulacky... tak neviem ci by som mal na 950tke urobit HR nakolko som mal 2x aktualizaciu firmwaru a updatoval som od .00 - ale zas ked si zoberiem ze na 830 je prechod z 8.1 tak neviem no... inak krasne mi to zanechalo vsetko - fotky, vsetky nastavenia, farby a rozlozenie dlazdic a vsetky app co som mal zaktualizovalo na najnovsie verzie... absolutne plynuly a bezbolestny prechod - dokonca kto sa tomu nerozumie ani by nevedel ze ma 10tky :D

Uživatelský avatar
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1039
Registrován: úte čer 17, 2014 10:45
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Bydliště: North Bohemia

Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze

Příspěvek od pogo8303 » pát bře 18, 2016 7:45

Ano bliká, bez nového fw prostě blikat bude...

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů