Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » stř kvě 06, 2015 13:11

Ano mas pravdu zni lepe ale zase too je takove divne... radeji mam alespon nejaky sklon... jsem rad te se mi neprojevuje zadna zavada co jste tu psali.... jako hlucny vetrak atd...... vetracek mi jel naplno a nebyl skoro slyset... a to byl vecer a doma hrala jen potichu televize protoze dite spalo. A to si myslim ze je fajn... jen tech aktualizaci bylo tuna....

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » stř kvě 06, 2015 13:18

Mňa troška hnevá, že s win10 sa SP3 hreje trošku viac ako s win8, dufam že to vychytajú, lebo sa mi nezdá prezeranie webu a čítanie rss cez aplikáciu ako náročná úloha až na vetrák naplno. Uvidíme. V každom prípade aktualizacii aj na win10 aj na SP ako taký je dosť a to znamená že sa MS stará.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » stř kvě 06, 2015 14:37

No to dufam, lebo pri Win 8 sa mi vetrak spusti fakt len málo kedy, Keď zapnem cs:source :D ale v desktope sa mi nezapne nikdy

Uživatelský avatar
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1716
Registrován: pon dub 14, 2014 18:23
Zařízení: ***

Surface Pro 3

Příspěvek od JirkaTom » pát kvě 08, 2015 18:15

Neinstalovat W10 na S3, říká MS: http://www.windowscentral.com/dont-inst ... -microsoft" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: sorry, opraveno ze SP3 na S3

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pát kvě 08, 2015 18:20

S3 nie SP3. Treba pozorne čítať :-)
Pri Guild Wars 2 teda točí a poriadne :-P

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » pát kvě 08, 2015 18:22

chlapy mam si nainstalovat ovladace kraficke karty od intelu nebo tam mam nechat ty zakladni co jsou pocatku ve SP3? jestli ano je na to nejaky specialni postup nebo jen stahnout instalacku a spustit?

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pát kvě 08, 2015 18:23

Osobne som si nevšimol rozdiel medzi Intel a MS Intel ovládačmi. Ja som to na win8 musel odinštalovať a potom až inštalovať nové

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » pát kvě 08, 2015 21:51

nedari se mi nabootovat live distribuci linuxu z USB.... predpokladam ze se o to nemusim ani dal snazit ze... nebo delam neco blbe?? napisete mi postup pokud to nekdo umi??

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » sob kvě 09, 2015 0:19

To chceš do SP3?

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » sob kvě 09, 2015 10:47

no jen spustit live distribuci z flashky pokud to jde

qwerty
smartguru
smartguru
Příspěvky: 694
Registrován: pon led 30, 2012 21:22
Zařízení: L950, XRN5

Surface Pro 3

Příspěvek od qwerty » sob kvě 09, 2015 11:17

Neviem, ako je to u Surface, ale podla skusenosi s tabletom s Atomom v Biose musis nejako vypnut UEFI kontrolu. A tiez distro Linuxu musi byt take, ktore EFI podporuje, napriklad posledne Ubuntu. Flashku treba pripravit napr. cez Rufus, kde das schemu MBR alebo UEFI (nepamatam si presne popis, ale bola druha v poradi)

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » sob kvě 09, 2015 14:42

Čo hovoríte na Surface 3 ? Nechystá sa niekto kúpiť? (nie pro) Ten nový atom vyzerá nádejne :grin:

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » sob kvě 09, 2015 14:45

Kdyby byl větší než 10" tak o něm uvažuju, takhle je to malé pro mě :(

Longerski
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: pon kvě 19, 2008 8:42

Surface Pro 3

Příspěvek od Longerski » pon kvě 11, 2015 16:33

Mohli byste mi někdo vysvětlit, jak to je s tím režimem Standby (connected)? Nějak to moc nechápu. Kdy a za jakých okolností do něj tablet přechází, zdali se display vypne či ne, zda musím někde něco nastavit?
Díky.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » pon kvě 11, 2015 17:07

Tablety/PC, které podporují Standby nemají jinou možnost spánku ani vypnutí displeje. Takže pokud ti zčerná obrazovka = tablet přešel do režimu CS (Connected standby)....

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pon kvě 11, 2015 18:38

Nie je surface v tomto viac PC/notebook ako Tablet? Proste vypne display chvíľku je este connected a za pár minút sa uspi nadobro (takmer off, ale stále stand by len bez siete)

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3219
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » pon kvě 11, 2015 18:43

Je to možné nicméně nic jako vypnutí pouze displeje nejde, takže na venek je to stále CS.... A jinak CS je exaktní věc, nemůže to být víc jako PC nebo víc jako tablet. Buď jedno, nebo druhé :D

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 517
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » pon kvě 11, 2015 19:44

To len pokiaľ na pozadí nič nejde, tak sa surface po čase ako keby "vypne/hibernuje", ale ak ide na pozadí napr. hudba, alebo sa niečo sťahuje tak bude len uzamknutý. Ja som zhodou okolnosti včera niečo robil na surface, popri tom som zaspal. A rano keď sa zobudim, zapnem surface, a bola len uzamknuta obrazovka.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pon kvě 11, 2015 19:53

Ospravedlnujem sa za terminologiu, použil som tie slová len preto, že nemám zatiaľ predstavu a ani šajn ako to presne funguje.
Viem že ked vypnem surface, este mi chvíľu chodia notifikácie aj počas vypnuteho displaya ale to trva nejaký čas (presne neviem) a potom už nie.
Myslim si, že surface používa klasickú PC spravu napajania. A ked si nastavite aby sa po 5 minútach uspal, tak 5min po vypnuti tlacidlom budú chodit notifikácie, po 5 minútach už nie lebo masina sa uspi.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » pon kvě 11, 2015 19:54

To si šťastný človek, ja ked som sa rano zobudil nemal surface už stavu ;-)

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti