Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Odpovědět
Uživatelský avatar
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: sob lis 24, 2012 15:33
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Bydliště: Milevsko

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Rehor J Zacek » čtv led 23, 2014 21:44

Jj, no vidíš, tohle by si člověk měl ukládat, aby to měl k použití, až to bude potřebovat....

Libas.Hm-kovo
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 23, 2014 21:38
Zařízení: Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Libas.Hm-kovo » čtv led 23, 2014 22:20

Zdravím s Lumií 920 jsem nadmíru spokojen, ale mám dotaz. Dnes jsem aktualizoval software mám verzi Lumia Amber a po aktualizaci, když jsem zamkl mobil na vypnutém displeji mi bliká levá strana jakoby šum v televizi a v tom hodiny. Snažil jsem se to vyřešit a přišel jsem na to, že když v nastavení - rychlý přehled dám vypnuto nedělá to, ovšem když zadám z nabídky náhled, interval nebo vždy zapnuto dělá to znovu. Nevíte někdo jak tuto chybu odstranit. Děkuji za odpověď.

Uživatelský avatar
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: sob lis 24, 2012 15:33
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Bydliště: Milevsko

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Rehor J Zacek » čtv led 23, 2014 22:30

Nešlo by to třeba něčím natočit a hodit na youtube?

Uživatelský avatar
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 247
Registrován: pon srp 19, 2013 13:51
Zařízení: Lumia 920

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od chytil123 » čtv led 23, 2014 22:47

Myslíte, že to bude v klidu pro mou L920? :-)

http://1url.cz/yGBJ

Uživatelský avatar
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: sob lis 24, 2012 15:33
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Bydliště: Milevsko

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Rehor J Zacek » čtv led 23, 2014 23:18

Co na to říct? Vidíme to samý, co Ty, tak vypadá to, že ano...

Libas.Hm-kovo
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 23, 2014 21:38
Zařízení: Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Libas.Hm-kovo » čtv led 23, 2014 23:22

Zítra to natočím a hodím sem odkaz pres leteckoupostu. ;-)

Uživatelský avatar
vklaus
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: úte lis 26, 2013 21:02
Zařízení: NOKIA Lumia 1020
Bydliště: Praha 9

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od vklaus » pát led 24, 2014 5:58

Včera se mi na 920 stala podivná věc - kolega se mi nejprve nemohl dovolat (nebyl jsem dostupný), dovolal se až po 5 minutách. Celou dobu přitom tel ležel na stole, kde je normální příjem. Pak přišel ke mě, zkusil to znovu a opět - dokonce jsem měl tel zapnutý, funkční a nic. Všiml jsem si jen jedné zásadní věci - vedle sloupečků se silou signálu nebylo žádné písmeno. Co to tedy bylo za stav?

Po vypnutí/zapnutí OK. Nikdy jsem (za 3 roky) takovou věc s WP nezažil. Je to "normální"?

Díky

Uživatelský avatar
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: sob lis 24, 2012 15:33
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Bydliště: Milevsko

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Rehor J Zacek » pát led 24, 2014 6:07

To se mi stalo taky a ne jednou...

Uživatelský avatar
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1482
Registrován: pon úno 12, 2007 10:54
Zařízení: Microsoft Lumia 950
Bydliště: Liberec

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Daniel Fibikar » pát led 24, 2014 8:10

Většinou za to může signál.

richtrj
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: stř říj 09, 2013 12:04
Zařízení: Lumia 830

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od richtrj » pát led 24, 2014 10:00

vklaus píše:Včera se mi na 920 stala podivná věc - kolega se mi nejprve nemohl dovolat (nebyl jsem dostupný), dovolal se až po 5 minutách. Celou dobu přitom tel ležel na stole, kde je normální příjem. Pak přišel ke mě, zkusil to znovu a opět - dokonce jsem měl tel zapnutý, funkční a nic. Všiml jsem si jen jedné zásadní věci - vedle sloupečků se silou signálu nebylo žádné písmeno. Co to tedy bylo za stav?

Po vypnutí/zapnutí OK. Nikdy jsem (za 3 roky) takovou věc s WP nezažil. Je to "normální"?

Díky
Já kvůli tomu jednou reklamoval i 720tku, pak jsem přišel na to, že mi to v Android telefonu udělalo také - telefon na stole signál plný a přesto nedostupný. Pak jsem vyměnil SIM. To samé. Pak jsem se šel hádat s Vodafonem, dával jsem supportní tickety, nikdo na nic nepřišel. Já už přitom měl podezření, že se mi v baráku překrývá signál dvou vysílačů a v rámci handoveru to nějak falíruje. Nakonec jsem změnil operátora (nyní O2) a žádné problémy s dovoláním od té doby nebyly.

Shrnuto, podtrženo: může to být i operátorem (ačkoliv to nepřizná) a místníma podmínkama...

Libas.Hm-kovo
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv led 23, 2014 21:38
Zařízení: Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Libas.Hm-kovo » pát led 24, 2014 10:02

Tak záhada pres noc vyřešena, nechápu to chtel jsem to teď natočit a už to nedělá. I tak dekuji za ochotu a kdyby se mi vyskytl nějaký dalsi problem urcite se sem na vás otočím. ;)

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1094
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od steelspace » pát led 24, 2014 10:36

Lidi si na to stěžují u Vodafonu.

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mimonaut » pát led 24, 2014 11:05

příspěvek o zmizelé dlaždici přeunut do správného tématu (operační systém WP): http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=136&t=35040" onclick="window.open(this.href);return false;

robert.b
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: stř led 22, 2014 10:57
Zařízení: Lumia 920

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od robert.b » pát led 24, 2014 12:05

ja mam ten isty problem s o2 na slovensku, obcas sa neda vytocit cislo, staci vypnut data resp. obnovit signal (vypnut, zapnut).. bude to asi tym operatorom..

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od CageJ » pát led 24, 2014 12:28

richtrj píše:
vklaus píše:Včera se mi na 920 stala podivná věc - kolega se mi nejprve nemohl dovolat (nebyl jsem dostupný), dovolal se až po 5 minutách. Celou dobu přitom tel ležel na stole, kde je normální příjem. Pak přišel ke mě, zkusil to znovu a opět - dokonce jsem měl tel zapnutý, funkční a nic. Všiml jsem si jen jedné zásadní věci - vedle sloupečků se silou signálu nebylo žádné písmeno. Co to tedy bylo za stav?

Po vypnutí/zapnutí OK. Nikdy jsem (za 3 roky) takovou věc s WP nezažil. Je to "normální"?

Díky
Já kvůli tomu jednou reklamoval i 720tku, pak jsem přišel na to, že mi to v Android telefonu udělalo také - telefon na stole signál plný a přesto nedostupný. Pak jsem vyměnil SIM. To samé. Pak jsem se šel hádat s Vodafonem, dával jsem supportní tickety, nikdo na nic nepřišel. Já už přitom měl podezření, že se mi v baráku překrývá signál dvou vysílačů a v rámci handoveru to nějak falíruje. Nakonec jsem změnil operátora (nyní O2) a žádné problémy s dovoláním od té doby nebyly.

Shrnuto, podtrženo: může to být i operátorem (ačkoliv to nepřizná) a místníma podmínkama...
U mna je chyba s aktivnym LTE ale technicke mi ju potvrdilo.

crixol
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: stř led 22, 2014 0:30
Zařízení: Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od crixol » pát led 24, 2014 20:47

Mám ten samý problém se signálem..tuknu na kontakt a hovor je hned prerusen a pri odesilani sms vybehne hlaska ze nejste v siti nebo tak neco, resim prepnutim do modu letadlo a zpatky pres dlazdici..L920 Vodafone

Uživatelský avatar
vklaus
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: úte lis 26, 2013 21:02
Zařízení: NOKIA Lumia 1020
Bydliště: Praha 9

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od vklaus » pát led 24, 2014 21:30

Jsem 14 let u T-Mobile, asi 3 roky stará SIM (bez LTE), 6 let na stejném místě v Praze. Tato "nedostupnost" se mi zatím nikdy a ani nikde jinde nestala. Snad ještě jedna okolnost - den před tím jsem konečně aktualizoval na GDR3/Black. Vše jelo na poprvé, žádný HR ani nic jiného jsem nedělal.

Ještě znovu dodávám - telefon nic nehlásil, měl "plný" signál, jen bez toho písmene. Zajímalo mě to tedy i z pohledu telefonu - co to je za stav, když mám plný signál, který ale jaksi "neexistuje".

Jinak samozřejmě díky všem za odpovědi a komentáře!

Uživatelský avatar
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: sob lis 24, 2012 15:33
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Bydliště: Milevsko

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Rehor J Zacek » pát led 24, 2014 21:38

To písmeno u signálu indikuje dostupnost datových služeb. E - edge, 3G. atd... Ale ty čárky bez písmene indikují, že telefon je přihlášen v síti a můžeš volat a psát sms...

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2935
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od mimonaut » pát led 24, 2014 22:27

čili jsi na 2G bez edge.

Uživatelský avatar
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: sob lis 24, 2012 15:33
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Bydliště: Milevsko

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Rehor J Zacek » pát led 24, 2014 22:44

A nemělo by tam být v tom případě jen G?

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 930/925/920 a 900“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů