T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od TMASKA » pon srp 31, 2015 8:36

Ahoj , mate prosim nekdo konkretne na tomto modelu nahozene 10 - sitky ?
chci se zeptaj jestli jste jen upgradovali nebo delali cistou instalaci a jak 10-sitky na tomto zarizeni behaji ? dekuji predem za kazde info

Thompson
smartguru
smartguru
Příspěvky: 671
Registrován: stř zář 10, 2008 13:41
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Kontaktovat uživatele:

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od Thompson » pon srp 31, 2015 10:29

To je ten z Black Friday?Počkal bych na ofiko W10 with bing.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od TMASKA » pon srp 31, 2015 12:28

ano je to z cerneho patku , blba otazka ale verze bing nenabizi jeste aktualizaci na 10 ?

IgorVysoky
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon pro 30, 2013 20:02
Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od IgorVysoky » pon srp 31, 2015 13:30

Ja to mam, uz vyse 4 tyzdnov, vynutil som to manualne a robil som cisty upgrade bez HR po samotnom upgrade. Vsetko funguje tak ako ma, neide to uplne rychlo, ale porovnatelne s W8. Akurát sa dlhsie zapina a vypina, no nevidim v tom problem.

Co vsak vidim ako problem je neaktualny firmware, teda automaticky tablet mod /continuum/ nefunguje a treba to prepinat manualne. Taktiez nefunguje Office Mobile apps a treba na to pouzivat Office 365.

Ak mas akekolvek otazky skusim na nich odpovedat pokial to bude v mojich moznostiach technických a casovych :D

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od TMASKA » pon srp 31, 2015 13:56

No desitky uz mam jak na notebooku tak i na tablete asus vivo tab note 8 , takze tady je na silu mit nemusim , takze tak nejak pises ze na 8.1 to jelo ( zatim ) rychleji nez prijdou nejake aktualizace od asusu nebo microsoftu ? ( sice zas pises zes nedelal tovarni nastaveni nebo cistou instalaci treba po prvni aktualizaci , coz je asi to same )

IgorVysoky
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon pro 30, 2013 20:02
Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od IgorVysoky » pon srp 31, 2015 15:18

Mam pocit, ze v niektorych veciach je 10 pomalsia, ale celkovo je to narovnako s 8.1. Hlavne sa pravdepodobne caka na firmware od Asusu kvôli continuu a potvrdeniu, ze mame moznost instalovat mobile office zdarma.

Pocas upgrade z USB vytvoreneho programom od MS som zvolil "Cistu instalaciu" potom som HR nerobil.

TMASKA
smartguru
smartguru
Příspěvky: 580
Registrován: pát kvě 23, 2008 8:06
Zařízení: SGS2

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od TMASKA » pon srp 31, 2015 15:39

ok , dekuji zatim za info , vsak tady budem kdyby nekdo neco :)

Sandra
smartstar
smartstar
Příspěvky: 899
Registrován: ned črc 13, 2014 11:16
Zařízení: iPhone SE

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od Sandra » úte zář 01, 2015 16:34

Co myslíte tou aktualizací firmware? Mám Asus T100TA a automaticky se mi to na tablet mode a zpět nepřepíná. Ten firmware seženu kde, pokud už je?

Jakub Karásek
redaktor
redaktor
Příspěvky: 439
Registrován: úte zář 25, 2007 20:59
Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Bydliště: Olomouc (Brno)

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od Jakub Karásek » úte zář 01, 2015 20:13

Také se mi Continuum na T100TA automaticky nepřepíná, podle tohoto fóra je zapotřebí vyčkat na nový bios http://www.transformerforums.com/forum/ ... ode-5.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

T100TAF 32GB šedý + dock (NA044d5c1)

Příspěvek od tslany » stř zář 02, 2015 5:55

Mám nahraný BIOS 209 a přepínání funguje bezproblémově. Pokud to hlásí problém při aktualizaci že "cannot alocate buffer", tak stačí v diskpartu připojit FAT32 oddíl zavaděče, shodit explorer, spustit ho jako admin a vytvořit v tom oddílu adresářovou strukturu "EFI\ASUS\Firmware".

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti