Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Odpovědět
Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12225
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Lumia 930
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » pon zář 22, 2014 15:49

Přes Nokia Care Suite se samozrejme downgrade udelat da a bez ztraty záruky.

herbert24
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: úte kvě 14, 2013 19:27
Zařízení: Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od herbert24 » pon zář 22, 2014 16:05

Mam takový pocit, ze jsem dopadl jako uzivatele IOS, ze jsem tím upgradem tlacen koupit novy tel

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Petulinek » pon zář 22, 2014 16:10

Udělej čistý flash na WP8.1 s Cyanem a budeš mít s nějakým sekáním aplikací atd. pokoj. Toto se stává pokud jsi po OTA updatu.

Arsea
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv kvě 15, 2014 17:12
Zařízení: Lumia 730

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Arsea » pát říj 24, 2014 20:42

Chci se zeptat, když obnovím svoji Lumii s WP 8.1 (Developer preview) do továrního nastavení, bude mít 8.0 nebo 8.1? :-)

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Petulinek » pát říj 24, 2014 21:49

8.1, systém zůstane nezměněn.

Stanley1357
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 10, 2014 18:39
Zařízení: Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Stanley1357 » stř lis 05, 2014 21:40

Měl bych dotaz i na majitele jiných Lumií. Cca měsíc až dva se mu stává, že se samovolně bez dotyku aktivují tlačítka zpět, domů nebo hledat. Stává se to taky někomu?

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od mimonaut » stř lis 05, 2014 22:19

Nemáš tam nějaký bordel a zaplou vysokou citlivost displeje?

Stanley1357
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv dub 10, 2014 18:39
Zařízení: Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Stanley1357 » stř lis 05, 2014 22:35

Vysokou citlivost zaplou mám a displej pravidelně čistím. Začalo se to dít po nějaký aktualizaci, ale po jaký už přesně nevím.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od TMASKA » úte lis 11, 2014 22:32

Poprosim moc o radu , uz fakt nevim co zkusit.
Kamaradovi na 720 prestalo najednou fungovat pripojeni k pocitaci , jak pam karta tak i pamet telefonu. Najednou nezobrazi i na kompech kde předtím nemel problém.Dnes jsem mu udelal tovarni nastaveni ale i tak to proste nepripoji.
Nevite prosim co s tim , nenastavuje se to nekde v nastaveni nebo to bude nejaka mechanicka zavada v mobilu , nebo něco jiného ? dekuji předem za jakekoliv info nebo radu.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12225
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Lumia 930
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » úte lis 11, 2014 22:34

Predpokladam, jine pc ci kabel jste zkouseli, pak tedy muze byt poskozen konektor microusb.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od TMASKA » úte lis 11, 2014 22:45

vse vyzkouseno , dokonce po pripojeni ke kompu se ale telefon nabiji , jako by v mobilu ke usb konektoru bylo odpojena karta a pam telefonu nebo co , v pruskumniku v telefonu je videt jak pam kartu tak i pam telefonu a vse na nich jede

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12225
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Lumia 930
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od htcjirka » stř lis 12, 2014 6:57

To, ze telefon dobiji nestaci, i tak muze byt poskozen konektor a take zrejme bude.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od TMASKA » stř lis 12, 2014 11:09

ok jde do servisu , dekuji za ochotu

herbert24
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: úte kvě 14, 2013 19:27
Zařízení: Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od herbert24 » ned lis 30, 2014 6:48

už jsem myslel, že mě u Lumie nic nepřekvapí, ale podařilo se.

Predevčírem večer mi glance screen vypl display napořád. Viděl jsem na vlastní oči, ve 22.00h se ukončil glance screen, tel. divně problikl, tak sem se chtěl podívat, co to bylo a display už se nerozjel.
Tlačítka normálně svítily na zmáčknutí zamykacího tlačítka, vibrovaly, telefon se dal prozvonit (zvonil dle druhé strany), ale zvuk žádný.
Den jsem vydržel, nic se nedělo.
Flashnutí problém zpravilo, nyní je vše OK.
Nějaký tip, co to bylo pro změnu tentokrát?

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od mimonaut » ned lis 30, 2014 10:25

To "divné probliknutí" je u poslední verze glance normální.
Možná stačilo udělat reset / restart pomocí tlačítek, není často třeba hned flashovat :-)

herbert24
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: úte kvě 14, 2013 19:27
Zařízení: Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od herbert24 » ned lis 30, 2014 21:30

No jo, ale já mam KO tlačítko hlasitosti dolu, takže resetovat nemohu :)

MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: úte lis 26, 2013 8:20
Zařízení: Lumia 720
Bydliště: Piešťany

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od MAKU19 » ned pro 07, 2014 9:38

:???: Má niekto skúsenosti s prenosom obrázkov pomocou NFC? Ja som skúšal preniesť obrázok z mojej 720 na inú Lumiu 1520 ale nepodarilo sa to. Mal som povolené NFC a zapnutý bluetooth ale obrázok sa nepreniesol. :-(

Proky_cze
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: stř čer 11, 2014 21:27
Zařízení: L950, L930, L920

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Proky_cze » ned pro 07, 2014 9:45

A měl jsi zapnutý i NFC? Jinak přenos mezi L820 a L920 bez problémů..

Sentinel65
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 155
Registrován: úte pro 10, 2013 20:12
Zařízení: Honor 8

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Sentinel65 » ned pro 07, 2014 9:48

Je treba mit na obou zarizenich zapnute BT i NFC. Na L720 a L735 funguje bez problemu.

Rousar
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát úno 06, 2015 17:31
Zařízení: Lumia 720

Nokia Lumia 720: Všeobecná diskuse

Příspěvek od Rousar » pát úno 06, 2015 17:53

Chci se optat.

Mám trochu obavy z poškrábání čočky na L720. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Už mě občas obtěžují všechny kryty. :tlem: Díky

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů