Windows 8CP a Windows Phone 7.

Diskuze věnovaná všemu, co se točí okolo systémů Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od pinhead » čtv bře 01, 2012 10:12

Ahoj,požíváte někdo Windows 8 a WP 7 ? Nejsou nějaké problémy ?

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1096
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od steelspace » čtv bře 01, 2012 10:33

Windows Phone 7 tady používají asi všichni. A nějaké problémy jsou. Proto tady to fórum je.
Diskuze o Windows 8 sem nepatří.

mmajo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pon říj 31, 2011 11:14
Zařízení: HTC Titan, Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od mmajo » čtv bře 01, 2012 10:35

Já myslím, že se ptal jestli jsou problémy s používáním Windows Phone 7 na Windows 8CP.... Hned bych ho za tu otázku neodsuzoval.. :)

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od pinhead » čtv bře 01, 2012 10:43

Jo,na to jsem se ptal. Je mi jasné ,že zde jsou jen ti kteří používají WP7 8-)
Asi jsem to jen blbě napsal...

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1096
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od steelspace » čtv bře 01, 2012 11:15

WP7 a W8 jsou dva rozdílné systémy. Nevím jaké problémy tedy myslíš.

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od pinhead » čtv bře 01, 2012 11:22

Jestli funguje Zune,jestli mi najdou přístroj a tak...

fscz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 61
Registrován: úte zář 27, 2011 19:39
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 800
Bydliště: Praha

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od fscz » čtv bře 01, 2012 12:28

Chápu tvůj dotaz. Nainstaloval jsem si Zune, připojil Mozarta a jedu. No probleme :)

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1096
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od steelspace » čtv bře 01, 2012 12:54

pinhead píše:Jestli funguje Zune,jestli mi najdou přístroj a tak...
W8 jsou stejné jako W7 + Metro (WinRT), takže tam problém určitě nebude.

pinhead
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon pro 20, 2010 19:22
Zařízení: LG G3 32GB
Bydliště: Kladno

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od pinhead » čtv bře 01, 2012 12:58

Tak to risknu :) Jako kdysi W7 v betě,tak naperu do pc W8 CP. Jak píše fscz,tak je to bez problémů.Dík

Uživatelský avatar
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od Martin Suchan » čtv bře 01, 2012 13:18

steelspace píše:W8 jsou stejné jako W7 + Metro (WinRT), takže tam problém určitě nebude.
No tech zmen je tam o hodne vice - ono uz jen to WinRT je docela big deal, viz toto:
http://stackoverflow.com/questions/7416 ... 03#7424103" onclick="window.open(this.href);return false;

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1096
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od steelspace » čtv bře 01, 2012 14:20

WinRT je ale úplně odizolované a samostatné od Win32 API.

katraris
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 137
Registrován: čtv led 12, 2012 19:59
Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od katraris » čtv bře 01, 2012 16:19

Zatím funguje bez problémů. Použití jako na Win 7 se Zune. Po uvedení W8 a WP8 očekávám synchronizaci prostřednictvím metro aplikací Windows 8 (Music, Photos, Video) bez Zune.

Uživatelský avatar
dwbmb
smartstar
smartstar
Příspěvky: 943
Registrován: pon lis 29, 2010 1:32
Zařízení: Lumia 820, 930

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od dwbmb » čtv bře 01, 2012 16:50

steelspace píše:
pinhead píše:Jestli funguje Zune,jestli mi najdou přístroj a tak...
W8 jsou stejné jako W7 + Metro (WinRT), takže tam problém určitě nebude.
Pokud si dobře pamatuju, tak na Windows 8 Developer Preview nešlo Zune vůbec nainstalovat, takže položený dotaz je dostatečně opodstatněný.

Uživatelský avatar
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Příspěvky: 845
Registrován: stř led 28, 2009 10:14
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Bydliště: Ústí nad Labem

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od Vlasta W. » čtv bře 01, 2012 17:28

Steelspace: Když nechápeš otázku, mohl by sis prosím příště ušetřit zbytečné příspěvky? Díky. Jinak samozřejmě vzhledem ke spekulacím o konci Zune SW je ten původní dotaz zcela legitimní.

Uživatelský avatar
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od Martin Suchan » čtv bře 01, 2012 23:26

Jen takové upozornění - ve Windows 8 CP nefunguje emulátor pro Windows Phone, tak pokud vyvíjíte aplikace a nemáte dosud (odemčený) telefon, tak nebudete moci testovat!

Uživatelský avatar
starik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: stř led 26, 2011 12:32
Zařízení: Lumia 950 XL, Band 2
Bydliště: Brno

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od starik » pát bře 02, 2012 9:54

Stejně tak jsem četl, že nejde pro WP7 vyvíjet pod VS 11 Beta. Škoda, chtěl jsem si touto kombinací pořešit prostředí na novém stroji.

Uživatelský avatar
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1138
Registrován: pát bře 11, 2011 10:48
Zařízení: Nokia Lumia 925
Bydliště: Praha

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od Martin Suchan » pát bře 02, 2012 9:57

Ve Windows 8 je mozne normalne vyvijet ve Visual Studio 2010, teda akorat s tim nefunkcnim emulatorem, pokud ma clovek x64 verzi Windows.
Ja dal upgrade z Windows 7 na Win8 CP a za hodinky jsem mel ready system se vsemi puvodnimi apliikacemi a nastavenim, pohoda :)

Uživatelský avatar
Robert Varga
smartguru
smartguru
Příspěvky: 607
Registrován: ned dub 03, 2011 15:07
Zařízení: HTC Titan

Windows 8CP a Windows Phone 7.

Příspěvek od Robert Varga » pon dub 16, 2012 8:30

Btw emulátor je již s nejnovější (tango) verzí SDK pro VS2010 plně funkční.

Odpovědět

Zpět na „Windows 8.1 & Windows 10“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti