Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » pát kvě 15, 2015 13:49

Mě to topilo první 2 hodiny jako prase, ale to proto že se stahovalo 2 giga aktualizaci a instalovali se...... od te doby v pohode, pri videu se taky zapina ale jinak pohoda... topi to je fakt, umi to pekne ale celkem jsem to od i5 cekal, neni to zadny Intel M.... i5 proste topi a budou topit...

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pát kvě 15, 2015 13:54

Pri akom videu? Určite nič nebeži na pozadí? Lebo u mňa sa nikdy pri žiadnych videach nespusti.

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » pát kvě 15, 2015 14:29

u youtube me potichounku vrni....ne vzdy ale ano

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » sob kvě 16, 2015 10:15

Ahoj chtel jsem se zeptat jesli hrajete na SP nejaky hry? popripade jake

chmeldas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 635
Registrován: pát zář 04, 2009 8:42
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Bydliště: Německo a okolí Brna

Surface Pro 3

Příspěvek od chmeldas » sob kvě 16, 2015 10:18

Záleží na verzi. Na SP3 jde rozjet i WoT, Titanfall, Diablo III, Arkham Origins... https://www.youtube.com/watch?v=D-8h4e_jZSE" onclick="window.open(this.href);return false;. Mrkni na YT najdeš tam spoustu videí, ale jak říkám. Záleží na verzi Surface.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » sob kvě 16, 2015 10:29

Ja na mojej i5/4/128 som úspešne dával Guild Wars 2 a planujem skúsiť Heroes of the Storm a myslim že to v pohode pôjde. Treba nájsť len vhodné množstvo detailov a rozlíšenie. GW2 v natíve šlo ale miestami bol pokles fps moc veľký, tak som volil menšie rozlíšenie a trošku detailov. Samozrejme fps na surface nie je tak stabilne ako na PC s riadnou grafikou. Škoda že surface nema niečo ako nvidia tegra, dosť by to pomohlo. Intel sa snaží ale v akceleracii nema zďaleka na AMD a nvidiu.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » sob kvě 16, 2015 10:45

napríklad Asphalt 8, CS:Source (100-220 FPS - 1024x768 - "Very high" settings) CS:GO (60-90 FPS - 1024x768 - medium settings) a neviem chvilu som skušal trackmaniu forever. (Nativne rozlíšenie, nastavenia na MAX , ale max sa tam neda nastaviť) 30-60 fps

Hlavne vždy vypni Antialiasing! Je to totálna zbytočnosť, a strašne to žerie výkon

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » sob kvě 16, 2015 10:55

A nejaka klikacka? jako strategie nebo tahovka? pokud mozno aby se dalo jen s perem.... kdyz nemam pripojenou klavesnici a lezim jen na gauci..,.Treba jako Hearthstone

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » sob kvě 16, 2015 11:11

Hral som chvíľu hearthstone od Blizzardu. Nebavilo ma to moc a problem je, že ta hra vo fullscreene má posunuté ovládacie prvky (niečo s rozlíšením, akoby dotyková vrstva nesúhlasila s ovladacími prvkami hry). Takže ak chceš kliknúť na menu, tak nemôžeš priamo na menu ale kúsok pod alebo nad neho. Inak ti naň neklikne. Je to zvláštne. A este som skúšal staručké Fragile Allegiance ale to sa perom hrať nedá (640x480), a chce to myš (inak jedna z naj scifi stratégií).

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » sob kvě 16, 2015 11:18

Tak ten Hearthstone uz asi opravili protoze hraju full screen a je to upravene pro dotyky prsty.... takze uplne super... normalka na plne rozliseni jen jsem dal grafiku na low protoze na medium a hight to slo sice taky dobre ale SP uz topil, na low je to celkem v klidu a rychle.. a stejne to nejde moc poznat, protoze stejne premyslis nad strategii a ne nad tim jestli pozadi co se hybe je ostre nebo nebo ne...

zzekon
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon bře 16, 2015 19:13
Zařízení: sony xperia Z3 compact

Surface Pro 3

Příspěvek od zzekon » sob kvě 16, 2015 20:40

Nevím jestli jste si všimli, ale pro budoucí zájemce SP3 ještě před týdnem stál základní model 799 a nyní jsme na 849 éčkách :D(všechny typy zdražili) a já čekám že logicky pujdou s cenou dolu, ale tady (u MS) se asi logika neuplatňuje tak nic noo :D

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » sob kvě 16, 2015 20:41

Špatný kurz € a $ :(

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » sob kvě 16, 2015 22:26

Amiici tlačia € dole. Sa pamätam ešte takto pred rokom 1000$ bolo cca 700€, teraz je to 880€ :???: aj tak si myslim že to zdražili moc. 128GB model až o 100€. (USA 880€, Nemecko 1100€) :grin: :grin: tak ano. Opäť nastalo to že sa to oplati kupiť v USA počas výletu :D

zzekon
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon bře 16, 2015 19:13
Zařízení: sony xperia Z3 compact

Surface Pro 3

Příspěvek od zzekon » sob kvě 16, 2015 22:35

No me to napadlo,ze by to mohlo byt kurzem ale udivilo me, ze o tolik, to zas prehnali.. Ach jo... A to je fakt bomba ale porad se vyplati s porovnáním s alternativama, a to jeste ted v cr se budou zdrazovat pc az o 40% diky tomu ze wokna budou mit drazsi licence..

Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
Příspěvky: 604
Registrován: sob bře 09, 2013 11:14
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Trutnov

Surface Pro 3

Příspěvek od Tade » sob kvě 16, 2015 23:05

Jestli narážíš na tu zprávu, co proběhla před týdnem nebo dvěma médii o varování od českého MS, tak mám pocit, že se to týká především zařízení s cenovkou kolem 10 tisíc. Surface by to snad postihnout nemělo. Každopádně takovéto navýšení ceny je opravdu bída na to, že brzy vyjde SP4. Člověk by pochopil, že s korunou se dějí psí kusy, ale bohužel ani to euro na tom není zrovna růžově. Tratí na tom ale především MS, toto je dost podstatné navýšení ceny na to, že SP není novinka.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 17, 2015 1:12

a to znamena že aj surface 3 bude tiež velmi predraženy oproti USA

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 17, 2015 1:14

ano, 2GB zakladny model 600€ :???: tolko nestoji v USA ani 128GB model. Toto prehanaju

zzekon
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon bře 16, 2015 19:13
Zařízení: sony xperia Z3 compact

Surface Pro 3

Příspěvek od zzekon » ned kvě 17, 2015 10:10

jj všechno zdražilo, surface i SP3 a zdá se mi že to je tak o 7 - 10 procent.. jinak sem se koukal a MS před každým vydáním nového systému dělá "bububu", že prý se zdraží PC, protože logicky lidi čekají na nový systém a stagnují prodeje.. takže další zdražování asi u Surface nebude si myslim jak tady bylo řečeno :)

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » ned kvě 17, 2015 10:32

Pred 14 dny jsem sf pro 128 koupil ve francii za 899EUR a ted tam je za 1099 :D jsem dobre vyhmatl

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pon kvě 18, 2015 11:21

Priatelia. Dnes ráno som sa pekne vytočil. Včera v noci (po hokeji) som zobral surface a niečo málo preluslal na nete, odložil som surface spinkať s asi 80% baterky. Ráno sa zobudím a nasleduje tradičný rituál: surface v ruke a smer wc. Pekne som sa nastval (teraz to nemá nič spoločné s wc) keď po zapnutí mal surface len asi 15% baterky. Slušne ma to vytáča, keď cez noc nepoužívania (môjho, lebo ak je používaný v noci tak jedine škriatkami, lebo zubná víla už nejaký čas k nám nechodí) je ráno surface v podstate vybitý! Čo s tým ?

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti