Udělala jsem tedy factory reset a bylo to ještě horší, kromě již zmíněných problémů mi to neustále měnilo obrázek na lock screen na nějaký výchozí (a po jejich vymazání už nešlo obrázek změnit vůbec) a systém se mi dokonce dvakrát kousl tak, že jsem musela tablet násilně vypnout. Také mi začaly padat prakticky všechny "universal apps" a Edge nešel spustit vůbec.
Teď probíhá další factory reset, tentokrát bez zachování osobních dat, tak jsem zvědavá. Ale musím říct, že zatím jsou Windows 10 dost katastrofa a bojím se, co představí pro mobily. Moc času jim nezbývá. Jestli to bude stejně nespolehlivé jako velké Windows 10, tak potěš Bůh

Mimochodem, co nové insider buildy, zlepšilo se to v nich aspoň trochu?
edit: vůbec mi nefunguje připojení ke vzdálené ploše. Máme doma server s Windows Home Server 2011, na který se přes vzdálenou plochu připojím z Macu, z iPadu, z iPhonu, z WP 8.1, z Linuxu, ale z Windows 10 ne, zahlásí to chybu, že nemám oprávnění a skončí to. Nejde nikde nastavit jméno ani heslo, dá se zadat jen jméno počítače nebo IP adresa a to nestačí, je tam samozřejmě přístup pod heslem. To je také normální?