Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob črc 16, 2016 16:34

9.7. jsem zadal reklamaci na Surface (odkaz výše), vytiskl jsem si dokument na přepravu a čekal na telefonát od UPS, ale marně... týden po a nikdo se mi ještě vůbec neozval? Mám kontaktovat přímo MS nebo jsem ještě zapomněl něco udělat? Děkuji za rady.

PikeQ
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: úte led 10, 2012 13:46
Zařízení: Microsoft Lumia 950, Microsoft Surface 3

Surface Pro 3

Příspěvek od PikeQ » sob črc 16, 2016 16:53

To jsi asi špatně pochopil. Ty máš volat do UPS a objednat si svoz s tím, že štítek máš. Oni přijedou a bezplatně odvezou.

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » sob črc 16, 2016 20:26

Aha :) v pondělí si tam zavolám. Děkuji za rady.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » ned črc 17, 2016 8:22

Nebo nemusíš volat a objednat si to přes stránky UPS :)

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pon črc 18, 2016 17:11

Presne tak, treba zavolať do najbližšieho UPS strediska, a pridu si pre to.

Štítok však nejalepuj !!!, aspon mne to povedal tipek z UPS ze chvala bohu ze som to nenalepil, lebo ze nikde to nepišu, a že to potreuju zvlášť

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » pon črc 18, 2016 18:07

Aha, to je zajímavé... Posílal jsem 2x a vždycky nalepený a nikdy nikdo nic neřekl...

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte črc 19, 2016 11:45

FYI http://www.neowin.net/news/surface-pro- ... ty-expires" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » úte črc 19, 2016 12:13

DIvneee, fakt divne. AKo som vravel mam 600 cyklov (rok a pol od kedy mi ho vymenili za novy kus) a full charge mam 42,500mWh (co je este viac ako designed)

Nechapem co to bol predtym za problem, ze som mal ledva 26,000 ale bolo to v case kedy som sa k nemu brutalne zle spraval (vybijal zo 100 na 0 kazdy den) no nastastie sa to samo "opravilo" :-D

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » úte črc 19, 2016 12:35

Ako zistím tu kapacitu full charge?

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte črc 19, 2016 13:03

Battery report nebo energy report, ale možná to bude chtít přepnout formát data na EN, občas to zlobí...

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » úte črc 19, 2016 20:51

Presne tak, treba mat US format dátumu, a battery report ti mozem poslat. Otvor bat subor ako správca. (ak pouzivas Windows 8.1 tak to funguje len v Modern IE)
Battery report na stiahnutie tu:
https://1drv.ms/u/s!Aqc6Y3QdNzHPpddSUUP9TW-EQwD5dQ" onclick="window.open(this.href);return false;

ZIP subor si niekam rozbal..

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » ned črc 24, 2016 14:20

Len pre info
http://feedproxy.google.com/~r/wmexpert ... y-roll-out" onclick="window.open(this.href);return false;

gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » čtv črc 28, 2016 10:17

Děkuji za rady - tak Surface přišel do týdne nový a vše v pořádku. Chválím MS.

Jinak UPS balíček jsem poslal s nalepeným štítkem.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned črc 31, 2016 17:25

Ludiaa. Pomoc.

Spravil som Hard Reset, mal som Windows 10.
Napriek tomu ze som Windows 8 vymazal komplet, tak po HR sa mi zase nainstaloval Windows 8.1.
Problem je, ze teraz neviem ako mam spravit update na WIndows 10. ked tu ponuku uz nezobrazuje :???: :???:

Uživatelský avatar
Tade
smartguru
smartguru
Příspěvky: 604
Registrován: sob bře 09, 2013 11:14
Zařízení: Lumia 950
Bydliště: Trutnov

Surface Pro 3

Příspěvek od Tade » ned črc 31, 2016 17:34

Možná by mohlo jít stáhnout widle přes ten media creation tool na bootovatelnou flashku, pokud chceš čistej install. A ty desítky by už měly vědět, že konkrétně na tvůj hw jsou k dispozici zdarma.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » ned črc 31, 2016 17:57

Jestli to nevadí, tak počkej 2 dny na Anniversary Update, abys nemusel dělat za dva dny komplet upgrade... Jinak platí způsob, jaký napsal kolega výše, že stačí stáhnout originální ISO, třeba přes Media Creation Tool a normálně nainstalovat systém. Nebo ta utilita nabízí také upgrade stávajícího, ale doporučuju čistou instalaci, vyhneš se pak právě všem problémům, které provází upgrade...

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned črc 31, 2016 18:29

Boha jeho.
A nebude potom problem s FW/drivermi/Uvitacim logom/hocičím ? Na surface som ešte neinštaloval veci neoficialnimi cestami

Zatial dakujem

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » ned črc 31, 2016 18:35

Toto je oficiální cesta. Windows Update by si měl natáhnout ovladače sám. Pokud ne, tak se stáhne komplet balík ovladačů na stránkách MS.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned črc 31, 2016 18:50

Okej, uz sa mi stahuje cez mediacreation tool. Dakujem :)

čistu instalaciu spravit aj tak nechcem. Lebo aplikácia facebook, je na surface nepoužitelna. Nezmesti sa totiž na obrazovku :-D verzia z W8.1 však funguje perfetne

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » ned črc 31, 2016 20:50

Facebook mi na surface s 10 ide uplne normalne

Odoslané z HTC 10 pomocou Tapatalku

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů