Ta klávesnice s obalem mě taky zaujala, ale nepřišla mi levná a taky mám tu svoji, přece jen se na ní určitě líp píše, než na klávesnici, která je stejně velká jak 8" tablet (ta moje je větší, má 28cm), navíc mě baví psát na na displeji na té dotykové (je to samozřejmě o dost pomalejší, ale jak říkám, baví mě to).
K tomu nabíjení - ještě mě napadlo zkusit jiný adaptér, budu mít půjčený kvalitní, se stejnými parametry. Mám špatné zkušenosti nejen s nabíječkama s Číny, ale hlavně s těma koncovkama do české zásuvky. K mobilu, co jsem měl, ta koncovka byla špatná, musel jsem si objednat novou (objednal jsem si radši 2, z toho jedna taky blbnula, měla špatný kontakt).
Původně jsem totiž tu koncovku na nabíječku tabletu nemohl vůbec nasadit, musel jsem ty kolíky maličko "odtlačit" od sebe, aby tam ta koncovka šla narvat.
cottage55:
U těch čínských značek (pokud to není naprosto neznámá nová firma) bych se toho zase u tabletů s W8 nebál. Tam je daný hardware, narozdíl od tabletů s Androidem, kde záleží nejenom na hardwaru, ale i na tom, jak si výrobce poradí s danou verzí Androidu. Měl jsem (než jsem ho dal bratrovi) Pipo M9 Pro, nadupaný tablet, v té době první s rozlišením 1920x1200, 2GB RAM a Androidem 4.4. Ale ten Android 4.4 byl tak špatný (ani aktualizace, kreré Pipo vydávalo každý měsíc a půl, nepomohly), každý, kdo ho měl, se vracel k 4.2, se kterou to šlapalo bezvadně (ale taky ne se všema verzema, které Pipo uvolnilo).
U všech recenzí na čínské 8" tablety s W8/8.1 uvádějí, že šlapou bezvadně.
Teď už jenom, aby se mi tak rychle nevybíjela ta poblbaná baterka...