Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Odpovědět
JiriE
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: úte lis 01, 2011 10:30
Zařízení: Lumia 930

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od JiriE » pát dub 13, 2012 12:27

Jinak řečeno, "zatelefonuj" na číslo ##634#

Premoziteldraku
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv bře 01, 2012 21:10
Zařízení: Nokia

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Premoziteldraku » pát dub 13, 2012 12:33

Díky moc, takže když mi to ukazuje kolem 80mA, tak můžu počítat s tím, že ten odhad výdrže se bude ještě upravovat a časem se dostanu třeba na tu hodnotu dvou dnů?

haddd
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv úno 09, 2012 20:26
Zařízení: Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od haddd » pát dub 13, 2012 17:38

V současné době se ze své Lumie /T-mobile/ nemohu dovolat na jedno číslo - také T-mobile. Z ostatních telefonů se na něj dovolám, ale z Lumie ze svého čísla ne. Řekne mi to pouze, že jsem se dovolal na číslo T-mobile a hovor se ukončí. Trvá to už asi pět dní /dřív jsem se tam normálně dovolal/. Je chyba v Nokii nebo u operátora?

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Radek Hulán » pát dub 13, 2012 21:54

Nepříliš pozitivní zpráva. Nicméně Lumia odolávala velice dlouho, cca půl roku:
http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=242" onclick="window.open(this.href);return false;

VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 196
Registrován: úte zář 06, 2011 19:06
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od VNavrátil » sob dub 14, 2012 9:42

Jen mi nejde do hlavy, proč je to " nepříliš pozitivní zpráva". Pokud jste proti odemknutí, tak neodemykejte ale ostatní tuhle možnost třeba uvítají ;)

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Radek Hulán » sob dub 14, 2012 9:51

Odemknutí je typicky cesta pro warez do telefonu, což neocení vývojáři, a nasraní vývojáři jsou špatně pro uživatele. Jednoduchá trojčlenka.

U WP 7.0 to byla taky cesta pro upgrade na WP 7.5, ale to u nových mobilů není podstatné.

grafic
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: ned bře 11, 2012 14:06
Zařízení: Nokia LUMIA 950
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od grafic » sob dub 14, 2012 16:27

Osobně jsem vždy odemykal (android) kvůli tomu, že neoficiální ROMky byly v ledasčem lepší (rychlost, stabilita, funkce). U WP si myslím, že to k ničemu zásadnímu nebude, takže odemykat nebudu:)

breznyjan
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 19, 2012 21:30
Zařízení: lumia 800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od breznyjan » ned dub 15, 2012 13:13

k tem MMS: data mam zaple, jen mi prijde zprava ze mi prisla MMS a mam si ji vyzvednout na http://www.." onclick="window.open(this.href);return false;. :(

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned dub 15, 2012 13:18

Pouzij program nastaveni site z nokia collection.

breznyjan
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 19, 2012 21:30
Zařízení: lumia 800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od breznyjan » ned dub 15, 2012 13:24

tam mam jen o2 cz.. to nijak nejde změnit a pak tam je přidat apn, ale jak mam vědět všechny ty adresy a porty proxy s. :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned dub 15, 2012 13:28

V samostatnem programu nastaveni site neni jen O2,je tam i Vodafone i T-Mobile.cz,nyni jsem to zkousel.Vlozis kartu Vodafone a nastavi se me korektne Vodafone,vlozim zpet kartu O2 a nastavi se me O2..atd.
Pridat apn to uz neni v programu nastaveni site,to jsi v obecnem nastaveni..
Nastaveni site je samostatna aplikace.

breznyjan
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 19, 2012 21:30
Zařízení: lumia 800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od breznyjan » ned dub 15, 2012 13:37

ja to hledal v te aplikaci.. ok. tak nastaveni - mobilni sit - o2 cz, dat. připojeni zapnuto.. ale jak se dostat k tem mms? :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned dub 15, 2012 13:40

Jezisi spust jen aplikaci od Nokie nastaveni site a to je vse.Napise ti to ,ze telefon byl uspesne aktualizovan...atd.
Timto se ti nastavi automaticky jak pristup na internet tak MMS.
To jse vse,nic dal se nenastavuje.Pak uz ti budou chodit MMS normalne,pokud ale budes mit zapnuta data(ne wifi)
Pokud data vypinas muze se stat ,ze se MMS nedoruci a ulozi se na web.

breznyjan
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 19, 2012 21:30
Zařízení: lumia 800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od breznyjan » ned dub 15, 2012 13:42

zajimave. data mam stale zaple.. a odesilat mms mi take nejdou :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned dub 15, 2012 13:45

A co ti to napise?

breznyjan
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 19, 2012 21:30
Zařízení: lumia 800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od breznyjan » ned dub 15, 2012 13:49

nelze odeslat: multimedialni obsah v této zprávě. zkusit znovu

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned dub 15, 2012 13:52

Nemas nejakou blokaci od operatora?Internet pres operatora ti funguje?Restartoval jsi telefon po pouziti programu nastaveni site?
Pokud ani to nepomuze,nekdo tu kdysi resil neco podobneho a pomohl az HR.Nakopl si telefon metodami cab senderu apod.

breznyjan
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon bře 19, 2012 21:30
Zařízení: lumia 800

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od breznyjan » ned dub 15, 2012 13:56

blokace ne, internet v pohode, telefon restartovany

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » ned dub 15, 2012 13:58

Pak muzes zkusit jinou kartu s jinym operatorem napr. zada to bude chodit.Jeste muzes zkusit pridat APN manualne a jako posledni moznost HR.
Drive se daly parametry nastaveni MMS jeste doupravit a zkontrolovat z diagnosticke aplikace,jenze v nove verzi jiz tato moznost k dispozici neni..Ted jsem ve sve Lumii vystridal jeste T-Mobile a tam se take vse korektne nastavilo a fungovalo.Takze vsichni 3 operatori funguji ok.

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Robert Varga » pon dub 16, 2012 8:48

Tohle mi to psalo, když jsem to měl bloklé od operátora na pracovní simce.

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 51 hostů