Padfone 2

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Asus ZenFone, PadFone a dalším…
Uživatelský avatar
Rados92
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: úte lis 03, 2009 16:26
Zařízení: Asus Padfone
Bydliště: Opava

Padfone 2

Příspěvek od Rados92 » ned pro 30, 2012 12:15

Uvažuji o padfone 2, ale nikde jsem nenašel to, že by k němu měla jít připojit klávesnice, ani že v balení je tužka s bluetooth. Nevíte jak to je?

Uživatelský avatar
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: úte zář 25, 2007 17:21
Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Bydliště: Kamenice u Prahy

Padfone 2

Příspěvek od aeon101 » pon pro 31, 2012 6:40

Je to bohuzel tak...v baleni zadna tuzka ani pouzdro. Vse, vcetne klavesnice (ta nebude original pokud vim, ale pouze bluetooth kompaktibilni od Samsungu treba http://www.sunnysoft.cz/zbozi/033PSA-34 ... 1-7-0.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) musis dokoupit. Takze uz drahy pristroj, drazsi nez jednicka, se spoustou hardwaroveho omezeni bude jeste drazsim...

Uživatelský avatar
Rados92
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: úte lis 03, 2009 16:26
Zařízení: Asus Padfone
Bydliště: Opava

Padfone 2

Příspěvek od Rados92 » pon pro 31, 2012 22:13

No tak jak jsem myslel, tady to nebudu psát, dám to sem > http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 41#p272641" onclick="window.open(this.href);return false;

jak to vypadá. Ale tedy padfone 2 ještě není na trhu a už mně zklamal.

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Padfone 2

Příspěvek od Davedroid » úte led 29, 2013 7:33

Koupil jsem Padfone 2 a prosim o radu. Ac mam ful limit ok , zapnute datove prenosy pres i jiny nez wifi site, tak mi nelze pripojit a prenaset data. Ani webprohlizec ani Play store nic. Jakmile dam sim do jineho tel funguje. Jakmile se pripojim pres wifi take. Ale v Padfonu mi to vzdy hodi hlazku neco jako chyba proxyserveru nebo neco s proxy.
Prosim, nevite co s tim? Diky moc

Uživatelský avatar
Baset
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte led 15, 2013 14:17
Zařízení: Asus Padfone 2 , Galaxy S , Galaxy Note

Re: Padfone 2

Příspěvek od Baset » úte led 29, 2013 18:15

Zkus od někoho půjčit jinou sim jestli data budou fungovat nebo ne?

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2076
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Padfone 2

Příspěvek od koumes » úte led 29, 2013 18:34

To Davedroid A co aktualizace systemu?Skus to pres wifi.Pak uvidis.Nebo jen reset na wifi a po nabehnuti ti mozna vyskoci aktualizace na market.Pak by melo jit vse.
Anebo rovnou udelej HR a uvidis.

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Padfone 2

Příspěvek od Davedroid » úte led 29, 2013 20:16

Diky, uz jsem ro nasavil. Pomohl mi oerator slo o nadefinovani pristupoveho bodu APN.

Jeste dne drobnosti: Vypnul jsem vsechny zvuky, ktere by mohli vydavat tlacitka, ale co zustalo, cvakani klaves klavesnice na internetu. Jestli nebudete vedet, kdyz tak cinknu na Asus odporu. Uz jsem tam volal s tim ripojenim a poslali mi odkaz na instrukci od operatora.
Jo a neporadili byste nejakou aktualne funkci ak dostani apku na you tube downloade r?
Diky

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Padfone 2

Příspěvek od Davedroid » úte led 29, 2013 21:15

...tak na klapani klaves jsem uz prisel, neco je podnastyvenim zvuku, ale neco je i ood nastaveni jazyku a zadavani. Vsechno vypnuto i tam a uz nic neklape:-)
Jinak pristroj spickovej, kvalitne zpracovanej, nadupanej, nadstavba jednoducha a prijemna. A to nej je, ze prijdu domu, sup do tabletu a je tam vse tak jak v mobilu. Pak zase sup s telefonem z docku a zase mam vsechno, co jsem udelal na tabletu je v mobilu. Pohodicka:-)
Jedine minus, co mne napada, ale mozna se mnou nebudete souhlasit, kez by byla stejne ogumovana zada telefonu jako tabletu. Bojim se, ze mi telefon vyklouzne z ruky. Zada tabletu jsou pogumovana velmi prijemne. Neklouze to v ruce. Telefon ma zada z nejakeho kvalitniho plastu a boky z kovu, coz by mohlou vyklouznout. No uvidime. Jinak spicka.

Petr008
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř led 30, 2013 19:58
Zařízení: PadFone2

Padfone 2

Příspěvek od Petr008 » stř led 30, 2013 20:08

Tak mám již druhý přístroj PadFone 2, první jsem reklamoval protože mi nefungovalo wifi a měl jsem problém při připojení přes 3g s proxyserverem(ale to se opraví, pokud zadáte nový APN dle nastavení operátora). WiFi problém jsem ale nevyřešil, takže i druhý přístroj vrátím a PadFone 2 už znovu neberu. Jak jsem googloval, tak asi není problém v přístroji, jelikož wifi sítě vyhledává, občas připojí, ale občas ne a síť pouze uloží a už se k ní nepřipojí. Zkoušel jsem to na více sítích a nejsem schopen říct, proč se ke které wifi síti připojí a ke které ne, většinou se nepřipojí, pokud je tam nějaké zabezpečení, nejvíce problémů má s WPA2, ale jak jsem již psal to je SW problém s ICS(nyní v tel 4.1.1). Když síť tedy pouze uloží a já opět zadám požadavek na připojení a stále se nedaří, tak nakonec tel vypíše že síť je mimo dosah. Čekat na přáípadný upgrade se mi nechce u takhle drahého telefonu a do budoucna ho flashnout taky nechi,takže raději koupím jiné zařízení než se pořád trápit do další možné nápravy SW.

Petr008
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř led 30, 2013 19:58
Zařízení: PadFone2

Padfone 2

Příspěvek od Petr008 » stř led 30, 2013 20:13

Ještě možná že SW nesprávně komunikuje s určitými chipsety některých wifi routerů, každopádně je to problém se zabezpečením sítě. Sítě, které jsou otevřené se připojují celkem bez problémů. Dokonce jsem byl připojen i při filtrování Mac adres, ale aniž bych cokoliv změnil v telefonu nebo na síti, druhý den najednou opět telefon udělal pokus o připojení, a nic, síť pouze Uložil, ale nepřipojil se k ní.
Problém s 3g sítí je asi způsoben tím, že si k telefonu necháte vystavit novou micro Sim a ta není správně nakonfigurovaná pro asus, ale to si člověk opraví během pár vteřin.
Ostatní funkce tel jsou naprosto v pořádku, telefon reaguje velice svižně, display je zřetelný a celé to balení je pěkné, to ale problémy s připojováním neuspokojí.

Uživatelský avatar
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: úte zář 25, 2007 17:21
Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Bydliště: Kamenice u Prahy

Padfone 2

Příspěvek od aeon101 » stř led 30, 2013 20:20

Tady ten problem jsem registroval i u Padfone 1, Galaxy Tab 7, Galaxy Tab 7.7 i v minulosti a to pouze v me domaci siti...vse vyresil tvrdy restart zarizeni i routeru a opetovne nastaveni. Nevim proc, ale u tabletu jsem to musel vzdy takhle resit. U telefonu nikdy. Kazdopadne to neni duvod k vraceni dvojky. I kdyz je pro mne uzivatelsky o tridu niz nez jednicka, nezaslouzi si to...

Petr008
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř led 30, 2013 19:58
Zařízení: PadFone2

Padfone 2

Příspěvek od Petr008 » stř led 30, 2013 20:44

Hard Reset jsem dělal i u vráceného modelu i u tohoto modelu, ale nepomohlo. Asi to zkusím ještě teď naposled, ale za poslední týden jsem telefon včetně instalací nastavoval už alespoň 4x. Byl bych velice rád, kdybych ho nemusel vrátit, jsem jinak velmi spokojený.
Ale takhle je to využití pro mě jen poloviční, potřebuji se na tel. maximálně spolehnout.

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Padfone 2

Příspěvek od Davedroid » čtv led 31, 2013 22:47

Jinak AP2 vypada fakt luxusne, furt se na nej nemuzu vynadivat. Fakt velmi kvalitni. Spickove materialy, zpracovani, nsdherny displej. A spojeni s tabletem me fakt bavi. I mu odpustim nejakou tu drobnost

Uživatelský avatar
Baset
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte led 15, 2013 14:17
Zařízení: Asus Padfone 2 , Galaxy S , Galaxy Note

Re: Padfone 2

Příspěvek od Baset » čtv led 31, 2013 23:19

Když už jsme u toho... nemáte problém s detekcí u GooglePlay ??? ...
nechce semi teď za boha při vložení do tabletu hlásit jako tablet a všechny aplikace pro tablet píší "nekompatibilní zařízení"

A mám pocit že to je od doby co jsem nainstaloval a spustil Nová Launcher

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Padfone 2

Příspěvek od Davedroid » pát úno 01, 2013 8:07

Zatim jedni minus za mne, prijde mi, ze telefon je fakt tichy. At uz zvoneni nebo media i ori maximalni hlasitosti jsou slyset jako u ostatnich telefonu pri strednim nastaveni. Venku venku pak snadno zvoneni preslechnu. Sms jsem snad slysel jen jednou. :-(

Uživatelský avatar
Baset
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte led 15, 2013 14:17
Zařízení: Asus Padfone 2 , Galaxy S , Galaxy Note

Re: Padfone 2

Příspěvek od Baset » pát úno 01, 2013 9:10

No tak je pravda ze hlasitost by mohla byt lehce vyšší ale zazil jsem i horší telefony :-P...

Jinak předchozí dotaz stále nevyresen...

A ještě bych se chtěl zeptat zda mate zkusenosti s BT stylu sem pro jedničku jestli zde taky funguje správně a jak zkušenosti s nim mate popřípadě nějaký vhodnější stylus..??


Jo a jeste jedna podstatna vec...muzete vyzkouset jestli se vam nahodou lehce nehybe sklicko fotoaparatu...mam jiz treti kus a poprve jsem to nezkousel to jsem reklamoval tablet ale podruhe jsem reklamoval pave kvuli tomu sklicku a ted to je zase uvolneny ... v tydnu chci vjadreni od asusu jestli je to pouze pouzitym usazenim cocky nebo je to vada...

Tak by me zajimalo jetli to dela i vam...ze kdyz polozite lehce prst na sklicko a budete kmitat ze strany na stranu tak se bude lehce v tom krouzku pohybovat...

Petr008
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř led 30, 2013 19:58
Zařízení: PadFone2

Padfone 2

Příspěvek od Petr008 » sob úno 02, 2013 17:54

Tak sklíčko foťáku se mi na Padfone2 nijak nehýbe. Co se týče aplikací GPlay, tak jsem také žádnou nekompatibilitu s tabletem nezaznamenal, je se mi asi 2x stalo, že při instalaci aplikace mi vyskočila hláška chyba balíčku a nic se neinstalovalo, ale na druhý pokus to pak vyšlo, takže OK. Jinak teké souhlasím, že tel. je celkově tišší, mě to nijak nevadí. Nakonec jsem se rozhodnul, že přes ten problém na wifi si tel nechám a budu doufat v brzký update firmwaru, protože tel je jinak opravdu parádní. Baterka zatím drží supr a přes recenze, kde haní, že display mohl mít novější technologie(retina), tak zatím jsou z něj všichni nadšení. Radí, že se na tel nemá dávat folie, kvůli zasouvání do tabletu, aby se nezasekl, ale já ten velký display nechci nechat napospas škrábancům, tak to vyzkouším. Jinak jsem zvědav, kdy se objeví nějaký výrobce s pěknou klávesnicí pro Padfone 2, zatím je prý kompatibilní od Samsungu klávesnice přes BT, ale chtělo by to nějaký pěkný dock, ať se dá na tom slušně psát, zatím se nic moc nenašel http://www.padfoneclub.com/page.php?25" onclick="window.open(this.href);return false;.
Se stylusem zkušenosti nemám, asi bych ho nevyužil nevím...

Uživatelský avatar
Rados92
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: úte lis 03, 2009 16:26
Zařízení: Asus Padfone
Bydliště: Opava

Padfone 2

Příspěvek od Rados92 » sob úno 02, 2013 18:54

Stylus je první věc co mi vadí že tam nění. Už kvůli toho telefonování, vem čert psaní s ním...

Uživatelský avatar
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: úte zář 25, 2007 17:21
Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Bydliště: Kamenice u Prahy

Padfone 2

Příspěvek od aeon101 » ned úno 03, 2013 9:54

Dokovaci klavesnice nebude, vyflakli se na to stejne jako na stylus a pekne pouzdro, co bylo v baleni v jednicce. Ja jsem z dvojky velice zklamany a nesel bych do ni ani nahodou. Vysolit o pet tisic vice a pak jeste investovat do prislusenstvi. Nepekny marketing...

Uživatelský avatar
Rados92
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: úte lis 03, 2009 16:26
Zařízení: Asus Padfone
Bydliště: Opava

Padfone 2

Příspěvek od Rados92 » ned úno 03, 2013 13:21

Mi budou vráceny peníze za AP1, a bylo mi nabídnuto jako kompenzaci místo toho AP2, ale rozmýšlel jsem celý víkend a nejdu do toho. :x :-(

Odpovědět

Zpět na „Asus telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host