Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » úte bře 22, 2016 7:48

Pdatomas čo presne ti poslali keď si riešil ten AC adapter? Ak som to správne pochopil tak posielajú ten čierny krátky kábel čo ide do zdroja a na druhom konci má vidlicu do zásuvky. Je to tak?

spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 427
Registrován: pát dub 08, 2011 19:41
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od spellshaper » úte bře 22, 2016 17:37

wallax píše:Pdatomas čo presne ti poslali keď si riešil ten AC adapter? Ak som to správne pochopil tak posielajú ten čierny krátky kábel čo ide do zdroja a na druhom konci má vidlicu do zásuvky. Je to tak?
Je to tak.
Jinak na to byla speciální stránka, kde se stačilo přihlásit MS účtem. Systém sám otestoval jestli je výměna kabelu nutná a pokud ano nabídl zaslání na uloženou adresu, takže to komplikované není.



Co se týká reklamace pera, tak na devicesupport stránce stačí vybrat že jde o příslušenství k danému Surface a vyplnit formulář. Pero jsem reklamoval a problém s tím také nebyl.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » sob bře 26, 2016 11:23

A už ta špeciálna stránka nie je? Máte niekto link? Lebo ja keď som to šiel riešiť tak ma to odkazovalo stále na nemecký a iné microsofty a telefonické spojenia, čo ma úplne odradilo to riešiť to.

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » pon bře 28, 2016 23:37

Zdravim, nahodou nemate nekdo dock na Sp3 nebo Sp4. Zajimaly by me zkusenosti, funkcnost, cena a jestli vyuzivate. Premyslim nad dockem Sp4 do prace. Ze bych tim nahradil aspon to moje kancelarske pomale pentium co tam mam. Diky

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » úte bře 29, 2016 14:37

Tak jsem úspěšně reklamoval PEN, u kterého nefungoval bluetooth, sice přes web už to nejde, jak psal kolega o pár příspěvků výše, bohužel, je tam nějaká chyba, ale spojil jsem se na EN webu MS s operátorem pomocí chatu, slušně jsem mu napsal pozdrav a řekl, že moje ENG je velice slabá. Řekl jsem mu polopaticky (pomocí google), že bluetooth not working, battery is Ok, zeptal se mě jestli mě jde bluetooth na SP normál, a když jsem řekl že ano, tak jen napsal ať mu pošlu potvrzovací kód z mého hotmailu a že mi zdarma zasílá nový PEN, že si mám starý nechat, že v případě PENu, nemusím reklamovaný zasílat zpět.

Musím říct, že podpora MS ohledně SP je fakt předpisová a hodně, opravdu hodně výrobců by se mělo učit. Mám jednou reklamovaný SP, do týdne jsem měl nový (moje vina, trošku jsem si praskl rámeček), teď pero, nemusím nikam nic posílat, prostě dostanu nové (dalo by se zneužít :D) budu mít teď dvě, proč ne, je drahé a i když u jednoho nejde horní tlačítko na zapínání One Note, dá se bez toho žít, já byl bez toho půl roku. Ale chtěl jsem ho proste vyměnit před koncem záruky a povedlo se lépe než jsem čekal.

Teď řeším, že mi na klávesnici zlobí touchpad, když mám SP na jiné než rovné podložce, tak nejde klikat levým tlačítkem myši (jde dotykem, ale ne fyzické - to cvaknutí), i když si myslím že to je asi hw problém designu klávesnice.

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » stř bře 30, 2016 8:47

Tak pero je už na cestě ke mě. Super, jsem fakt rád, než si kupovat nové za 1500 podle MS tak teď budu mít dvě, jedno s funkčním BT druhé bez, škoda že mě napadlo až později se zeptat, jestli si můžu vybrat barvu, chtěl jsem modré :D

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » stř bře 30, 2016 9:07

Neboli farebne perá az k SP4? Ty máš SP3 nie?

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » stř bře 30, 2016 18:43

To nevím, na shopu MS jsou ve vice barvach.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » stř bře 30, 2016 18:45

Ja si myslim ze ak máš SP3 tak ti má vyber nedajú, pretože treba minúť aj zásoby pier pre SP3 [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv bře 31, 2016 13:20

Priatelia. Zistil som jednu dosť závažnú a divnú vec. Keď niekedy po dlhšom čase zapnem SP3 tak zisťujem, že sa mi neaktualizoval čas a veľa krát je tam čas napr 03.30, 02:niečo a podobne. Ako keby sa uspal tak moc, že ani hodiny v spánku mu nejdú. Automatická aktualizácia času podľa servra nejak nefunguje a musím ju vypnúť a znovu zapnúť a až potom upraví čas na aktuálny a aj to jej trvá určitú chvíľu. Nestretli ste sa s tým? Ako to riešiť? Vďaka

spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 427
Registrován: pát dub 08, 2011 19:41
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od spellshaper » čtv bře 31, 2016 17:42

Stránka pro výměnu kabelu je zde:
https://www.microsoft.com/surface/en-us ... /powercord" onclick="window.open(this.href);return false;

Podpora Surface a jiných MS zařízení lze provést zde:
(ale řešil jsem to na starém portálu, tak nevím jak to tam funguje)
https://devicesupport.microsoft.com/cs-CZ" onclick="window.open(this.href);return false;

Barevná pera k SP3 jsou (mám modré a není to SP4 verze), ale tato pera se prodávají samostatně a nejsou součástí standardního balení SP3, takže imo ti ho při reklamaci nedají.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv bře 31, 2016 18:17

Presne tak som to myslel aj ja s tou výmenou pera Spellshaper [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] proste pri SP3 máš nárok na strieborné

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 15, 2016 10:38

Potrebujem pomoc

Po roku a pol som robil dnes rano Hard reset na mojom surface pro 3. Všetko prebiehalo super, až kym som sa nešiel prihlásiť do Wi-Fi. Vtedy namňa vybehla hláška "Windows could not complete the instalation."
https://onedrive.live.com/redir?resid=C ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Keď stlačím OK, tak surface sa reštartuje, a vyhodí rovnakú chybovú hlášku, pri rovnakom kroku.

Ďakujem za pomoc :???:

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » ned kvě 15, 2016 11:54

Nejjednodušší asi bude udělat si instalačku na flesku a udělat klasickou cistou instalaci... Nebo pokud se ti podaří dostat do recovery, tak spustit cloud restore...

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 15, 2016 11:55

wtf..
Po hodine som surface zapol ešte raz, s tým, že som odpojil typecover aj powercord a chybovú hlášku už nezobrazilo :)

A uz bezi bez problemov :D

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 15, 2016 11:59

Nastastie sa problem zahadou opravil sám :D

Ale aj tak dakujem za pomoc, veigy :)

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » ned kvě 15, 2016 12:00

Chalani a problém so zastavením času systému po uspati surface ste nezaznamenali? Dnes zase. Zapnem ráno masinu a tam čas 01:35. Nastúpila procedura: vypat sync, zapat sync času. Nechápem...

Odoslané z HTC One pomocou Tapatalku

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 15, 2016 12:21

Hmmm, zatial som sa stym nikdy nestretol. Ale ja mam Windows 8.1, "upgradujem" az ked bude Aniversy

Ale zaujimavy problem :D

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » ned kvě 15, 2016 12:22

Keď bude anniversary tak to kupujes či ešte je zadarmo?

Odoslané z HTC One pomocou Tapatalku

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 15, 2016 15:39

wallax píše:Keď bude anniversary tak to kupujes či ešte je zadarmo?

Odoslané z HTC One pomocou Tapatalku
Tak predpokladám že pre Surface bude upgrade zadarmo vždy, ale pre istotu ho upgradujem niekedy posledný deň kedy bude možné spraviť "upgrade" zadarmo

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů