Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Odpovědět
ben81
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát dub 26, 2013 23:52
Zařízení: Lumia820

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od ben81 » stř říj 30, 2013 12:02

Zajímavé. Čekal bych, že místní formát pro Slovensko a ČR bude stejný nebo aspoň hodně podobný. Jestli máš u ČR tečku v čase, tak to máš nějak rozhozené a telefon je asi zralý na HR (pokud nepomůže volume down+power).
Ale jestli to s tím slovenským formátem vypadá dobře, tak možná můžeš zůstat u něj? :wink:

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mimonaut » stř říj 30, 2013 12:12

no, to mu asi nebude moc platné, měl by i názvy měsíců slovensky..

Nicméně Bigt: jsi si jistý, že předtím jsi měl dvojtečku? Některé verze ROM (myslím že německé, ale nejsem si jistý) měly chybu v zobrazování času při nastavení našeho regionu, takže jestli jsi flashoval na amber ručně nějakou jinou ROM, mohlo by to být tím..

Uživatelský avatar
bigt
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 334
Registrován: sob bře 30, 2013 11:15
Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Bydliště: Haná

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od bigt » stř říj 30, 2013 13:12

No právě že telefon mám pro český trh, všechny updaty jsem dělal přes NSU, s ROM si nijak nehraju a před přepnutím to byla normálně dvojtečka. Je to zapeklité

Martin1102
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: stř zář 11, 2013 13:33
Zařízení: předchozí L820 , stávajcící L930
Kontaktovat uživatele:

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Martin1102 » stř říj 30, 2013 13:16

s tečkou u času mám naprosto stejný problém, ale dvoutečka zmizla až po nainstalování GDR3, teď už je jen tečka, region mam samozřejmě cz..

a potýkám se také se stejným problémem ohledně MMS jako popisuje kolega výše, ovšem ja u VODAFONE, i když sem na netu přes wifi, mms prostě nepřijde, jen to napíše přijat medialní obsah a když dám stáhnout, pár vteřin se jako něco děje a zas to jen cinkne a nic... můžete někdo dát prosím přesnější návod jak a kde ste si to nastavili ručně? protože setmms od operátora očividně na tomto modelu nefachá jak by měla

Uživatelský avatar
bigt
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 334
Registrován: sob bře 30, 2013 11:15
Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Bydliště: Haná

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od bigt » stř říj 30, 2013 19:58

Problem solved: Byl jsem přeplý na Slovenštinu, vytáhl jsem baterku, dal baterku z5, po najetí přepl na češtinu a jede to. To sou občas bizarní problémy... :-D

Uživatelský avatar
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 469
Registrován: pon bře 11, 2013 18:41
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Carlosso » čtv říj 31, 2013 2:05

Jaká je poslední verze firmwaru u Amber?Aktualizoval jsem přes OTA a mám tam 3047.0000.1328.3002.Dlouho jsem tu nebyl tak nějak nemám přehled :)

Uživatelský avatar
Paffka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 20, 2013 13:14
Zařízení: Lumia 930 Black WP10 TP

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Paffka » čtv říj 31, 2013 7:38

Jj, ta je aktuální :)

Uživatelský avatar
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 493
Registrován: ned lis 29, 2009 15:26
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Bydliště: Liberecko

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od robsol » čtv říj 31, 2013 15:27

Fungují vám stránky Windows Phone App Studia? mě píše browser, že je nemůže nalézt (Chrome i IE)
Chtěl jsem si stáhnout GDR3, ale přes toto se nedostanu :-(

EDIT: Již fungují. Zřejmě nějaká údržba.

Uživatelský avatar
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 469
Registrován: pon bře 11, 2013 18:41
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Carlosso » čtv říj 31, 2013 16:07

Není,je ještě novější 3049,teď jsem to našel.

Uživatelský avatar
Paffka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 20, 2013 13:14
Zařízení: Lumia 930 Black WP10 TP

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Paffka » čtv říj 31, 2013 18:30

Máš pravdu, je ještě 3049, ale to není "čistá" verze - je to buď VDF nebo Swisscom...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv říj 31, 2013 18:36

Neni pravda,3049 ac omezene, existuje i v ciste verzi.

Uživatelský avatar
Paffka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 20, 2013 13:14
Zařízení: Lumia 930 Black WP10 TP

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Paffka » čtv říj 31, 2013 19:27

Tak tu Navifirm bohužel neukáže...

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Vitezslav2 » čtv říj 31, 2013 19:35

Můžete mi poradit?Mám trochu problám s focením v makro.Když chci vyfotit text,tak zaostří,chvíli je tam ostrý obrázek a pak to vyfotí úplně rozmazaně.Znamená to že Lumia 820 neumí fotit v makru?Nebo mám jen já tenhle problém.Moc díky za informaci.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv říj 31, 2013 19:39

Ne,jen to mas moc blizko predmetu,musis to trosku oddalit.Druhym resenim je ostrit manualne napr. s aplikaci Nokia Camera.Jinak na okraj, 820 neni moc dobra na foceni.

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od CageJ » čtv říj 31, 2013 21:20

820 nie je fotomobil ... nie je to najhorsie.. ale taky priemer, lepsi priemer...

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Vitezslav2 » čtv říj 31, 2013 21:37

htcjirka píše:Ne,jen to mas moc blizko predmetu,musis to trosku oddalit.Druhym resenim je ostrit manualne napr. s aplikaci Nokia Camera.Jinak na okraj, 820 neni moc dobra na foceni.
Jak to,ze neni dobra na focení.Mě připadá že fotí docela dobře.

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od CageJ » čtv říj 31, 2013 21:40

foti dobre, ale na L920 zdaleka nema.. cez den ako - tak ale v noci nic moc.. velky sum...
Fotak na urovni S2 - S3... O nieco horsi fotak ako N8 a pritom tusim stejny cip...

Radim Stehlík
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 445
Registrován: čtv zář 19, 2013 19:24
Zařízení: Nokia Lumia 640DS

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Radim Stehlík » pát lis 01, 2013 7:28

když si v nastavení fotky přepneš na DETAIL, tak ti to udělá krásnou fotku klidně z 5cm. Podle mých zkušeností ten rezim automatického rozpoznání scény nefunguje moc dobře.

Xyz0
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: sob dub 27, 2013 7:55
Zařízení: Lumia 820

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Xyz0 » pát lis 01, 2013 8:13

Vitezslav2 píše:Můžete mi poradit?Mám trochu problám s focením v makro.Když chci vyfotit text,tak zaostří,chvíli je tam ostrý obrázek a pak to vyfotí úplně rozmazaně.Znamená to že Lumia 820 neumí fotit v makru?Nebo mám jen já tenhle problém.Moc díky za informaci.
Na to je dobrá aplikace handyscan

Martin1102
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: stř zář 11, 2013 13:33
Zařízení: předchozí L820 , stávajcící L930
Kontaktovat uživatele:

Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Martin1102 » pát lis 01, 2013 11:30

bigt píše:Problem solved: Byl jsem přeplý na Slovenštinu, vytáhl jsem baterku, dal baterku z5, po najetí přepl na češtinu a jede to. To sou občas bizarní problémy... :-D

to mi teda povídej jak na to, radši sem ověřil že mam vše CZ , všude čeština, reset, nic pořád mám jen tečku...to opravdu musim vyndat i baterku ? :grin: to snad ne, začínám si připadat jako u mého prvního mobilu před 15 lety Sagem RC922- tam se taky po každé změně musela vyndat baterka :DD

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů