Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » úte čer 02, 2015 12:37

Můžete mi prosím poradit jak mám reklamovat SP3? Odlouplo se mi uprostred trosku sklo a tim i kousek rámečku a pravý horní roh není dobre nasazený od výroby. Vyplnil jsem formulář a vytiskl papír pro UPS ale co teď? Přijedou si pro to? Nebo jak to funguje? Hlavně mi neříkejte, že to musím vozit do Brna nebo Prahy....

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » úte čer 02, 2015 13:45

Ja som to spravil trošku inak, ale v zásade som prišiel po rovnaký bod ako ty. V mojom prípade som volal do MS a reklamoval telefonicky, prišiel mail s návratkou a vytlačl som.
No a potom som zabalil Surface, nalepil na vrch navratku a zaniesol do UPS (Trnava alebo Nitra, Lenže ja to mám 20km a mal som aj cestu tým smerom). ak sa nemylim, da sa dohodnúť aj odber, kedy prídu k tebe a balík si prevezmú. Treba volať UPS

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte čer 02, 2015 14:25

gulii píše:Chtěl bych se zeptat, zde někde zjistit kód licence w8.1 na mém Surface - z důvodu přechodu na W10 - momentálně mám nahožené insider preview 10130. Tak právě nevím, jestli ho budu potřebovat.
http://www.chip.de/downloads/Windows-Pr ... 63752.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » úte čer 02, 2015 14:39

Takže jsem volal na UPS do Brna, nadiktoval jsem číslo co mám od MS a ti mi řekli že si pro to zítra přijedou. Vše bezplatně, na lince MS nevěděli jak to mají řešit, že to v česku nepodporují musím volat do anglie nebo francie na jejich linku :D Prostě borci! Tak koupíš to tady i když to oni nepodporují ale s jejich českým dič a ičo a když to chces reklamovat tak tomu najednou nikdo nerozumí :D No ještě, že jsem to vyřešil takto, jsem zvedavej jak se k tomu postavi MS. Protože to vypada dost divně. Zkusím sem dát fotky.

https://goo.gl/photos/xz8R691cQubwneXRA

Longerski
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon kvě 19, 2008 8:42

Surface Pro 3

Příspěvek od Longerski » pát čer 05, 2015 11:59

Zkoušeli jste někdo připojit se k TV pomocí bezdrátového displaye? Mám v TV píchnutou krabičku Lenovo Wireless Display Adapter WD100-SL-CZ. S android telefonem mi funguje bezvadně, ale SP3 mi TV nechce najít. Jde to vůbec?

spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 429
Registrován: pát dub 08, 2011 19:41
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od spellshaper » pát čer 05, 2015 19:36

Používám MS WDA http://www.czc.cz/media-player-microsof ... tAod3VoA9w" onclick="window.open(this.href);return false; a funguje to bez problémů. Ještě jsem zkoušel nějaký levný čínský šmejd a ten se nespojil skoro s ničím.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 992
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Surface Pro 3

Příspěvek od Radek Hulán » pon čer 08, 2015 9:47

Taky používám ten Microsoftí dongle a pohoda.

Longerski
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon kvě 19, 2008 8:42

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od Longerski » úte čer 09, 2015 15:24

Uz to funguje. Chyba byla nejspis ve Win10. Na 8.1 beha dobre.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte čer 09, 2015 19:03

Zdravím, dneska jsem náhodně kouknul na mediamarkt a mají tu Surface i5 128GB za dost zajímavou cenu :) http://www.mediamarkt.de/mcs/product/_M ... ?langId=-3" onclick="window.open(this.href);return false; mě se zdá všechno OK a asi bych si pro to zajel... Nevidíte tam nějaký zádrhel? Pokud se nemýlím, tak v EU je záruka 2 roky? Díky za odpovědi :)

PetrCBR
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: čtv říj 17, 2013 9:32
Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite

Surface Pro 3

Příspěvek od PetrCBR » úte čer 09, 2015 19:06

Zaruku mas 1 rok, ale muzes si za par ecek dokoupit primo u MS prodlouzenou na 2 roky (max. 45 dni od koupe).

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte čer 09, 2015 19:11

To se kupuje kde a kolik to přesně stojí?

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » úte čer 09, 2015 19:19

1000 eur je zajimava cena?

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte čer 09, 2015 19:20

899€, asi koukáš jinam.. Nebo máš nějaký lepší obchod, rád ušetřím :)

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » úte čer 09, 2015 19:23

Jo dival jsem se na samotny sp. No to je dobra cena kdyz je to i s typecoverem. I kdyz nevim jestli by se mi libil cernej a jeste nemecke klavesy ale to se da prezit. Cena je fakt dobra me stal i s typecoverem 1033 eur

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte čer 09, 2015 19:24

Tak kdyby tahle cena byla za červenej, tak je to rozhodování těžší.. Ale černá je univerzální :)

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » úte čer 09, 2015 19:25

Ja myslim ze neni co resit za lepsi cenu jsem hi za nekolik mesicu nevidel. Za 899 eur jsem videl max sp ale bez coveru

PetrCBR
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 207
Registrován: čtv říj 17, 2013 9:32
Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite

Surface Pro 3

Příspěvek od PetrCBR » úte čer 09, 2015 19:29

re prodlouzena zaruka - jak pisou na webu MS: You can add Complete up to 45 days after purchase. Just bring your device to a Microsoft retail store for inspection and processing.

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » úte čer 09, 2015 19:30

Ja kdyz sem sp kupoval pres cesky ms. Pres linku tak mi tvrdili ze mam normal 2 roky. Mam i ceske fakturacni udaje ceskeho ms na fakture.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte čer 09, 2015 19:32

MS retail store asi není někde poblíž ne? Ale dle http://www.germany.cz/mkportal/modules/ ... C4%9Bmecku" onclick="window.open(this.href);return false; by měla být záruka 2 roky...

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » úte čer 09, 2015 19:35

Chlapy nevite jak je to s reklamacema. Minuly tyden ve stredu jsem ho poslal na reklamacima dnes mi na webu ms pisou ze mi zasilaji novy. Uz od rana se to tam pise ale zatim me nic nedoslo zadny email o odeslani nebo tak. Takze se zatim asi nic neposlalo hadam. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti