Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Odpovědět
matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 214
Registrován: úte led 24, 2012 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od matko882 » čtv bře 07, 2013 18:58

a aka je posledna aktualizacia?
ja mam:
verzia operacneho systemu 8588.136
cislo revizie firmwaru 8853.12440

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 07, 2013 19:05

Firmware mas starsi,posledni jest 8858.12480

matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 214
Registrován: úte led 24, 2012 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od matko882 » čtv bře 07, 2013 19:09

tak v Navifirm je...len to cislo 059P683 mi nenajde...mozem pouzit ine?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 07, 2013 19:26

Ano muzes,ale stahni/zalohuj si puvodni firmware(i klidne starsi sestaveni) v pripade potreby budouci reklamace.
Jinak Nokia Care Suite novy/posledni firmware pro 059P683 najde,takze nevim proc to porad tahate zbytecne pres Navifirm.

Obrázek

matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 214
Registrován: úte led 24, 2012 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od matko882 » čtv bře 07, 2013 19:31

nokia care suite mi naslo aj na moje cislo...firmware 12480...cize netreba zalohu?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 07, 2013 19:34

Ano,tim padem neni potreba,psal jsem ti to nahore,ze Nokia Care Suite ho vidi a doplnil o screen ;-)

matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 214
Registrován: úte led 24, 2012 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od matko882 » čtv bře 07, 2013 19:34

akurat ked ja som odoslal musel si aj ty :) lebo hned ma napadlo skusit cez care suite priamo :D

este dotaz nakoniec neni pre 7.8 SVK ked mi ju neponuka? a vyhladavanie mi neponukalo google iba seznam.cz ale to bolo na 8588.12440

najlepsie je flashovat s baterkou na 100% nie?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 07, 2013 19:40

Ted jsem tvuj dotaz malinko nepochopil,napsal jsi to moc zmatene pane.Zkus to lepe formulovat.
Jinak ano nejlepe 100% nabitou baterii.

matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 214
Registrován: úte led 24, 2012 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od matko882 » čtv bře 07, 2013 19:43

vravelo sa ze WP7.8 ma mat uz podporu slovenciny...ale mam len cestinu...a ze by to malo mat aj vyhladavanie cez google ale mam len seznam.cz a bing

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12232
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 07, 2013 19:45

To byly famy samotnych uzivatelu,Micorsoft nic takoveho nikdy nesliboval,slovensky jazyk tedy neni ani planovany neni.Maji ho tedy az uzivatele WP8.
Vyhledavac - ceske firmwary maji prave Seznam + Bing,cizi firmwary maji napr. Bing + Google.

matko882
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 214
Registrován: úte led 24, 2012 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od matko882 » čtv bře 07, 2013 19:49

jasne uz chapem...diky moc

DanekM[CZE]
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob lis 03, 2012 12:43
Zařízení: Lumia 900

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od DanekM[CZE] » ned bře 17, 2013 8:54

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat,jestli někdo nevíte jak nahrát ROMku do Lumie 900(mimo smartservis a atf box). Za pomoc vám budu opravdu vděčný. Předem děkuji moc.

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Flynn » ned bře 17, 2013 8:58

Jakou ROMku máš na mysli?

DanekM[CZE]
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob lis 03, 2012 12:43
Zařízení: Lumia 900

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od DanekM[CZE] » ned bře 17, 2013 9:58

Jakoukoliv(pro 7.8) ať pomocí ní mohu dělat screenshoty,instalovat neoficialní aplikace(folders,wph tweaks,..) Kdybych psal nesmysly,tak se predem omlouvam. Moc tomu nerozumim. :D

Uživatelský avatar
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 470
Registrován: pon led 21, 2013 10:21
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Simon » ned bře 17, 2013 10:40

Spíše udelej Unlock. Pak si múžeš instalovat Home made aplikace

DanekM[CZE]
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob lis 03, 2012 12:43
Zařízení: Lumia 900

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od DanekM[CZE] » ned bře 17, 2013 11:12

A to se dělá prosím jak?

Uživatelský avatar
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1591
Registrován: pon říj 31, 2011 15:35
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Flynn » ned bře 17, 2013 11:24

Ono to asi pro L900 nebude tak jednoduché. pro začátek si přečti tohle:

To be able to flash a custom rom to your Nokia Lumia 900, 800, 710, you need to have the qualcomm bootloader on your phone.
To get this, you need to follow a nice tutorial for Lumia 710, but for Lumia 800 and Lumia 900 you need a couple more things:
1. You need ATF flasher box
2. You need good soldering skills or the special atf cables from gpg industries
Here's a tutorial to SIM-Unlock a Lumia 800: http://forum.gsmhosting.com/vbb/f609...orial-1564470/" onclick="window.open(this.href);return false;
This is almost the same procedure for "bootloader-unlocking" your Lumia 800 and Lumia 900. You just do not need to click SP-Unlock, you need to click "boot repair" (and select qualcomm, of course).
Here's the thread of the special cables: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2112984" onclick="window.open(this.href);return false;
So, if you don't want, or can't buy such a box, check for a local phone repair shop in your town/city. If they have ATF, i'm sure they can do this for you for a small amount.


Potom se pro podobné případy nauč navštěvovat web XDA Developers (já jsem bapř. pro tebe čerpal z konkrétního vlákna): http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=38792349" onclick="window.open(this.href);return false;

A pokud tomu "moc nerozumíš", přemýšlej raději o pomoci od SmartServisu. Potřebuješ plně odemčený telefon a nejlépe nějakou custom ROM, která je vybavena mnoha důležitými aplikacemi. Možností je více. Zádrhelem může být jedině to, že u L900 to zřejmě nebude tak jednoduché - tedy alespoň podle toho, co jsem se dočetl.

DanekM[CZE]
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob lis 03, 2012 12:43
Zařízení: Lumia 900

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od DanekM[CZE] » ned bře 17, 2013 11:37

Také jsem čerpal z XDA Developers. Jinačí způsob odemknout zařízení jsem nenašel, tak proto jsem se zeptal zde. I přesto děkuji za pomoc. :) Kdybyste přišli na jinači způsob,jak odemknout nebo nahrat ROMku do L900,tak bych byl rád za každý návod.

DanekM[CZE]
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob lis 03, 2012 12:43
Zařízení: Lumia 900

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od DanekM[CZE] » ned bře 17, 2013 12:40

A tohle jete funguje ? http://wmmania.cz/clanky/navody/nokia-l ... e-unbrand/" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Manek49
smartguru
smartguru
Příspěvky: 717
Registrován: čtv led 13, 2011 22:40
Zařízení: iPhone 5C
Bydliště: Horní Branná

Nokia Lumia 900: Všeobecná diskuze

Příspěvek od Manek49 » ned bře 17, 2013 12:43

To sice funguje, ale takhle nahraješ pouze oficiální a tudíž neodemčený firmware.

Odpovědět

Zpět na „Nokia Lumia 930/925/920 a 900“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů