Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob bře 21, 2015 19:10

tak to souhlasí... Díky za bleskurychlou odpověď.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » sob bře 21, 2015 19:17

Za nič. Práve som to pozrel a v každej polohe otvorenia je to trošku inak, v tej notebookovej polohe to drží najlepšie a výkyv je tak možno 2-3 mm na konci kickstandu. V úplne otvorenom stave je to viac, cca 3-6 mm, ale ako píšem je to v nepolozenom stave, v ruke, ale keď sa to položí na stôl drží to výborne a je aj pomerne tuhý takže tapnutím na obrazovku sa nerozloží na doraz (max.otvorenie) teda netreba sa toho báť.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » pon bře 30, 2015 19:21

Běží někomu na Surface windows 10 jako primární systém?

Já používám poslední build 10041 a mám problém s grafickým adaptérem. Vždy, když se snažím aktualizovat ovladač, tak mi to vyhodí chybu, že počítač nesplňuje minimální požadavky atd... A to jsou ovladače přímo ze stránek intel. Potom jsem našel postup: https://www.reddit.com/r/Surface/commen ... lupdating/" onclick="window.open(this.href);return false; a toto mi bohužel také nejde, jelikož soubor kit64ics.inf již nová verze ovladačů nemá. A ani soubor igdlh64.inf to nechce načíst. A poslední ovladaš grafiky je z února - a stále nelze otevřít Intel Driver Center... Setkal se někdo se stejným problémem?

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » sob dub 04, 2015 15:40

Nazdo. Ja mám Win10 ako primár. Žiadne problémy s grafikou nemám. Este na win 8.1 som skúšal nový driver od intelu ale nejak sa mi to celé nepozdávalo tak po reinstale winu som to už neriesil.
Ale viem že postup bol taký, že som musel starý ovládač odinštalovať a az potom nainštalovať nový. Skús či ti zašlape.
Soráč za neskoru odpoveď...

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob dub 04, 2015 21:09

Mi právě poslední driver vůbec nejde nahrát. Byť ten z února funguje v běžných věcech naprosto dostatečně - jen bohužel hry s nižším rozlišením vidím s černým rámečkem okolo.

spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 429
Registrován: pát dub 08, 2011 19:41
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od spellshaper » sob dub 04, 2015 21:13

MS pravidelně aktualizuje driver pack, kde jsou ověřené ovladače pro Surface, ale je to na W8:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=38826" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pon dub 06, 2015 19:20

A skúsil si odinštalovať starý driver Gulii?

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » čtv dub 09, 2015 8:46

jo jo, odinstaloval jsem je, pak jsem zkusil manuálně, ale to mi psalo, že nejsou kompatibilní (staženo pro 64bit z ofic. stránek intelu) a pak jsem nechal provést automatické stažení a poté stále hra běží v černém okně okolo - jedná se o originál F1 2014.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pát dub 10, 2015 8:17

Chlapiiii :-D tak po 4 mesiacoch som si našiel čas na reklamaciu :-D a do týždna som mal surface doma.
Ja som sa sťažoval na ventilátor, že vrčal. Nechápem ako som stym mohol vydržať. No teraz mam novy kus a je to uplne niečo iné.

Inak, ak by sa niekdo zaujimal, surface je z USA, ja som ho poslal do Nemecka. Takže maju vpohode medzinarodnu zaruku

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » pát dub 10, 2015 10:48

Mě by zajímalo, zda-li při případné reklamaci mohu přímo poslat Surface do německého Microsoftu, pokud jsem ho kupoval ve kamenném obchodě (ne microsoft). Nyní neplánuji reklamovat.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pát dub 10, 2015 10:50

Ľahko to zistis, zavolaním na support v tvojej krajine :-) ale verím že to funguje presne ako v l0lz-ovom pripade

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pát dub 10, 2015 14:34

gulii píše:Mě by zajímalo, zda-li při případné reklamaci mohu přímo poslat Surface do německého Microsoftu, pokud jsem ho kupoval ve kamenném obchodě (ne microsoft). Nyní neplánuji reklamovat.
Určite by to malo fungovať. Oni to maju na seriove čislo, stači ak máš surface registrovaný na myservice.surface.com

Dragis
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob led 21, 2012 22:57
Zařízení: Apple iPhone 5S, Nokia Lumia 1520

Surface Pro 3

Příspěvek od Dragis » pon dub 20, 2015 18:57

Zdravím všechny tak jsem dnes objednal Surface Pro 3 Core i5, 8 GB RAM, 256GB SSD na Francouzském Microsoft storu mají 150 euro slevu tak jsem neodolal jsem zvědav no jaká to bude mašina.

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » sob dub 25, 2015 11:24

Ahoj co tady tak ctu tak jste vsichni se SP3 spokojeni. V pondeli bych si ho chtel taky objednat z francie. Teda s anglicmkou klavesnici za co je priplatek 5eur ale to je pohoda. Hledal jsem nejaky ultrabook neco co muzu tahat ssebou a bylo by to male a lehke. Neco do 13 palcu. Premyslel jsem nad dell a asus zenbook. Ale ani jeden se me nelibi. Laka me hlavne pomer stran u SP3. Na co ho tak nejvice vyuzivate?

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » sob dub 25, 2015 14:29

Ja ho mam na cestovanie, školu, pracu, ranne čitanie emailov na zachode :grin: :grin: používam ho v podstate na
všetko . Najväčšia výhoda je že je to tablet aj PC. Rozhodne by som nebral už nič iné. Pero + OneNote je tiež perfektná vec.

Použivam: Google sketchup, Allplan, Office 360, source SDK a na net.
Tá i5 v pohode utiahne aj hry. Skúšal som na tom Half-life 2. Na natívnom rozlíšení a na najvyšších detailoch som mal okolo 30-60 FPS; CS:GO na medium cca 60-90 FPS pri 768p, takže výkon to má tiež.

Potreboval som niečo ľahké, malé, kompaktné a tiež výkonné, s dobrou výdržou. 8-11 hodín, záleží od náročnosti programu a na jase obrazu.
Po týždni používania, som ďakoval že som si nevybral niečo iné. :grin: Ja som bohužial natrafil na zlý kus. Ale reklamoval som ho, a do týždňa bol doma nový kus. Takže podpora je tiež vynikajúca.

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » sob dub 25, 2015 17:10

To se velice dobre cte :) Objednám si tedy taky tu 128GB, delal jsem posledni tyden test na mem pc co mam ted s 8GB ram jestli je vyuzivam a vubec, nad 3,2 jsme se nedostal. Az kdyz jsem zapl Cities Skyline tak jsem vyuzil 5GB, ale jinak nic. Ani Photoshop s nejvetsim souborem co jsem zrovna mel na disku byl v pohode..... Nejaky program na lepsi spravu baterie mate? Nebo neresite? Kupoval jste nekdo na firmu? Chtěl bych si to dat do ucetnictvi, tak jestli nema nekdo nejaky info..

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned dub 26, 2015 0:21

Na správu baterie ? Čo máš na mysli ? Lebo Windows 8 obsahuje rovno 3 výpisy. Battery report (všetko ohladom výdrže, kapacity a stavu betérie, a tiež koĺko cyklov už akumulátor má za sebov. Potom Energy report to keď má zariadenie nejaký problém (rýchlo sa vybíja) tak tento program je ako keby diagnostika. a potom ešte Sleepstudy to ti povie čo robi zariadenie ked je uspaté. V sleepstudy je aj veľa iných informácií
Ja používam len battery report, občas sa dotoho pozriem, inak nič.

Tu je odkaz pre všetky 3 výpisy. (je to od Seana) http://1drv.ms/1wufk90" onclick="window.open(this.href);return false;
Otvára sa to v prehliadači. Na IE je dobré mať nastavené, nech sa vždy otvára tabletová verzia. Vždy to treba otvoriť ako administrátor. Pre podrobnosti o "mWh" je potrebné mať nastavený americký fortmát dátumu, inak sa bude zobrazovať len pomlčka.

Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
Příspěvky: 604
Registrován: sob bře 09, 2013 11:14
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Trutnov

Surface Pro 3

Příspěvek od Tade » ned dub 26, 2015 4:18

Trochu jsem přemýšlel nad tím, jak to probíhá s výměnou baterie a její životností :) Vzhledem k tomu, že na iFixit získal Surface Pro 3 známku 1/10 (pro běžného smrtelníka těžko vyměnitelné), mohl by to být časem celkem problém. Dokonce jim i prasknul displej při pokusu o vniknutí dovnitř :-D https://www.ifixit.com/Teardown/Microso ... gn=YouTube

V tomto článku: http://www.zdnet.com/article/more-micro ... -and-more/
se uvádí, že pozáruční výměna bude kolem 200$ ... to je celkem pálka. Na druhou stranu se tu píše, že pokud se bude baterie nabíjet denně (myšleno 5 dní v týdnu), měla by mít kapacitu ještě 80% po více než 4,5 letech. To není tak špatné. Jak je to blízko realitě - těžko říct :) Každopádně i po takových třech letech bude na pováženou, jestli investovat takovou částku.

Docela mě zaujala i stránka podpory MS pro Surface: http://www.microsoft.com/surface/en-us/ ... -power-pro
kde v dolní části battery care doporučují vybíjet Surface pod 10% alespoň jednou za měsíc (takže klidně i vícekrát). To je pro mě docela překvapení, vzhledem k tomu, že se jedná o Lithium-ion baterie, které by alespoň podle mého neměly být vybité pod 20% (v ideálním případě pod 40% - to je samozřejmě utopie).

O bateriích toho zase tak moc nevím. Čerpal jsem z tohoto článku: http://wmmania.cz/clanky/zaciname/jak-s ... -zarizeni/ Takže to prosím nikdo neberte jako fakt.

Spíš mě jen zajímá Surface z pohledu delší životnosti.
Jedná se samozřejmě o elektroniku, ale i ta občas může vydržet déle, než předpokládáme. Důkazem může být můj notebook ASUS M50VC koupený v říjnu 2008 (kupoval jsem ho na střední škole), ze kterého teď píšu a stále ho používám. Výkon už je samozřejmě bídný, ale mně to celkem stačí, proto chci v budoucnu Surface koupit - možná Surface Pro 4 pokud nebude s CoreM. Původní baterie teď dokáže noťas utáhnout jen asi 10-15 minut. Před půl rokem to ale bylo ještě asi půl hodiny a tak před rokem možná hodina (když byl nový, nedostal jsem se moc přes 2 hodiny). To je ale spíš výjimka, stejně jako to, že jsem do něj investoval jen peníze za nový zdroj před půl rokem, který se odporoučel.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » ned dub 26, 2015 14:58

Banda, máte niekto nahodenú ten originál Tempered Glass priamo od MS? (cena okolo 50 euro).
Stojí to za tu kúpu alebo mam uprednostniť ebay.com a niečo od čínskych bratov za cca 20 dolárov?
Viem, že sa to vyššie riešilo ale tam ešte nebolo moc praktických skúseností, tak sa pýtam znovu. Dikes.

Longerski
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon kvě 19, 2008 8:42

Surface Pro 3

Příspěvek od Longerski » pon dub 27, 2015 13:02

Zdravím.
Možná to tu někde je, ale nenašel jsem. Vypíná se wifi při uvedení tabletu do režimu spánku? Pokud ano, kde to změnit?
Díky.

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů