Surface Pro 3

Diskuze věnovaná tabletům s operačním systémem Windows 8.1 & Windows 10
Odpovědět
gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 407
Registrován: pon lis 13, 2006 22:13
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od gulii » čtv dub 30, 2015 10:08

Já taktéž mám W10 jako hlavní systém... Musím říci, že občas probuzení ze standby není bezproblémové (někdy se počítač nerozsvítí). Ale největší chybu vidím stále v ovladačích grafické karty - stále mám pruh černý okolo. A do Intel nastavení grafiky se nedostanu. To už jsem všemožně zkoušel odinstalovat a zpět vybrat ovladače.

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv dub 30, 2015 10:36

Mne to spraví po nalogovani zo spánku (ked sa podarí rozsvietiť stroj) modrú obrazovku (nie BSOD). Potom musim vypnúť masinu (do standby) a znova zapnúť. Aj aplikácie Windows app sem tam spadnú...je tam este nejaká práca na tom urcite

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv dub 30, 2015 11:31

Chalani môžete skúsiť pripojiť Surface (najlepšie s win10) k mobilom vytvorenej wifi sieti (wifi hotspot)? Vďaka.
Mne to po pripojeni (cez HTC ONE M7) vyhodi v surface wifi Limited. A nechápem prečo. Dik

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » čtv dub 30, 2015 13:02

wallax píše:Chalani môžete skúsiť pripojiť Surface (najlepšie s win10) k mobilom vytvorenej wifi sieti (wifi hotspot)? Vďaka.
Mne to po pripojeni (cez HTC ONE M7) vyhodi v surface wifi Limited. A nechápem prečo. Dik
Tak bežne sa pripajam na svoju Lumiu 920. Ale ano to mam Windows 8.1

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv dub 30, 2015 13:06

V 8.1 mi to myslim išlo, teraz nejde.
Vyšlo nové zostavenie 10074. Už taham. :-)
Skuste to niekto s win10. Dik

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » čtv dub 30, 2015 13:27

To Vás to baví instalovat porad ty dev verze win 10? Vzdy tam porad neco zlobi, za par mesicu to vyjde. Nebo to Vás ty 8.1 tak strasne serou? :D

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv dub 30, 2015 13:31

Nestačí že sme len zvedaví a chceme sa podieľať na vývoji?

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » čtv dub 30, 2015 13:34

Tak taky jsem byl zvedavy, ale sel z notebooku pryc pac asi ta verze nebyla zrovna stabilni... a modra smrt byla dost casta... pokud se podilis na vyvoji tak to beru, ale na normalni pouzivani to nebude.. To myslis tim podileni ze system posila info do MS? Nebo se podilis AKTIVNE?

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » čtv dub 30, 2015 13:35

Nie, len posielanie feedbacku. A používať sa to da, modrý smrť som na 10nach este nevidel. A hlavne nikto mi nepovie ako to ide na Surface, lebo sa ľudia boja dať naň W10.

zzekon
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pon bře 16, 2015 19:13
Zařízení: sony xperia Z3 compact

Surface Pro 3

Příspěvek od zzekon » ned kvě 03, 2015 20:42

Zdravíčko,
začínají se objevovat spekulace o SP4 a já spekuluji o cenně SP3 (jsem student tak proto :D:D ). Tak přemýšlím že počkám s koupí SP3.. Teoreticky by SP3 mohla zlevnit po uvedení nové generace (a ta určitě nebude začínat na 800 eurech a cena bohužel bude vyšroubovaná ,proto chci jít spíš do SP3), i když v cenové politice MS se jaksi ztrácím, ceny se vůbec nehejbou jak je tomu zvykem u ntb a tabletů.. Nevíte někdo jak to bylo s uvedením SP3 a s pohybem ceny u SP2 ? Jestli došlo k nějaké razantní změně nebo zůstala cena stejná až do ukončení prodeje ? Díky :)

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » ned kvě 03, 2015 22:24

Pri surface pro 2 išla cena aspoň u 128GB modelu dole o 100€ a pri 256GB modely to bolo 200€. To je všetko čo si pamätám. Ale keď vyjde Pro 4, tak dlho nečakaj. Lebo dopredajú sa posledné kusy pro 3 a je koniec

hanys.cz
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob dub 25, 2015 11:20
Zařízení: IPhone 5S

Surface Pro 3

Příspěvek od hanys.cz » úte kvě 05, 2015 20:30

Tak konečně je doma.... zatím nadmíru spokojenost... ještě zítra dojde TypeCover...Musím ale říct že pěkně topí ta i5, nějakou dobu se mi stahovalo milion aktualizací a pěkně si zatopil... i větráček zatočil, ale není skoro nic slyšet, jen jako by se potichu vařila voda.. :-) A celkem mě překvapila jeho velikost a ještě více váha.

Uživatelský avatar
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3250
Registrován: úte led 07, 2014 23:18
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od veigy » úte kvě 05, 2015 22:31

Velikost a váha tě překvapila negativně, nebo pozitivně? :D

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » stř kvě 06, 2015 7:02

No keď píše, že nadmíru spokojnost, predpokladám, že oba prvky ho potešili pozitívne :D

Uživatelský avatar
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1725
Registrován: pon dub 14, 2014 18:23
Zařízení: ***

Surface Pro 3

Příspěvek od JirkaTom » stř kvě 06, 2015 7:05

Ono ještě přesnější by bylo, kdyby řekl jestli čekal, že to bude lehčí a menší, nebo naopak. Pozitivně i negativně lze hodnotit oba směry... ;-)

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » stř kvě 06, 2015 7:07

To je pravda. :)
Chalani (a prípadne aj baby), použivate Tapatalk app? A ide vám na windows 10 TP? Lebo mne to padá. Dík za info a prípadné riešenie.
S tým sklom na Surface ste ako na tom? Kto to kúpil a za aký peniaz? Spokojnosť s originálom od MS, alebo ste šli do Ebay radšej a ušetrili nejaké to euro? Stále mám fóliu ale zvažujem kúpu poriadneho skla, tak čakám na Vaše postrehy. Vďaka.

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

Surface Pro 3

Příspěvek od l0lz » stř kvě 06, 2015 7:17

ja som mal fóliu, ale po pár dňoch išla dole. nieje to proste sklo. Ale surface nieje telefón, aspon ja ani tu foliu nepotrbujem.

Si si istý, že stym sklom navyše neznížiš citlivosť na ntrig alebo dotyk?

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » stř kvě 06, 2015 7:19

čo som o tom čítal a čo píše aj sám MS o svojom skle tak nie. Všetko bude ako je teraz. Ale preto sa pýtam aké sú skúsenosti priamo u Vás čo sklo máte :-)

Hanys
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: sob úno 18, 2012 11:35
Zařízení: iPhone 5s, Surface pro 3

Surface Pro 3

Příspěvek od Hanys » stř kvě 06, 2015 11:42

Tak uz mam konecne i klavesnici, jen si asi budu muset zvyknout za zdvih klaves.... je trosku malej :D ale jinak super... chtel jsem se zeptat jak se na tvrdo prepinaji funkcni klavesy... aby fungovaly bez fn... nekdo to tu resil ale je tady toho tolik ze se mi to nechce hledat.... dekuji .. taky vam ta klavesnice zni tak dute??? :D

A ten pasek na PEN me prijde strasne malej, jde do nej pero spatne a vetsinou se mi odlepi.. :-(

Uživatelský avatar
wallax
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 184
Registrován: pon led 26, 2009 19:27
Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128

Re: Surface Pro 3

Příspěvek od wallax » stř kvě 06, 2015 11:43

FN+CapsLock
Pásik nepoužívam, pero tiež nie.
Klavesnicu keď nepripneš tým malým magnetickým pásikom k zariadeniu a zostane na stole, znie lepšie ako notebooková :-)

Odpovědět

Zpět na „Tablety a další zařízení“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů