Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned bře 15, 2015 20:36

spellshaper píše:Nepřišel někdo na to, jak umožnit ve full screen hrách snížit rozlišení a přitom nemít jen malý čtvereček uprostřed obrazovky? Nedělá to u každé hry, ale u dost z nich ano. Je to škoda, protože na 2160x1440 hry nemá SP3 výkon, ale při běžném rozlišení běží ok, bohužel ten malý čtvereček je nepoužitelný :-(
Ten driver nepodporuje ine rozlišenie, ako tie ktore su na vyber. Take Half life 2 mi beži na max detailoch 2160x1440 na 35-80 FPS to si myslim že je dosť. Neviem čo na tom chceš hrať, ale to zariadenie nieje určene na hranie najnovšich titulov :grin: skušal som si na tom zahrať cs:go pri rozlišeni 1024x768 (čo použivam aj na normalnom PC kvoli presnosti) a na medium detailoch mam 60-100 FPS.

Pri pomere stran 16:10 vznikaju najmenšie čierne pruhy. Tak skús 1440x900 alebo 1280x800

spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 429
Registrován: pát dub 08, 2011 19:41
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od spellshaper » ned bře 15, 2015 22:08

Tady nejde o výkon, ale problém s nastavením. Je jedno, co je to za hru a jaké se nastaví rozlišení. Nemyslím černé pruhy při jiném poměru stran. Ale myslím to, že se hra nescaluje, ale zůstává v menším rozlišením v malém okénku.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » ned bře 15, 2015 22:13

Sranda je napriklad pri Heartstone. Ked nastavim rozlíšenie dotyková časť displaya nesúhlasí s aktivnymi prvkami hry. A nativne rozlíšenie surface hra myslim nepodporuje (alebo ide už pomaly, toto este preverim). A tak musim klikat vždy o kúsok na iné miesto ako je aktívny prvok na obrazovke :-(

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned bře 15, 2015 23:23

Nastav si "full screen" alebo máš fakt naPéčko hru :D odinštaluj :D stakýmto som sa ešte nestretol. Mohol by si spraviť screen, lebo neviem či máš ten problém na ktorý myslím

NE22
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte úno 17, 2015 14:17
Zařízení: Nokia

Surface Pro 3

Příspěvek od NE22 » pon bře 16, 2015 14:02

gulii: Volal jsem do obchodu Microsoft, tam mi řekli, že v ČR žádný SP3 není a nejblíže je v Německu. Současně řekli, že si SP3 můžu objednat a do čtrnácti dnů vrátit bez udání důvodu. Zatím jsem se k tomu nedostal, ale bude to nejlepší varianta, protože musím vidět, jak se na externích monitorech budou zobrazovat grafy (DPI/rozlišení), jak se bude dát obchodovat ze samotného SP3 a taky vyzkoušet nastavení kláves, tak aby fungovali funkční klávesy i navigační.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » pon bře 16, 2015 15:47

Já už mám objednáno z Německa a chytil jsem akci i3 varianty za 599EUR (která mi bohatě dostačuje), takže jsem zvědavý, jak budu spokojený.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » pon bře 16, 2015 15:51

To je super cena, co to bylo za akci?

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » pon bře 16, 2015 15:58

http://www.deltateccshop.de/index.php?c ... %20surface" onclick="window.open(this.href);return false; - není to přímo od MS De

na těchto stránkách to bylo. Koukal jsem ale na aukro a tam je někdo prodává za 18tis

zzekon
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon bře 16, 2015 19:13
Zařízení: sony xperia Z3 compact

Surface Pro 3

Příspěvek od zzekon » pon bře 16, 2015 19:21

Nebojíš se reklamací ?
Já právě taky uvažuji o koupi, měl jsem Yoga 13 (i3 a 128GB) takže i3 verze by mi stačila,bohužel těch 64GB se dost bojím :D (bál sem se i 128GB a bylo to v klidu) . Bohužel mám štěstí na produkty a z yogy mi po 3tí reklamaci vrátili peníze .. proto se poohlížím po i5 a hledám co nejlevnější , na těch stránkách co jsi zde dal je za 23 000 což bych jakž našetřil(jsem student) ale mé počítače byli vždy min.1x na reklamaci a německy bohužel neumim :/

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pon bře 16, 2015 19:25

Pokial viem tak reklamaciu by mal zobrať Microsoft. Mne ju zobral nemecký MS, ked som surface kupoval v USA a nemal ani len doklad o kúpe (resp. ani ho nepýtali)

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » pon bře 16, 2015 19:28

Na tech strankach byla prave akce za 599€

Co se tyce reklamace, tak te se neobavam, jelikoz v Berline pracuji.

zzekon
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pon bře 16, 2015 19:13
Zařízení: sony xperia Z3 compact

Surface Pro 3

Příspěvek od zzekon » pon bře 16, 2015 19:42

l0lz píše:Pokial viem tak reklamaciu by mal zobrať Microsoft. Mne ju zobral nemecký MS, ked som surface kupoval v USA a nemal ani len doklad o kúpe (resp. ani ho nepýtali)
Mě to právě napadlo, přes MS bych se reklamace nebál, anglicky bych to ukecal a jak jsem zde četl tak jsou na MS lince vstřícní a rádi pomohou... A právě různě v jiných obchodech jsou občas pěkné akcičky, MS ted nějak stagnuje i s postupným snižováním ceny ale to zas dávám za vinu že SP3 bylo teď vychváleno jako nej tablet, atd.. takže bych se ani nedivil.. Nejlíp bude když zavolám na MS a ujasním si to..

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » čtv bře 19, 2015 13:48

Tak Surface dorazil a musím říci, že naprostá spokojenost. Hlavně jsem velmi mile překvapený klávesnicí, píše se na ni opravdu dobře. Máte někdo zkušenosti s přehozením písmen Y a Z? Jestlí onen X mechanizmus není až moc náchylný ke zlomení nebo to jde tak snadno, jako u většiny ntb... Byl jsem i překvapen kvalitou reproduktorů - takže za mě určitě super stroj.

forzateramo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv bře 19, 2015 16:52
Zařízení: dell latitude e5400

Surface Pro 3

Příspěvek od forzateramo » čtv bře 19, 2015 20:21

Řeším, zda jít do surface nebo ne namísto stávajícího ntb. Chtěl jsem si jej vyzkoušet, ale v ČR to není možné. Občas pracuji tak, že sedím na sedačce apod., ale nejsem si jistý, zda se tak dá pracovat se surface a klávesnicí. Zkoušel to někdo? Budu vděčný za jakékoli zkušenosti.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv bře 19, 2015 20:26

Da sa s ním pracovať akokoľvek chceš (okrem prenosu za klavesnicu, pochopiteľne) ;-)
V každom prípade neviem ako dlho to človek vydrží...ani s notasom to asi nie je bohviečo na sedacke...či?

forzateramo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv bře 19, 2015 16:52
Zařízení: dell latitude e5400

Surface Pro 3

Příspěvek od forzateramo » čtv bře 19, 2015 20:50

Díky, u ntb je klávesnice s monitorem pevně spojená, dá se různě naklánět apod., ale nevím, jak moc při sobě drží monitor a klávesnice u surface, když je nakloním, posunuji apod. Jasně, nevydržím tak pracovat 2 hodiny, ale hoďku s tím denně klidně dám..

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv bře 19, 2015 20:54

Nemám problém na kolenách držať surface, mať nohy vyložené na stole a surface na nich aj preložené nohy jednu na druhej. Aj v kresle aj na gauci. Ten kickstand je veľmi variabilný, ak si videl prezentaciu surface tak ten sefko to tam ukazoval aj v sede na prelozenych nohách. Ale to všetko su podľa mňa pozície "nachvilu". Stôl je stôl a tam funguje surface s myskou perfektne (mám MS Sculpte comfort mouse, bluetooth bez prijimaca, lebo ved Surface ma vlastný bluetooth).

forzateramo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv bře 19, 2015 16:52
Zařízení: dell latitude e5400

Surface Pro 3

Příspěvek od forzateramo » čtv bře 19, 2015 21:09

Díky, tak to jsi mě dobře navnadil :) Když bych si jej objednal a nevyhovoval by mi, tak ho můžu v nejhorším vrátit..

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 396
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob bře 21, 2015 18:26

Chtěl bych se zeptat na jedenu věc... Stojánek u Surface má i Vás vůli? Když nastavím nějakou polohu, tak se nehne ani o milimetr?

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » sob bře 21, 2015 18:35

ak to nastavis tak že to posuvas ked máš surface na stole tak nie. Ak to ale nastavis v ruke a potom ho položis na stôl tak tam mala vôla je.ale fakt mala (ak máš kus ktorý je ok)

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů