Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » pon kvě 18, 2015 11:27

Za prve tam, alespoň podle popisu, máš W10, takže se není čemu divit a za druhé můžeš zkusit "powercfg -sleepstudy", jestli ti to něco neprozradí....

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pon kvě 18, 2015 11:33

Jo, máš pravdu, troška som v zápale pozabudol na ten W10. No, mrknem aj na ten cfg. Dik za info a help.

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » pon kvě 18, 2015 19:06

Dneska jsem odesel se SP do prace ale nechal jsem ho cely den v aute. v 6 vecer jsem ho vyndal zbrasny a zapl.... byl vypnuty, nevim proc ale vypina se mi sam kdyz je dlouho uspanej. a baterka mela 96% takze myslim ze super.... jen nevim proc se vypina kdyz spi.... i kdyz to je fajn nekdy..

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pon kvě 18, 2015 21:51

To znamena že na pozadi nič nebežalo, tak sa kvôli šetrniu energie po čase hybernoval. Dá sa to vypnúť

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » čtv kvě 21, 2015 8:16

Má tu niekto i7 verziu ? Lebo chcel by som vedieť či sa oplátí viac i5 256GB alebo i7, či tam je taký rozdiel, že by to stálo za tie peniaze. hlavne či je rozdiel medzi HD-4400 a HD-5000

pavel.tresnak
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: čtv črc 25, 2013 9:09
Zařízení: Lumia 950

Surface Pro 3

Příspěvek od pavel.tresnak » čtv kvě 21, 2015 9:19

Já mám i7. Potřebuješ spustit nějaký benchmark?

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » čtv kvě 21, 2015 21:11

ak by si mohol tak GFXbench. A cs:go asi nemáš, čo ? :grin: škoda že ani na youtube sa nedá najsť priame porovnanie i5 a i7 vo vykone...

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » pát kvě 22, 2015 15:19

Tak se podivej na porovnani SF PRO 2 ma taky i5 a stejnou grafiku, ale jestli chces kdyz mi napises jaky GFX Bench presne chces tak ho spustim na mem i5 128GB

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pát kvě 22, 2015 20:14

i5 mam ja, z neho provnanie nepotrebujem :grin:

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » pát kvě 22, 2015 22:01

sorry nevsiml jsem si podpisu

pavel.tresnak
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: čtv črc 25, 2013 9:09
Zařízení: Lumia 950

Surface Pro 3

Příspěvek od pavel.tresnak » pon kvě 25, 2015 8:49

l0lz píše:ak by si mohol tak GFXbench. A cs:go asi nemáš, čo ? :grin: škoda že ani na youtube sa nedá najsť priame porovnanie i5 a i7 vo vykone...
CS: GO nemám.

Výsledky http://1drv.ms/1Ku5RpX

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » úte kvě 26, 2015 8:54

Chalani používate win appku Tapatalk? Ak ano, môžete skúsiť ci Vám ide na Win10 korektne? Mne to na 10122 padá. Otvorí sa normálne, načíta nejaké dáta a keď chcem niektoré otvoriť spadne (úplne sa vypne). Dik za info.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte kvě 26, 2015 10:46

S problémy na W10 spíš piš do témat tomu určených, tam ti dokáže víc lidí odpovědět....

EDIT: Ale zkoušel jsem to ve VM a tapatalk mi funguje normálně...

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » úte kvě 26, 2015 12:57

to jsem cekal neco vic u toho benchmarku na i7, mam skoro to stejne na i5 a nektere hodnoty vysi. To je na win8 nebo 10?

pavel.tresnak
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: čtv črc 25, 2013 9:09
Zařízení: Lumia 950

Surface Pro 3

Příspěvek od pavel.tresnak » úte kvě 26, 2015 13:29

Na Win 8.1 (64bit). Spuštěný Thunderbird a pár nástrojů, nemyslím, že to bude mít valný vliv.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pát kvě 29, 2015 20:29

neviem, či sa desktop app nejako liši od tej metro, podla porovnani nie. Ale na i5 surafce mam na niektorých testoch ešte lepšie vysledky, ako i7 :D a keď som si dal porovnania a vyhladal som HD 4400, tak mala o 1000 frames menej, ako HD4400 v surface pro 3 :grin:

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pát kvě 29, 2015 20:30

takže verdikt je, že i7 sa asi moc neoplati cena/vykon, pri i5/256GB/8GB

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 31, 2015 21:21

Chlapi, viete pomôcť ?
Nainštaloval som si posledne ovladače na grafiku priamo zo stranky intelu (aby som mal ten program s nastaveniami pre vlastne rozlišenia, keďže 3:2 na win8 defaultne bolo k dispozici len natívne) a je tu taky menši problem. :???:

Keď odpojím surface z nabíjačky, tak sa automaticky prestavi frekvencia obrazu na 48Hz, keď ho pripojim, tak späť na 60Hz.
Viem to manualne prestaviť, keď reštartujem surface tak tam zostane tych 60Hz, keď ho pripojim (nič sa nestane) ale keď ho znova odpojim tak zase nabehne tych 48Hz, pozeral som cely ten program od intelu, nikde tam možnosti ohladom toho nevidím. :???:
Nejake rady ? Ďakujem :grin:

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Surface Pro 3

Příspěvek od tslany » pon čer 01, 2015 6:16

V nastavení ovladače vypnout různé šetřící režimy. Určitě by to tam mělo být, jeden z nich to dělá a já už teď nevím který :) (všeobecně u inteláckejch "grafik")

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » pon čer 01, 2015 10:39

Chtěl bych se zeptat, zde někde zjistit kód licence w8.1 na mém Surface - z důvodu přechodu na W10 - momentálně mám nahožené insider preview 10130. Tak právě nevím, jestli ho budu potřebovat.

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů